ayl Публикувано Юли 19, 2014 Публикувано Юли 19, 2014 Ами какво значи? Всекъкви лигльовци и псевдо хай-лайф звезди и "бизнесмени" да започнат да печатат акции за замазване на очите на феновете и накрая мажоритарния пакет отива при правилните хора. Цитирай
eek Публикувано Юли 24, 2014 Публикувано Юли 24, 2014 Санкт Пьолтен, Зимбру, Диошгьор. Само аз ли мисля, че българския футбол има нужда от промяна? Крайно време е да спрат да се дават безмислени пари за куци чужденци и да започне да се инвестира във школите. 5 Цитирай
Asen_77 Публикувано Юли 25, 2014 Публикувано Юли 25, 2014 Въпроса е, че те дават и аз школите, но заради силното желание за бърза победа купуват и анонимни чужденци. Лошото е, че и балоните много бързо се пукат, надуват ги бързо и рязко ги пукат. Примерите в България са не един и два вече. Май май трябва сериозен рестарт не само в спорта, а в цялата държава. Цитирай
Grievous Публикувано Юли 27, 2014 Публикувано Юли 27, 2014 Ама asen4o0 сега не вика наздраве. Цитирай
asen4o0 Публикувано Юли 28, 2014 Публикувано Юли 28, 2014 Сектор Б не спря да пее цял мач! Не знам за каква синя тишина говориш. 1 Цитирай
Asen_77 Публикувано Юли 28, 2014 Публикувано Юли 28, 2014 Останало е това, факт. Ще преболедуваме, няма начин. Само че секторите са пълни. Сектор Г празен е доста по-лошо от загубата. За съжаление, дори и един сектор не можахте да напълните, както и всеки път. Ясно е, че болестта в отбора е сериозна и вече е време да започва излекуването. Да се даде шанс на Мурсия и да видим. Видя се, че мачовете в Европа не са нужни на никой в момента, дори и на прехваления във вечните Софийски дербита отбор на ЦСКА. Действителността си я знаем, така че да не се заблуждаваме. Цъфна отново миналата седмица с три мача в Европа с знайни и незнайни второ девизионни тимове. 2 Цитирай
baronbg Публикувано Юли 28, 2014 Публикувано Юли 28, 2014 Е това вашето е…. До сега мълчахте за новите "вафлени" открития в четвъртък, "правилната политика", "подмладяването" на отбора, извора на финансиране, напускането на сектор Г и др. наболели теми, но веднага изпълзяхте от дупката след победа над Левски. hidalgo, защо те нямаше в четвъртък, петък, събота да си коментираш отбора, а пак започваш с коментари за Левски??? Същото се отнася и за останалите "фенове". Ние състоянието на нашия отбор си го знаем. 2 Цитирай
hidalgo Публикувано Юли 28, 2014 Публикувано Юли 28, 2014 Къв коментар за "Левски"? СтЕгни се! Цитирай
baronbg Публикувано Юли 28, 2014 Публикувано Юли 28, 2014 Викаш, има какво да си спомняме... Че и Ш Л сме играли, а вие панчарево и каменица фен къп. "Да си траем" че боли. if you know what I mean 3 Цитирай
hidalgo Публикувано Юли 28, 2014 Публикувано Юли 28, 2014 (редактирано) Еми що не си траеш тогава. Иф ю ноу уот ай миийн. И не ми отговори на въпроса - къде видя нещо за "Левски" в преднишния ми коментар. Редактирано Юли 28, 2014 от hidalgo Цитирай
BulgarianSS Публикувано Юли 28, 2014 Публикувано Юли 28, 2014 ловдивският специалист Едуард Ераносян е фаворит за нов треньор на Левски, научи donbalon.eu. След загубата вчера с 0-2 във вечното дерби с ЦСКА ръководството на сините вече се оглежда за заместник на наставника на сините Пепе Мурсия. Ако испанецът не стабилизира бързо изявите на отбора, по всяка вероятност ще си тръгне от "Герена", а основният вариант за нов треньор на Левски е Ераносян.Шампионът с Локомотив Пловдив от 2004 г. впечатлява с успехите си в Ангола, където в момента води Кабушкорп до Паланка. Под негово ръководство скромният отбор се представя изключително добре, като миналата година дори завърши на първо място в местното първенство. Легендата на Локомотив е в близки отношения със спортния дирекор на Левски Георги Иванов, който добре познавал неговите качества и лично настоявал за привличането му на "Герена". Гонзо бил убеден, че под ръководството на Ераносян Левски ще се вдигне и най-накрая ще постигне успехи. :tooth: :tooth: Ангола :tooth: :tooth: Цитирай
pepo1919 Публикувано Юли 28, 2014 Публикувано Юли 28, 2014 Сектор Б не спря да пее цял мач! Не знам за каква синя тишина говориш. Това най-много ме радва,особено и ръководството като подкрепя отбора и "стои зад треньора".Дано испанеца испанеца бъде подкрепян по-дълго от Достанич:) Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
asen4o0 Публикувано Юли 28, 2014 Публикувано Юли 28, 2014 Това, че подкрепяш даден отбор не значи че си съгласен с начина на управление или стила игра. 1 Цитирай
pepo1919 Публикувано Юли 28, 2014 Публикувано Юли 28, 2014 Точно затова казвам,подкрепа до край.....сега ни е паднало Цитирай
Asen_77 Публикувано Юли 31, 2014 Публикувано Юли 31, 2014 Стойчо Стоев е освободен от поста старши треньор на Лудогорец, разбра Гонг. Неговото място ще бъде заето от досегашния треньор на дублиращия отбор Георги Дерменджиев. Именно Дерменджиев ще води тима в реванша срещу Партизан Белград. „Наистина стигнахме до това решение. Георги Дерменджиев не е времен, а постоянен треньор на Лудогорец. За всички нас той бе в основата на успехите, които постигна отбора през последните 3 години. Мисля, че може да се справи с поставената отговорност и да вдъхне нови сили в нашия отбор“, заяви за Гонг собственикът на шампионите Кирил Домусчиев. Източник: gong.bg Цитирай
SpAwN Публикувано Август 1, 2014 Публикувано Август 1, 2014 (редактирано) Направо гол да идва на пресконференцията другата седмица... Редактирано Август 1, 2014 от SpAwN Цитирай
hidalgo Публикувано Август 1, 2014 Публикувано Август 1, 2014 (редактирано) Те тия дето ги събличат, сега са заети с Раев и Раева. Циркът е пълен: Редактирано Август 1, 2014 от Alxx® 2 Цитирай
algor Публикувано Август 2, 2014 Публикувано Август 2, 2014 Аз се извинявам, че прекъсвам интелектуалните разговори (касаещи БГ отборите), но имам една молба. Някой може ли да сподели работещи и стабилни стрийм-чета за Реал Мадрид - Ман Ю? Ще се гледа в БГ мача. Благодаря предварително! Едит: дадоха ми този линк и хвалят братушките, че картината била с перфектно качество. http://livefootball....roma.html?dos=1 2 Цитирай
asen4o0 Публикувано Август 2, 2014 Публикувано Август 2, 2014 http://livefootball.ws/14429-manchester-united-real-madrid.html Не е ли този линка? 1 Цитирай
algor Публикувано Август 2, 2014 Публикувано Август 2, 2014 Е да, разбира се, прав си. Единия го пробвах, а другия е за самия мач. То всички знаем за бързата кучка... Извинявам се за простотията си в бързината! Цитирай
Asen_77 Публикувано Август 2, 2014 Публикувано Август 2, 2014 (редактирано) Sportlemon.tv - винаги има стриймиве за много спортове и мачове Редактирано Август 2, 2014 от Asen_77 2 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.