Asen_77 Публикувано Август 27, 2014 Публикувано Август 27, 2014 След истинска драма с продължения и дузпи с вратар Козми Моци, Лудогорец е втория Български отбор в групите на Шампионска Лига. 5 Цитирай
BulgarianSS Публикувано Август 27, 2014 Публикувано Август 27, 2014 Не знам за мача,но коментатора беше уникален... 2 Цитирай
BulgarianSS Публикувано Август 27, 2014 Публикувано Август 27, 2014 Дааа...радвай се на румънеца,а българина,който вкара за 1:0 .... 1 Цитирай
baronbg Публикувано Август 28, 2014 Публикувано Август 28, 2014 Власите, на края на Дунава се давят! - Стара българска поговорка! Власите Ни, са по-добри, от власите Ви! - Нова българска поговорка! Дааа, жалкото е че няма българи в състава. п.п. Да се разбира, че са много малко. 4 Цитирай
algor Публикувано Август 28, 2014 Публикувано Август 28, 2014 Страхотна еМОЦИя, няма спор. Стискаме палци и груповата фаза да прескочат. 3 Цитирай
baronbg Публикувано Август 28, 2014 Публикувано Август 28, 2014 Пий си лекарствата!!! Да ме прощават останалите които четат. 1 Цитирай
Asen_77 Публикувано Август 28, 2014 Публикувано Август 28, 2014 Айде стига бе. На всички е ясно, че без чужденци не става. Във всички футболни отбори по света е така. Може би само Атлетико Билбао е изключение, ама и те толкова играят по турнирите ( Клубът е прочут с политиката си да налага в своя състав само играчи от баски произход - информация Уикепедия ). Ясно е, че трябва да има чужденци и факт е, че при Лудогорец почти няма Българи, ама пробива си е пробив и парите в клуба са факт. Престанете да го обръщате на спорове Левски и ЦСКА. Заслужават си аплодисментите, а най-големите ги заслужава Козми Моци. Момчето спаси отбора и разбира се с малко късмет успя да класира отбора в групите на Шампионска лига. И да пишете и да не пишете глупости, факта е факт - Лудогорец е втория Български отбор който успява да влезе в групите на Шампионска лига. С кой, кога, как и т.н. не е толкова важно. Проекта Лудогорец е с чужденци още от началото и единствената идея и цел винаги е била тази - пробив в Шампионска лига. Честито да им е - постигнали са го. Имат пълния потенциал да се задържат на гребена на вълната и да задържат тези успехи и занапред. Драматично и красиво - много болезнено за противника. Това е футбола - затова е Велика игра. 6 Цитирай
The Shaman Публикувано Август 28, 2014 Публикувано Август 28, 2014 Браво на Лудогорец, това е. 1 Цитирай
arm11 Публикувано Август 28, 2014 Публикувано Август 28, 2014 От българските играчи нищо не става. А всъщност, какво значение има колко и какви са играчите, успеха си е успех. 1 Цитирай
The Shaman Публикувано Август 28, 2014 Публикувано Август 28, 2014 Направо се отвращавам от коментарите във фейсбук! Чалмари, сажди и др. 1 Цитирай
Asen_77 Публикувано Август 28, 2014 Публикувано Август 28, 2014 Ето затова нямам фейсбук. Там е само и единствено простотия. Цитирай
The Shaman Публикувано Август 28, 2014 Публикувано Август 28, 2014 Сега и мен ме сложи в това число! Цитирай
hidalgo Публикувано Август 28, 2014 Публикувано Август 28, 2014 Раздадоха ли кренвирши вчера по стадиона или този път беше друго? Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
Asen_77 Публикувано Август 28, 2014 Публикувано Август 28, 2014 Домусчиев към президента на Стяуа: Запомни едно! Румънеца мьи е много по-добър от румънцьите тьи!!! 1 Цитирай
arm11 Публикувано Август 28, 2014 Публикувано Август 28, 2014 "Лудогорец" ще играе в група "В" на Шампионската лига по футбол с отборите на "Реал Мадрид" (Испания), "Ливърпул" (Англия) и "Базел" (Швейцария). 2 Цитирай
mirror Публикувано Август 28, 2014 Публикувано Август 28, 2014 Мисля да посетя всички мачове на Лудогорец на стадион Васил Левски. 1 Цитирай
Alxx® Публикувано Август 28, 2014 Публикувано Август 28, 2014 Ако оплескат Реал им ставам фен до гр…грешка. Въпреки, че не харесвам гела и истерията около Лудогорец(много грешна тактика за събиране на фенска маса предприе гелосаният), гледах запис от мача и ми хареса. Румънското момче е много сърцато и ме зарадва. Не били българи…ами не са, факт. Обаче е факт, че половината или поне 30% от състава на всеки клубен отбор е внос. Българи юнаци няма как да им кажа, но поне едно браво имат от мен. Иначе, ще продължавам да се бъзикам с истерията(не със самия отбор). 1 Цитирай
eek Публикувано Август 28, 2014 Публикувано Август 28, 2014 Това е футбола днес. Покрай тези чужденци Дяков, Стоянов, Александров станаха титуляри в националния отбор. При една правилна стратегия ето, че има резултат. Ако имаше поне още един отбор като тях в момента България щеше да се бори с Румънците за директно място в групите. Цитирай
Alxx® Публикувано Август 28, 2014 Публикувано Август 28, 2014 Ти на мен ли викаш фурнаджийска лопата? Че и не ти стиска да кажеш директно?! Прочете ли ми целия пост и там, и тук или вадиш само контекста понеже така ти изнася??? Личи си от километър, че манталитетът ти никога няма да се промени. Да плюем дружно и могъщо по селски, та дано хване дикиш. Особенно когато сме лично засегнати, че сме изгонени от екипа, нали? Направо съжалявам, че съм те имал за близък човек. Бъди здрав, но ако ще плюеш само, прави го другаде. П.П. Да ти припомня ли т. 1.14 от "Общи правила"? Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.