pepo1919 Публикувано Март 8, 2012 Публикувано Март 8, 2012 Тъкмо мислех за една 2-ка на PSV и х2 на Шалке! Цитирай
Lyudmil Публикувано Март 8, 2012 Автор Публикувано Март 8, 2012 Валенсия със сигурност ще бият у дома, а и PSV след тая загуба 2:6 от Твенте в последния кръг много, много не ги виждам как ще продължат. Шалке и те са посредствени, а Твенте както споменах са във подем. 1-ците в двата мача са ми най-очаквания вариант. 1 Цитирай
pepo1919 Публикувано Март 8, 2012 Публикувано Март 8, 2012 Да,логично е,но пък сме виждали и много незакономерни резултати! Цитирай
pepo1919 Публикувано Март 8, 2012 Публикувано Март 8, 2012 Аз,за Сити нищо,но за другите мачове Людмил беше прав! Цитирай
eek Публикувано Март 8, 2012 Публикувано Март 8, 2012 Така, като гледам май Фергюсън е отписал лигата. Виждам играчи, които не играят редовно. Пуска тези, които нямат игрови минути да се обиграват. Никаква мотивация, но като се замисля не се сещам за гранд отпаднал от шампионската лига да спечели турнира. Цитирай
algor Публикувано Март 8, 2012 Публикувано Март 8, 2012 Да се обиграват? Та те бяха трагични и на нивото на Чепинец Велинград, простете за израза. Чудо е, че отърваха загуба с 6-7 гола разлика и не мисля, че липсата на елементарно желание за игра в отбора е друго, освен безотговорност. Цитирай
Lyudmil Публикувано Март 8, 2012 Автор Публикувано Март 8, 2012 В един от фишовете пуснах на всички 8 мача от ЛЕ с 2 евро и ми бягат само Сити и Юнайтед. Коефициента на фиша беше около 225, направо не съм на себе си. Цитирай
John Digweed Публикувано Март 14, 2012 Публикувано Март 14, 2012 (редактирано) Реал Мадрид - ЦСКА Москва. 21:45 Челси - Наполи 21:45 Ще има ли изненади? Редактирано Март 14, 2012 от John Digweed Цитирай
Lyudmil Публикувано Март 14, 2012 Автор Публикувано Март 14, 2012 Реал над 2.5 гола или хендикап 1 Челси - Наполи X (като 2ката също не е за отписване) Цитирай
John Digweed Публикувано Март 14, 2012 Публикувано Март 14, 2012 Не мисля че Реал ще има проблеми срещу ЦСКА, иска ми се Челси да се класира Цитирай
eek Публикувано Март 14, 2012 Публикувано Март 14, 2012 Челси бяха жестоко подпирани. Колкото и да са ми симпатични Наполи, всичко беше срещу тях. Играта им не вървеше, всички единоборства бяха свирени в полза на челси и 2-те продължения бяха свирени по-рано. 1 Цитирай
Lyudmil Публикувано Март 14, 2012 Автор Публикувано Март 14, 2012 Тоя съдия беше скандален особено към края на мача вече изнагля тотално като не свири сумати фалове срещу играчи на Наполи, а в същото време раздаде какви ли не абсурдни нарушения за челси и няколко жълти картона за наполи. А Дрогба в тоя мач надмина и Суарез по театрално изкуство. Особено в един от кадрите как го дадоха паднал на земята си отваря леко едно око и го върти такъв, за да види съдията какво е свирил. Много смях, но ги ощетиха Наполи жестоко. PS. Fernandont Scores Цитирай
iHustle Публикувано Март 15, 2012 Публикувано Март 15, 2012 Ами, какво щеше да стане, ако от най-рекламираното първенство няма нито един отбор на 1/4 финалите Всичко е бизнес! Цитирай
asen4o0 Публикувано Март 27, 2012 Публикувано Март 27, 2012 Челси какъв късмет извадиха с-у Бенфика!!! Утре ще видим Милан какво ще направят с-у театралната трупа . Цитирай
pepo1919 Публикувано Март 28, 2012 Публикувано Март 28, 2012 Като гледам "театралната трупа"стои много-добре,а Милан сигурно са решили,че късмета им ще е до финала! Цитирай
John Digweed Публикувано Април 1, 2012 Публикувано Април 1, 2012 Прекрасни голове на Бензема(1) и Роналдо(2) от снощи!! http://www.youtube.com/watch?v=tit_SrCwhog Цитирай
eek Публикувано Април 1, 2012 Публикувано Април 1, 2012 Гола на Бензема е много красив. Относно Роналдо аз съм твърдо против начина по който се вкарват головите от пряк-свободен удар без да се изчаква вратаря. Анри започна да го прави това и от тогава всеки го копира, но това е неспортсментско. Самия факт, че съдията дава сигнал без да е изчакал вратаря да си нареди стената еедин вид подпиране. Цитирай
John Digweed Публикувано Април 1, 2012 Публикувано Април 1, 2012 Говоря за първия гол на Роналдо (2-я в мача).. За подпиране не мисля, Реал водеше с 1:3.. Цитирай
arm11 Публикувано Април 1, 2012 Публикувано Април 1, 2012 Колко и да ми е противен Роналдо, просто не може да му се отрече, че е страхотен футболист. А първият му гол е шедьовър. 1 Цитирай
eek Публикувано Април 1, 2012 Публикувано Април 1, 2012 Спор няма все пак играеше и за нас. Колкото и да ми е противен отбора на Реал те ще са на върха следващите няколко години. Обаче аз дискутирах ситуацията и как трябва да въведат някакво правило от рода на вратаря да вдига ръка, че е готов. Цитирай
John Digweed Публикувано Април 1, 2012 Публикувано Април 1, 2012 По-миналия кръг (ако не греша) имаше същия случи с Меси. Вратаря даже не беше застанал на вратите и Меси отбеляза. Не мисля че има нужда от правило. В друга ситуация Осасуна(например) ще се възползва от "неподготвен вратар".. Цитирай
Lyudmil Публикувано Април 1, 2012 Автор Публикувано Април 1, 2012 Няма как да има такова правило, това са съдийски грешки. Съдията първо трябва да се увери, че вратаря е наредил стената и е заел мястото си преди да даде сигнал за изпълнение на прекия свободен удар. Цитирай
pepo1919 Публикувано Април 1, 2012 Публикувано Април 1, 2012 Съдията не е длъжен,затова "напоследък"(разбирай ~3 години) показват на изпълняващият наказателен удар,че това трябва да стане след като чуе звуковия сигнал! Цитирай
eek Публикувано Април 1, 2012 Публикувано Април 1, 2012 Ние това го знаем. Проблема е, че се съобразяват с изпълняващия удара а не с вратаря. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.