Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

Винаги груповите фази на турнира пренасищат. Интереса се засилва отново при отпадане на част от отборите и силно намаляване на изиграните срещи на седмица.

• Отговори 2,6k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

• Asen_77

335

• BulgarianSS

259

• hidalgo

217

• asen4o0

196

Публикувано

Следващите мачове в ШЛ също ще са безинтересни в повечето групи.

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

Публикувано

Никой нищо не каза,за Меси и изравненият рекорд на Раул...

Както и за Левски и тръгването им по пътя на ЦСКА с фалити,бягства на играчи и т.н.

Защо така? :(

Публикувано

Аз няма да пиша повече за Барса и за Ботев,защото някой хора тук не им изнася и праскат банани ;)

Публикувано

Да - доста си прав...

Аз отдавна бях казал на левскарите - не се смейте на ЦСКА и проблемите им с парите,защото след тях сте вие...

Ама те зор...

Ще видим - честно казано не искам Левски да фалира - колкото и да е никакъв футбола между тях,си остава силно зареден мач.

Публикувано

Аз няма да пиша повече за Барса и за Ботев,защото някой хора тук не им изнася и праскат банани ;)

Слушай сега, моето момче:

Този ти пост, няма да го таксувам като коментар за екипа, щото съм пич(поне в момента). Лично на мен, ми е през шапката кой на какъв отбор е фен - аз не съм на никой. Но за сметка на това, видя ли спам или излишно нагнетяване на напрежението, си влизам в ролята и правя каквото определят правилата. Теб лично видя ли те пак да пускаш намеци за работата на екипа, директно те пращам при канарчетата да си чуруликате, ок?

Публикувано
Само 25 билета бяха купени до четвъртък сутринта от касите на стадион “Васил Левски” за мача България - Малта в неделя. Талоните вървят в продажба от понеделник сутрин, но интересът е изключително слаб.

То да е "каузата" - да идеш, а то национален отбор. :|

Още повече че немалка част от приходите ще отиде за благородна кауза. 20 процента ще бъдат предоставени към събраните и от други инициативи средства за 10-годишната Боряна Дикова (вж. долу вдясно). Дори само за това си струва да се купи билет.
Публикувано

Все пак е Малта, да не изброявам отбори, които ще напълнят стадиона. За "националната кауза" говоря.

Публикувано (редактирано)

Къде са сега тези,които се бият в гърдите че са националисти? Можем да дадем до 200лв да гледаме Роналдо & ко,но за национала няма интерес.. Жалък народ сме

Редактирано от dobrewski
Публикувано

Дадох 70 лв, за да гледам Роналдо, дадох и 30 лв, за да подкрепям националите срещу Хърватия, бих искал и да ида на мача с Малта, обаче с тези цени на билeтите не мога да си го позволя, а и като знам, че само ще се ядосвам на нежеланието за игра на нашите национали, ще пропусна.

Публикувано (редактирано)

Ами гледай си Роналдо и това е ;)

Редактирано от dobrewski
Публикувано

хаха

10 минути преди края Черна гора изравни на Швеция. :tooth:

Публикувано

тука малко се получава "гледам и не вярвам на ушите си". Стадиона прзен ама се чува българи юнаци. Сигурно е дело на ДС :tooth:

Публикувано

"Bulgari U Nazi" :tooth:

Само да не ме банне сега някой колега.

Публикувано

Хахахах :D

Публикувано

Някои скроиха к*р капан на Пенев. И като сложат сега някой послушко на негово място и ще цъфнем и ще вържем.

Публикувано

Честита годишнина на нашите "другари" от ЦСКА. С пожелание, още много да ни радват с такива мачове и резултати.

Публикувано

И честита годишнина на френския петел 1993-та, който ни класира за САЩ 94 ;)

Публикувано

Трябва не годишнина а помен да правим, защото 2 години след това бг футбола на национално ниво умря.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

Не се ли класираме за Евро 2016,което е на 99% сигурно,то следващите 10-15 години не очаквайте нещо да стане от този отбор ;) За съжаление на този ден празнуваме голяма годишнина от 93-та,но моментното състояние на национала е може би по слабо и от резервите на Сан Марино.. жалко,много жалко!

Публикувано

A още по-жалкото е, че когато това "поколение" на тия гелосаните "футболисти" залезе /много скоро/, отдолу не идва нищо читаво като смяна/алтернатива.

Публикувано

На нашите и гел-а им не става, ти за футбол говориш. А това което идва, може пък да е по-различно.

П.П. А дано, ама надали!

Публикувано

Дай боже! В момента усилено се говори,че Любо излита от поста старши-треньор.За мен не е в него проблема,проблема е много много надълбоко и е от 10-тина години насам.Дано не го уволнят,защото няма по добър избор от Любо за Националният в момента,просто няма!

Публикувано

Много ясно, че не е проблемът в ЛП. Оня с фалшивата коса и обкръжението му в т.нар. Изпълком - това е проблемът!

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...