Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

Няма да им дам пари на тези измекяри....

На вивакoм съм,нo няма да си взема и тази пакет-прекаляват вече...

Както са тръгнали нещата ще си гледам мачовете по клубната телевизия...

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Отговори 2,6k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

• Asen_77

335

• BulgarianSS

259

• hidalgo

217

• asen4o0

196

Публикувано

Че продукта не е като хората - не е, ама и че трябва да се плаща за такъв продукт ( който разбира се има желание ) както се прави по цял свят, трябва да се плаща. Аз вече си го активирах, 4 лева е сума която е пренебрежимо малка на фона на всичко останало за 1 месечен пакет. За пушачите е по-малко и от кутия цигари, така че 4 лева не е сума която да се обсъжда. В Англия подобни пакети струват по 100 паунда. Не ме хокайте да сравняваме техния стандарт с нашия, но все сумите са съизмерими със стандарта. Ще се надяваме занапред продукта да се подобрява и да заслужава и повече от 4-те лева на месец.

Публикувано

Грешно ме разбра,не ми пука за 4-те лева,прoстo не смятам че заслужават да ги дам.

Публикувано

Най-голямата глупост е, че Булсатком, която има най-много абонати няма да предлага каналите.

Публикувано
Аз вече си го активирах,

Я кажи в какво се състои активацията, как става и колко време отнема, че пуснах заявка за утре след обяд.

Публикувано
Най-голямата глупост е, че Булсатком, която има най-много абонати няма да предлага каналите.

Все oще ли имат най-мнoгo тея нещастници?!

Публикувано

Нямат, тези които са останали там го твърдят:)

По темата, споразумяли са се и те, вече е достъпен.

На близу става и по телефона, на виваком в офис.

Публикувано

В каса на близу - 0,86 лева за Февруари ( от понеделник тази седмица) и 3,96 лева за Март. Като се прибрах бяха активирани на 211 канал - Диема спорт и на 212 - Трейс спорт ...

Едни от най-големите са да, но май не са с най-много. Е голямо удобство е с антената за хора в движение ( шофьори на международни камиони ) или хора който пътуват на вилите си където няма друга възможност за телевизия. Каквито и измервания да направят, едва ли могат да кажат кой оператор е с най-много абонати.

Публикувано

В момента Вива си прави някакви оптимизации1a3026d7f643f41f74b210967ebced6e.jpg.,та ако нямах БСК,Бербатов на телефона трябваше да гледам.

Публикувано (редактирано)

Кофти е с приемник, ама да не прозвучи грубо...

за 20 кинта дават ка модул.

На мен всъщност вива ми е втората тв. Не мога да съм сигурен за липсата на проблеми.

Редактирано от nikitobet
Публикувано

за 20 кинта дават ка модул.

Това за Вива ли се отнася?

Публикувано

При близу като имаш договор Шампион ( 50 лева на месец ) и ти дават модула без пари. За всички други е 19,90 лева еднократна такса.

Публикувано

Аз гo платих еднoкратнo 17 кинта.

Публикувано

Извинявам се, но ще задам един въпрос и ако някой се е ровил вече и е получил адекватно и вярно инфо, моля да сподели.

Тъй като българското първенство хич не ме интересува, то въпроса ми е английското първенство само по този платен канал ли ще се излъчва?

И ще дават ли доволно количество мачове или ще ги орежат за сметка на българската селяндурщина, наречена футбол?

Ако никой не знае ще си запитам официално Близу, но реших, че някой може да го е сторил вече.

Благодаря предварително!

Публикувано

Мисля, че по старата Диема ще дават само втородивизионни мачове от Англия. То и в описанието на "новата" Диема пише, че ще бъде за елитните мачове в А група и Висшата Лига. От месец и половина ми писна да гледам Мидълзбро по Диемата, ама ... Добре, че моята кабеларка започна да крадне сигнал и пусна както SD, така и HD напълно безплатно.

• 3 седмици по-късно...
Публикувано

От отдавна не сме писали за А ПФГ. Без да се заяждам с никой искам да попитам ляга ли ЦСКА на Ботев или просто толкова могат. Може и нарочно да играят против треньора и собственика.

За да не решите, че се заяждам с ЦСКА ще кажа, че Е време да спре да се залъгва ръководството на Левски за състоянието на отбора. На този етап това са им възможностите и подобно класиране може само да подейства отрезвяващо колкото и подигравки да предизвика. Време е да отиграят отбор и да оставят треньор по-дълго време. Да видим - времето ще покаже.

Публикувано

За мен не лягаме - играем толкова,колкото и миналите два мача.

Става нещо на високо ниво в ЦСКА и докато не се разбере Манджукови какво искат няма да заиграем по-хубаво.

Публикувано

Май наистина играят против ръководството. На други места се твърди, че си осигуряват сателити за първата 6-ца, ама парите на домуса са повече.

Публикувано

Ще видим,те много неща говорят,но те си знаят кое е истина.

Пак казвам,ако правят нещо - то е още от първият ни мач с Локомотив. Играта ни е еднаква - така де...никаква.

Публикувано

Вие Ботев за някакви смешници ли ги имате?!

Публикувано

Не,Шамане - те са ми супер симпатичен отбор.

Бил съм с фенове на Ботев в Пловдив и никога не съм имал ядове с тях,въпреки че знаят,че съм от ЦСКА.

Публикувано

Аз лично Не. Всяко домакинство съм на Герена и гледам Левски, независимо в коя шестица ще играе.

А щом съм там уважавам и противниците.

Публикувано

Без да се заяждам с никой искам да попитам ляга ли ЦСКА на Ботев или просто толкова могат.

Мисля,че към днешна дата толкова си могат.Гледах мача с Локомотив Сф,и още тогава ми стана ясно,че тепърва ще берем ядове.

За днешния мач щеше да е някакво чудо да победим(не съм го гледал),защото според мен Ботев играят по добре от Берое и Локо,независимо от

мястото в класирането.

Публикувано

Вие Ботев за някакви смешници ли ги имате?!

Не много, просто не са кой знае какъв фактор. Беше нормално да бият, просто защото ЦСКА е тотал щета в момента. Защо, как и кой е приината аз не знам.

Ако са толкова ербап ще ги видим срещу Разград.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...