dessyteneva Публикувано Март 28, 2015 Публикувано Март 28, 2015 Не мисля, че акциите ще те задължат да плащаш заплати и други разходи, напротив, чрез продажбата им, дружеството набира капитал, с който да си покрие разходите. Надали имаш възможност да закупиш достатъчно голям пакет, даващ ти право на глас - това е друга опция, но мисля че ще трябва доста голям процент, надали някой ще пусне контролния пакет в продажба. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
Asen_77 Публикувано Март 28, 2015 Публикувано Март 28, 2015 Напротив Деси. Батков от началото повтаря как ще прави събрания на Акционерите на стадиона, за да имал място да събере всички. Дори на шега вметна в началото, че при набиране на над 10 000 акционера дружеството става публично по закон. Да не говорим, че акцийте са краен брой и в някакъв момент свършват. Събрали са едни 30 мил лева, който се изхарчват бързо за две години максимум и после какво следва. Кой ще събере обратно достатъчно акции за да има контролен пакет. Батков обяви, че всички малко над 30 мил акции се продават. Просто къде е задължението, а не само правото да ги притежаваш. П.П. Сега който и да излезе да каже, че няма да се дължи нещо в последствие, няма как да му повярваме. Днес е обвързан, утре не е и никой няма да се сеща за него. Много свързани лица с Левски бяха употребени и днес стойм заедно на стадиона да гледаме поредния мач, въпреки че до скоро е бил ръководител, а е и Легенда на Левски. Цитирай
Alxx® Публикувано Март 28, 2015 Публикувано Март 28, 2015 : Футболист се превива на терена. Съдията отива при него и го пита:- Лекар ли да извикам, или театрален критик? 3 Цитирай
hidalgo Публикувано Април 20, 2015 Публикувано Април 20, 2015 Малко да повдигнем темата Не ми е изобщо до смях ама то к'во ми остава. 1 Цитирай
baronbg Публикувано Април 20, 2015 Публикувано Април 20, 2015 Май дойде момента да поднеса извинения на @pepo1919. Явно не са дали мача с Ботев, а "толкова си НЕмогат" Натиска на феновете, радостните физиономии на треньорския щаб, по време на загубата и НЕможенето са ме заблудили. И една констатация: Явно феновете на другия отбор, са по толерантни, защото поводи за подигравки и заяждания бол, а никой ни дума, нинред. Браво! Цитирай
hidalgo Публикувано Април 20, 2015 Публикувано Април 20, 2015 Е то в момента ЦСКА е толкова ЖАЛЪК отбор, че даже няма и за какво да се заяде човек. Тъжно, но факт. :| Цитирай
pepo1919 Публикувано Април 20, 2015 Публикувано Април 20, 2015 Май дойде момента да поднеса извинения на @pepo1919. Явно не са дали мача с Ботев, а "толкова си НЕмогат" И една констатация: Явно феновете на другия отбор, са по толерантни, защото поводи за подигравки и заяждания бол, а никой ни дума, нинред. Браво! Всичко е наред,ама тая "констатация"....... Цитирай
Bobby_0923 Публикувано Април 21, 2015 Публикувано Април 21, 2015 Е то в момента ЦСКА е толкова ЖАЛЪК отбор, че даже няма и за какво да се заяде човек. Тъжно, но факт. :| А ЛЕВСКИ, ДА НЕ Е ПО-ДОБРЕ,ОТ ГРАНДОВЕТЕ МАЙ Е НАЙ-ЖАЛКИЯ Цитирай
Asen_77 Публикувано Април 21, 2015 Публикувано Април 21, 2015 Както е тръгнало, ще е с повече точки от другите " грандове " , независимо от плачевното си състояние в момента. 1 Цитирай
pepo1919 Публикувано Април 21, 2015 Публикувано Април 21, 2015 Миналата година беше същото-Берое беше с повече точки от 6-ия,ама това не ги прави 5-и в класирането.Така че,с тези точки си чешайте егото. 1 Цитирай
Alxx® Публикувано Април 21, 2015 Публикувано Април 21, 2015 А ЛЕВСКИ, ДА НЕ Е ПО-ДОБРЕ,ОТ ГРАНДОВЕТЕ МАЙ Е НАЙ-ЖАЛКИЯ Малко да намалиш тона? @hidalgo е баш чорбар. Цитирай
Asen_77 Публикувано Април 21, 2015 Публикувано Април 21, 2015 То това с тия точки е ясно защо се получава така. Казах го съркастично. Сега чакаме да видим настъпили ли са достатъчно ГДМ ( Домусчиев ) да остави нещо и за другите, а не да събере отново всичко при себе си. Ясно е, че ако не ни дадат мача за купата, ние в това състояние не можем да го вземем. Цитирай
pepo1919 Публикувано Април 21, 2015 Публикувано Април 21, 2015 Не виждам основания да ви го дадат,но ако го вземете ще се биете в гърдите,че сте моралния шампион.Даже ще е исторически оправдано. 1 Цитирай
Asen_77 Публикувано Април 21, 2015 Публикувано Април 21, 2015 Основанията са невидими. Чисто спортно ги няма, но има други интереси. Колко има смисъл от това, вече е съвсем друг въпрос. Това с моралния шампион вече се изтърка, така че и то не е интересно. Цитирай
baronbg Публикувано Април 21, 2015 Публикувано Април 21, 2015 Всичко е наред,ама тая "констатация"....... А ЛЕВСКИ, ДА НЕ Е ПО-ДОБРЕ,ОТ ГРАНДОВЕТЕ МАЙ Е НАЙ-ЖАЛКИЯ Е за това ти говоря Хем н@срано, хем голямо! 3 Цитирай
Asen_77 Публикувано Април 21, 2015 Публикувано Април 21, 2015 Говори се за играта на ЦСКА, че е толкова слаба за да са под Евро чертата, че нямало да вземат лиценз за Европа. До колко е вярно и са спекулации също не е ясно, Тодоров снощи го отрече НО дали е така ... Цитирай
BulgarianSS Публикувано Април 21, 2015 Публикувано Април 21, 2015 Незнам каква им е целта,но играят безобразно.... Цитирай
Bobby_0923 Публикувано Април 21, 2015 Публикувано Април 21, 2015 Е за това ти говоря Хем н@срано, хем голямо! Поне има кои да ни забърше Цитирай
hidalgo Публикувано Април 21, 2015 Публикувано Април 21, 2015 А ЛЕВСКИ, ДА НЕ Е ПО-ДОБРЕ,ОТ ГРАНДОВЕТЕ МАЙ Е НАЙ-ЖАЛКИЯ Боби, не се изцепвай така. Мен "Левски" не ме интересуват. Ако си ЦСКАр предполагам си видял каква разруха сме последните 1-2 месеца. П.С. Добре, че сме в различни половини, че ако ни хванеха сега... Цитирай
BulgarianSS Публикувано Април 21, 2015 Публикувано Април 21, 2015 Точно това коментирахме днес с колегите - само можем да се радваме,че Левски е в другата половина... Такъв бой щяха да ни хвърлят,че направо се плаша. 2 Цитирай
Asen_77 Публикувано Април 21, 2015 Публикувано Април 21, 2015 Тази игра не е реална. Не знам каква е целта и причината, но играят симулативно. Цитирай
baronbg Публикувано Април 21, 2015 Публикувано Април 21, 2015 Не се сдъжах, без лоши чувства. Цитирай
hidalgo Публикувано Април 21, 2015 Публикувано Април 21, 2015 Той за да покаже, че наистина няма лоши чувства. А и все пак: Явно феновете на другия отбор, са по толерантни, защото поводи за подигравки и заяждания бол, а никой ни дума, нинред. 1 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.