profusion Публикувано Април 23, 2012 Публикувано Април 23, 2012 На Редсноу чекнах само Деактивейт, и ми махна всичко инсталирано от сидия (активатор, САМ и т.н.) вързах го с Тунцо, даде само надпис "iPhone" и после нормалния екран на info на телелфона заето място и т.н....но имам обхват (незнам дали не е остатъчно от от САМ маневрата). Тоест сега не съм сигурен дали е станало или не. Цитирай
profusion Публикувано Април 24, 2012 Публикувано Април 24, 2012 Алекс да му перна ама после ако не стане Григор, и аз мислех, че дава но за сега (снощи) даваше само надпис iPhone и веднага включва на инфо, музика, и .тн. Шамане сега проверявам и ми дава да изчакам: Your iPhone-check history Waiting 0128400062XXXXX Цитирай
profusion Публикувано Април 24, 2012 Публикувано Април 24, 2012 Шамане от 2ч е на "чакане" странна работа много бавно Цитирай
The Shaman Публикувано Април 24, 2012 Публикувано Април 24, 2012 При мен един стана за секунди, но съм чакал и 24 часа... Checked today: 6887 Checked this month: 134697 Цитирай
Alxx® Публикувано Април 24, 2012 Публикувано Април 24, 2012 Е, именно за това с айфейт. Ако не стане - запазваш бейзбанда и възможността за ънлок. Цитирай
profusion Публикувано Април 25, 2012 Публикувано Април 25, 2012 Шамане няма ли друг сайт...това вече ден е на waiting? Накрая ще ми писне и ще му перна оригинален 5.1 Цитирай
The Shaman Публикувано Април 25, 2012 Публикувано Април 25, 2012 Що не му ръгнеш къстъма както те посъветваха Колето и Алекс? Цитирай
profusion Публикувано Април 25, 2012 Публикувано Април 25, 2012 Е то къде е кефа от отключения телефон кога ще си играя пак с къстъми искам мазно да сложа оригинален хахахахаха.....Ще си чакам .....пък ако ми писне ще разберете Цитирай
The Shaman Публикувано Април 25, 2012 Публикувано Април 25, 2012 Ти сложи да пробваш, пък после прави каквото искаш. Цитирай
profusion Публикувано Април 25, 2012 Публикувано Април 25, 2012 Деактивирах със САМ и го пъхнах в тюнса на работата Честит ми ФО значи след онзи майл спокойно може да ъпдейтвате 1 Цитирай
ortortor Публикувано Април 25, 2012 Публикувано Април 25, 2012 (редактирано) Аз ударих на греда, така че не бързайте !!! The unlock code for this device is unavailable due to security restrictions based on the device's history. You may want to return the device and/or provide feedback to the seller. Редактирано Април 25, 2012 от ortortor Цитирай
emil stoyanov Публикувано Април 25, 2012 Публикувано Април 25, 2012 Хора днес получих майл от icare след 4-тия ден но имам съмнения че този майл е менте тъй като майла който получих е доста измислен. Няма никакво официално обръщение както и никакъв подпис. Ще се опитам да звънна и ще пиша при нови резултати. Цитирай
Anton Публикувано Април 26, 2012 Публикувано Април 26, 2012 http://www.imei.info/ Вкарвам IMEI на моя 16GB, а в инфото от сайта пише, че е 32GB. Егати ъпрейда. Цитирай
The Shaman Публикувано Април 26, 2012 Публикувано Април 26, 2012 По-важна е информацията, която не знаеш и търсиш Това за гигите си го знаеш, може би. Цитирай
Anton Публикувано Април 26, 2012 Публикувано Април 26, 2012 E, то ако размера на паметта не може да ми познае, как да повярвам на останалото инфо? Цитирай
arm11 Публикувано Април 26, 2012 Публикувано Април 26, 2012 И на мен ми пише, че е 32ГБ. Някакъв бъг е сигурно. Цитирай
Anton Публикувано Април 26, 2012 Публикувано Април 26, 2012 arm11, най-вероятно е така, защото пуснах и на жената iPhone-a и инфото е напълно еднакво. По темата обаче - миналата седмица се обадих на AT&T във Вторник, получих си case number-a веднага, но все още няма мейл. Явно страшно много хора искат да си отключат iPhone-ите и АТТ не могат да смогват с мейлите. Довечера ще пробвам с деактивацията да видим дали и моя случай е такъв. Цитирай
ggeorgieev Публикувано Април 28, 2012 Публикувано Април 28, 2012 Само да вметна в темата, ако случайно някой не знае, AT&T вече отключват телефоните които са с изтекъл договор, без задължения. Само трябва да им драснете един мейл, после ще ви поискат само доказателство, че сте закупили телефона(аз им пратих един лист от историята ми в e-bay), което трябва да пратите по факс. Вчера им писах, днес съм фабрично отключен Цитирай
The Shaman Публикувано Април 28, 2012 Публикувано Април 28, 2012 Много хора го направиха и без документ за покупка. Какво ги интересува AT&T, от къде си купил телефона, твой ли е или си го крал. Щом историята му е чиста, не виждам какъв е проблема. Цитирай
molivablue Публикувано Април 28, 2012 Публикувано Април 28, 2012 3G S 16GB закупен от AT&T и е с изтекъл договор, писах им имейл, отговориха ми веднага за да потвърдят запитването ми. На третият ден пратиха имейл с указания да му направя рестор! Като използвах iFaith и ъмбрелата получих "поздравленията" от iTunes! Сега вече съм отключен телефон ! Джейлнах го ......... с две думи съм ОК !!! Успех на всички, искам да кажа, че не са ми искали никакво доказателство за закупуването на телефона !!! Цитирай
emil stoyanov Публикувано Април 28, 2012 Публикувано Април 28, 2012 Хора днес получих майл от icare след 4-тия ден но имам съмнения че този майл е менте тъй като майла който получих е доста измислен. Няма никакво официално обръщение както и никакъв подпис. Ще се опитам да звънна и ще пиша при нови резултати. Вчера получих нов майл от icare с много официално обяснение кой се е заел с заявката как се казва и т.н. и ми изпратиха case number. Още се чудя какъв е бил първият майл с отказа. Във втория майл ми пише че ще има отговор до 8 работни дни. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.