Alxx® Публикувано Май 9, 2012 Публикувано Май 9, 2012 Ако и знаеш пълните имена, адрес и соушъл секюрити намбър-а(равносилно на ЕГН-то), ще ти пратят. Цитирай
liomojo Публикувано Май 9, 2012 Публикувано Май 9, 2012 Телефона на моята позната вече е отключен. Обадих им се от скайпа на телефона както по горе писах , аз си дадох моите имена и моя е-маил , пратих им на факса който ми дадоха касовия бон, имената ми, е-маила и имея и CM номера който ми дадоха по телефона. Писах им , че човека който го е купил ми е приятел ,но мисля няма значение , след като на касовия бон има пълната сума за телефона без договор и си му пише имея. Както и да е пратих им факс от един от безплатните сайтове (има много търсите в гугъл) и след ден получих на меила , че нещото което съм искал с този CM номер е в процес и на другия ден като пробвахме стана работата. Цитирай
viarat1 Публикувано Май 9, 2012 Публикувано Май 9, 2012 Стана работата с магазина казах им че жената която е купила телефона ми е позната която е живеела тогава в Маями но вече не живее а аз не пазя бележката за плащане.Момичето беше много мило поиска ми емайл и серийния номер на телефона и ми каза че ще ми изпратят копие от плащането Цитирай
mupo Публикувано Май 9, 2012 Публикувано Май 9, 2012 Телефона на моята позната вече е отключен. Обадих им се от скайпа на телефона както по горе писах , аз си дадох моите имена и моя е-маил , пратих им на факса който ми дадоха касовия бон, имената ми, е-маила и имея и CM номера който ми дадоха по телефона. Писах им , че човека който го е купил ми е приятел ,но мисля няма значение , след като на касовия бон има пълната сума за телефона без договор и си му пише имея. Както и да е пратих им факс от един от безплатните сайтове (има много търсите в гугъл) и след ден получих на меила , че нещото което съм искал с този CM номер е в процес и на другия ден като пробвахме стана работата. С документ доказващ покупката, ATT номер и т.н. е ясно. Проблема е, че малцина са хората имащи документ за покупката. Цитирай
hugo126 Публикувано Май 9, 2012 Публикувано Май 9, 2012 Аз имам документ за покупка и пак ме режат 4-5 пъти вече... но аз продължавам, чакам тази прословута мацка да ми го отключи. Досега само мъже и всичките отказват Цитирай
liomojo Публикувано Май 9, 2012 Публикувано Май 9, 2012 Пробвай този телефон аз на него се обадих +18003310500 Цитирай
radi3 Публикувано Май 11, 2012 Публикувано Май 11, 2012 Някой ако не му трябва сим картата към АТТ вече мож ли да ми пише на личен че нямам докоменти за телефона и ми трябва за отклучване Цитирай
TUISTERa Публикувано Май 11, 2012 Публикувано Май 11, 2012 Аз имам документ за покупка и пак ме режат 4-5 пъти вече... но аз продължавам, чакам тази прословута мацка да ми го отключи. Досега само мъже и всичките отказват Звънни през нощта(там през деня) Ако попадаш на нощните смени почти винаги ще се дъниш на мъже 1 Цитирай
hugo126 Публикувано Май 12, 2012 Публикувано Май 12, 2012 А добре де, като се обадя по телефона , какво да правя като ми искат касовата бележка или някакво доказателство за покупката? Миналият път като им звъннах ми искаха AT&T номер или акаунт :/ Цитирай
hugo126 Публикувано Май 14, 2012 Публикувано Май 14, 2012 Хора намерих и друго място откоето може да се отключи телефона или ако не може поне ви казват кога ще може! Аз трябва да почакам до 19 Юли http://www.t-mobile.de/sim-lock/0,20562,23858-_,00.html?WT.svl=100 Само дето иска някакъв телефон за контакт, аз написах примерния изписа, че е невярна информацията ама все пак ми каза стъпките за отключване. 3ГС ми може да се отключи, само че сега не съм вкъщи да пробвам. Който успее да пише Цитирай
Pe6o666 Публикувано Май 14, 2012 Публикувано Май 14, 2012 Правиш ли разлика между T-Mobile и AT&T? Цитирай
orbitalen Публикувано Май 14, 2012 Публикувано Май 14, 2012 (редактирано) И още повече, между T-Mobile ГЕРМАНИЯ и АТ&Т АМЕРИКА? EDIT: И на мен ми каза, че моя ще мога да го отключа на 19/07/2012!!! ЙЕЕЕЕЕЕЕС!!! А, ма чакай бе... Той ми е фабрично отключен... Редактирано Май 14, 2012 от orbitalen Цитирай
hugo126 Публикувано Май 14, 2012 Публикувано Май 14, 2012 Естествено, че правя разлика AT&T и T-Mobile. Бях днес в магазин iStyle да разгледам какво има и попитах момчето на касата дали има някво инфо относно отключването. Той ми каза да пробвам в Т-Мобил, въпреки че телефона ми е от САЩ. Така че не знам какво толкова странно казах? Споделих добита информация, пък дали е вярна времето ще покаже. Цитирай
Alxx® Публикувано Май 14, 2012 Публикувано Май 14, 2012 Има отделна тема по въпроса, на две години почти. Ще те разочаровам, но НЕ става оттам. Цитирай
viarat1 Публикувано Май 14, 2012 Публикувано Май 14, 2012 Аз имх три case номера.Искаха ми естественно доказателство за покупката да го изпратя по факс.За единия кейс номер без да искам им изпратих бележката която беше за един от другите телефони. Изненадата беше че след 20 минути ми пратиха емайл че телефона е отключен, изобщо не са погледнали че данните на бележката нямат нищо общо с тези на тел. Цитирай
hugo126 Публикувано Май 15, 2012 Публикувано Май 15, 2012 А по телефона ли им звъня или по мейл? Цитирай
viarat1 Публикувано Май 15, 2012 Публикувано Май 15, 2012 Аз се занимавам с това от един месец звъняла съм сто пъти около 30 емайла съм изпратила все пак исках да отключа 3 телефона)най добре се обади на този телефон +18003354685 там са най отзивчиви кажи им че си имал стар кейс номер но не си получил никакъв емайл с техните изисквания искай да ти дадат нов и им кажи че ще им изпратиш на факс копие от плащането.Аз ти казвам че каквото и да пише бележката изобщо не го четат.На мен така ми отключиха въпросния телефон с друга бележка.Факса им е +18003281677.Успех Цитирай
hugo126 Публикувано Май 15, 2012 Публикувано Май 15, 2012 Аз като им звънях на този номер ми искаха АТ&Т номера ми и като казах, че нямам казаха че няма как да проверят дали всичко е наред с телефона, за да го отключат. Но ще пробвам твоя начин. Аз си имам касови бележки и на 2та телефона. Цитирай
Anton Публикувано Май 21, 2012 Публикувано Май 21, 2012 Моля, ако някой има касова бележка за iPhone 4 купен от APPLE store(а не от AT&T store) да ми я прати. Благодаря предварително. Цитирай
Jorky_pld Публикувано Май 29, 2012 Публикувано Май 29, 2012 (редактирано) Само да вметна, че за съжаление сайта: http://www.imei.info/ вече иска $, за да си провериш IMEI-a. Сега ще разчитаме само на писмата от AT&T... Редактирано Май 29, 2012 от Jorky_pld Цитирай
The Shaman Публикувано Май 29, 2012 Публикувано Май 29, 2012 Иска от една седмица. За щастие не е само той. Цитирай
ThUnDeR Публикувано Май 30, 2012 Публикувано Май 30, 2012 Аз успях да си отключа и двата 4S-a без да ми е изтекъл договора ;-) Преди 3-4 дни, РедмонПай, писаха, че AT&T, са затегнали положението по одобряване на заявките за отключване. Това се дължи на много злоупотреби. Май и тоя влак си отива. Цитирай
Jorky_pld Публикувано Май 30, 2012 Публикувано Май 30, 2012 Понеже в www.imei.info вече се заплаща проверих в http://sim-unlock.net дали телефона е отключен, защото съм пуснал запитване преди 3-4 седмици и ми казаха на 29 май да си проверя пощата. Днес е 30 и няма майл. Информацията от http://sim-unlock.net е следната: imei: family: iPhone type: iPhone 4 32GB BLACK version: 5.1 serial: mac: iccid: purchase date: 2010-09-03 purchase country: US warranty coverage: Out of Warranty registered: YES activated: YES carrier: AT&T USA locked: NO Сега отключен ли е или не? Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.