mishocs Публикувано Април 25, 2012 Публикувано Април 25, 2012 Леле стана ,егаси 2 дена беше ми писнало ))))) iphone 4 firm 4.3.3 - unlock. към Movistar -Испания ))))
Grievous Публикувано Април 25, 2012 Публикувано Април 25, 2012 Още вчера излезе този ъпдейт на SAM 0.1.16-1, при който отключването става само с 2-3 стъпки. Пакета с всички файлове е в шапката. Отворете SAM, убедете се, че метода за избиране на оператор е Auto Detect и натиснете Utilities. Ако Auto Detect не работи, минавате на метода с държава и оператор, като ги изберете ръчно! Натиснете бутона Attempt Activation. Ако не го виждате, изберете De-Activate iPhone и ще появи. На появилия се прозорез ще се появи надпис, който гласи, че това може да отнеме известно време. Изчакайте го търпеливо! Накрая iPhone ще направи respring и след кратко търсене ще намери мрежа! Това е! 5
molivablue Публикувано Април 26, 2012 Публикувано Април 26, 2012 Здравейте, iPhone 3G FW 4.2.1 BB 05.15.04, ФЗ към О2. 1. Чист рестор с 4.2.1 2. Джейлбрейк с Redsn0w 0.9.6b5 3. Инсталация на SAM 0.1.16-1, и по метода по-горе описан от Grievous вече е отключен !!!
1n50mn1ac Публикувано Април 26, 2012 Публикувано Април 26, 2012 По-лесен Ънлок от ултрасноу насам не бях виждал, до днес .Отключих моето съкровище , но 3G-то не ми работи само EDGE.Някой да има подобен проблем ? п.п.Направих Reset Network Settings , положението е същото.
VankataBGG Публикувано Април 26, 2012 Публикувано Април 26, 2012 (редактирано) 3GS ФЗ към Rogers BB 05.13.04 iOS 4.2.1 стана от първия опит Благодарности Grievous edit: За експеримент след рестарт махнах mobile substrate и всичко свързано със SAM и за мое учудване работеше (3 рестарта и не мръдна) ! Отървах се от mobile substrate-то и Ultrasn0w най-накрая Редактирано Април 26, 2012 от VankataBGG
kawabiker Публикувано Април 26, 2012 Публикувано Април 26, 2012 И сега какво се оказа, че заключени телефони не е имало никога
The Shaman Публикувано Април 26, 2012 Публикувано Април 26, 2012 Това, че е махнал SAM, не означава нищо. SAM, e променил каквото трябва и не е нужно да стои. След активацията така и така е изключен.
Alxx® Публикувано Април 26, 2012 Публикувано Април 26, 2012 По-лесен Ънлок от ултрасноу насам не бях виждал, до днес .Отключих моето съкровище , но 3G-то не ми работи само EDGE.Някой да има подобен проблем ? п.п.Направих Reset Network Settings , положението е същото. Пробвай както се прави с ултрата - изключи 3г, деактивирай и повтори процедурата.
kawabiker Публикувано Април 26, 2012 Публикувано Април 26, 2012 Facetime и iMessage работят ли нормално , т.е. някой пробвал ли ги е и ползвал ли ги пълноценно след този ънлок ?
mimeto83 Публикувано Април 26, 2012 Публикувано Април 26, 2012 Работят , досега никакви проблеми не съм срещала.
The Shaman Публикувано Април 26, 2012 Публикувано Април 26, 2012 А някой пробвал ли е след отключване с една карта, после да отключи с друга?
svetoslakis Публикувано Април 26, 2012 Публикувано Април 26, 2012 (редактирано) Да, за 2 мин сменям ot globul na m-tel c iFunBox пост #29 Grievous Редактирано Април 26, 2012 от svetoslakis 1
Anton Публикувано Април 26, 2012 Публикувано Април 26, 2012 Зациклих! Следвам всичко стъпка по стъпка, стигна ли до връзването с iTunes не ми дава съобщение, че не може да активира телефона, а ми дава грешка 1664, че не може да намери carrier update, след това направо ми изкарва, че сим картата не се поддържа. В Settings се появява Carrier менюто, но когато вляза в него и опитам да изключа Automatic, ми казва Could not load network list. Очевидно е, че SAM е свършил нещо, но телефона не успява да намери мрежите.
The Shaman Публикувано Април 27, 2012 Публикувано Април 27, 2012 Що не пробваш по новия вариянт? Кораба си заминава: http://www.beijingiphonerepair.com/news/sam-unlock-method-may-no-longer-work-as-apple-starts-fixing-activation-servers/
kawabiker Публикувано Април 27, 2012 Публикувано Април 27, 2012 Грешка 1664 пак трябва да ти свърши работа, не давай ОК, а затвори прозореца, откачи телефона и пак закачи, би трябвало да тръгне !?
The Shaman Публикувано Април 27, 2012 Публикувано Април 27, 2012 Ако не е късно :/ Дано да задържат още ден, два, мамка му...
mimeto83 Публикувано Април 27, 2012 Публикувано Април 27, 2012 Относно заминаването на кораба има ли опастност ънлока да спре да работи ? Имам предвид например ставам сутринта и няма вече сигнал , а не при опит за нов ънлок след рестор. Sent from my iPhone using Tapatalk
kawabiker Публикувано Април 27, 2012 Публикувано Април 27, 2012 Споко бре, нали турбинки има вече по 40 долара, ще паднат още ! Миме, ако си запазила Lockdown папката, мисля че и след рестор няма да има проблем, но това е само на теория !
mimeto83 Публикувано Април 27, 2012 Публикувано Април 27, 2012 Аз турбинка си имам ама ми е толкова добре без нея. Запазила съм папката , но притеснението ми беше да не спре ънлока както си работи а не след рестор. Досега не ми се е налагало по принуда рестор и се надявам така и да си продължава. Sent from my iPhone using Tapatalk
The Shaman Публикувано Април 27, 2012 Публикувано Април 27, 2012 Със запазените файлове, няма да има проблем и след рестор.
KurtiMakarov Публикувано Април 27, 2012 Публикувано Април 27, 2012 iPhone 4 ФЗ 5.1 Активация със SAM. Правя рестор с къстъм 5.0.1, и телефона се актевира веднага,без джейл и без SAM. Със същата карта,която съм използвал за активация със SAM. 1
The Shaman Публикувано Април 27, 2012 Публикувано Април 27, 2012 Няма ли кой да пробва в момента как е положението?!
Anton Публикувано Април 27, 2012 Публикувано Април 27, 2012 (редактирано) kawabiker, ще го пробвам довечера(понеже вече телефона е с притежателя си на работа), дано от Apple да не са скъсали конеца до тогава. The Shaman, така или иначе сегашния Gevey си работи, макар и да има нужда да го ресетвам веднъж дневно понеже губи обхват. Ще изчакам мейл от AT&T дали ще го отключат и тогава ще мисля за нов Gevey(ако ми откажат), който поддържа по-висок бейсбенд и дано да е по-стабилен...и по-евтин. Добавка: А между другото снощи пробвах в продължение на 4-5 часа и по първия описан метод и по последния, който е дал Grievous, но крайния резултат беше винаги един и същ. При първото връзване към тюнса ми излизаше съобщението с 1664, но правеше проверката и ме вкарваше в summary-то на телефона, което според мен значи активация(тъй като при активация с оригиналния сим прави абсолютно същото), обаче при следващо закачане ми дава non-supported sim. И така 5 часа. Редактирано Април 27, 2012 от Anton
Nistel Публикувано Април 27, 2012 Публикувано Април 27, 2012 При мен на 4 с 5.0.1 не става. Дава грешката, която е на снимката от линка. Сега чакам отговор от IMEI.INFO за точно кой оператор е заключен за да пробвам ръчно. Някой успял ли е днес?
Recommended Posts