Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

Това ли?

sam-not-working.jpg

Казват, че стария метод още работи... Не се мотай с imei.info, пробвай тук: http://sim-unlock.net/iphone_chk/

• Отговори 224
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

• The Shaman

37

• Alxx®

18

• kawabiker

16

• Grievous

14

Публикувано

За точен оператор , слагаш карта някаква в телефона и закачваш към iTools ще ти даде най-точната информация !

Публикувано (редактирано)

Да това съобщение. От ИМЕИ ми върнаха отговор - оператора е Sunrise Switzerland. Няма го в списъка в САМ, но пробвах всички един по един и единствено на TDC Switzerland AG и ID 22802 прави нещо по-различно. При свързване с iTunes дава 1664 грешка а на всички други ID-та дава че сим картата е невалидна. Правя го по стария начин.

Редактирано от Nistel
Публикувано

Затворена е дупката която използва приложението за активиране от Apple.Не работи вече.

@Nistel въведи ръчно това 228210212745456 IMSI и пробвай да ти го активира , ако не става, пробвай на това IMSI с което ти дава грешка 1664 , просто да смениш първите 4 цифри с 2282 !?

Редактирано от kawabiker

хакера MuscleNerd сподели днес в Twetter че сървърът на Апъл който отключва вече е фикснат,но стария вариант още работи :smile:

въпроса е до кога :(

MuscleNerd @MuscleNerd

Looks like Apple's currently fixing their activation servers. But the good news is that previous tickets gotten via SAM trick still work.

Редактирано от mishocs
Публикувано

Работят запазените ticket-и - нова активация след цял следобед четене на форуми не видях някой да е постигнал.

Швейцарската 4-ка вече не е при мен и не мога да пробвам благодаря за съветите все пак дано някой сподели дали стават.

Публикувано

В репото на BigBoss се появи Cookie, приложение чрез което може да направите бекъп на папката Lockdown директно в облака. След това по всяко едно време може да я ресторнете и телефона ви ще се отключи.

6f96b62ab1c39a8e.jpg83a4f8d2b3c852ca.jpg

Побързайте и запазете вашата активация!

• Харесвам 3
Публикувано
insert your GEVEY™ Ultra 5.1 with your chosen SIM card to activate your iPhone 4 through iTunes. This may require several re-launches of iTunes. More instructions forthcoming

Е сега вече е ясно , че китайчето дет раздуха схемата със САМ , не го е направил за спорта, ами напротив :tooth:

Публикувано

За съжаление GEVEY™ Ultra 5.1 ,използва същия метод както САМ,който вече е неизползваем...

така че,засега забравете за турбинката.

Публикувано

Едно басче , че турбинката ще работи и ще ти дам материал за размисъл по въпроса - вземи телефон подкаран със САМ , със запазен тикет разбира се,махни САМ ,сложи му друга произволна сим и виж какво ще стане :)

Аз на китайците вера нямам ама изобщо :D

Не говоря за отключени телефони със САМ,преди 27.04.2012г.

Става въпрос за GEVEY™ Ultra 5.1. Този продукт,никога няма да се появи на пазара,защото не може да работи....

Редактирано от kokich777
Публикувано

Розалина, по-важен е бейзбанда. Ако питаш за турбина, не за САМ.

Публикувано

Розалина, ако не си попълни профила скоро....

Публикувано

Седя, чета и си мисля какво ли е искал аpplenberry като издаде гивей на базата на експойт, който ще бъде фикснат след 1 седмица, както и стана.

Ако си отключиш телефона с гивей и апъл си патчне сървара щеше ли да работи гивея след това?

Някой може ли да ми каже дали R-Sim е на същия принцип?

Публикувано

Няма да активира, но иначе ще си работи. Не си мъчи главата със сложни мисли.

Публикувано

На същия принцип е. В момента новите Gevey Ultra 5.1 и R-SIM IV не могат да отключат iPhone 4 Baseband 4.11.08 и 4.12.01, за които бяха направени.

Публикувано

Да попитам нещо като се заговорихте за Turbo-sim-ове

Имам един 4s..5.1. 2.0.10

донесаха ми 3карти X-sim (където би трябвало да отключат 2.0.10)...телефонът е заключен на Vodafone UK...

правя всичко както ми казват.

-тел е активиран

-слагам турбото с новата карта

-Пиша IMSI на Vodafone-(2341590)

-SEARCHING...

и нищо

някой да каже нещо по въпроса....и на трите карти същата схема...неможе да е от X-sim...или пък е ?

Публикувано

И аз скоро ударих дърво с един такъв и x-sim.

Публикувано

Добре сега (извинявам се за спама) - имам един 4S 5.0.1 baseband 1.0.14 - заключен ,понеже не съм го тествал още, ще дойде тези дни -може ли или не може да работи с турбо сим.

ДА Битрябвало да няма проблеми

Редактирано от izi
Публикувано

Чукни ми на Скайпа утре и ще те упътя.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.
  • Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...