DreamcatcheR Публикувано Май 1, 2012 Публикувано Май 1, 2012 В крайна сметка метода от първия пост работи ли още? Че на едно приятелче може да му пробваме 4-ката, но няма коментари в последните дни за успешни опити..
SpAwN Публикувано Май 1, 2012 Публикувано Май 1, 2012 Викате свърши авантата.. Всяко чудо за три дни.. Жалко, звучеше прекалено хубаво за да се задържи дълготрайно...
Stanito1 Публикувано Май 1, 2012 Публикувано Май 1, 2012 Свърши преди няколко дена-да.За съжаление на всички!
Тодор Публикувано Май 1, 2012 Публикувано Май 1, 2012 Аз уж съм закъснял пък ми дава wildcardactivated като статус. Имам си запазен архив на Lockdown папката с настройките които дават резултат wildcardactivated,а пък след респринг когато трябва да имам сигнал ми дава No service или Invalid Sim. Някой друг с такъв статус,а пък неработещ ънлок?
The Shaman Публикувано Май 2, 2012 Публикувано Май 2, 2012 Това, че имаш файловете не означава, че можеш да повториш процедурата. Някъде из темата имаше описано как се използват.
TUISTERa Публикувано Май 2, 2012 Публикувано Май 2, 2012 (редактирано) [quote name='Тодор' timestamp='1335913619' post='156391'] Аз уж съм закъснял пък ми дава wildcardactivated като статус. Имам си запазен архив на Lockdown папката с настройките които дават резултат wildcardactivated,а пък след респринг когато трябва да имам сигнал ми дава No service или Invalid Sim. Някой друг с такъв статус,а пък неработещ ънлок? [/quote] Активаццията ти е за оригиналната карта или чрез САМ, но отключване не е налично За това трябва да си изтриеш Lockdown папката и да си сложиш запазената и да изтриеш plist-a на САМ. Тогава би трябвало да ти се отключи телефона . По важния въпрос тук е цитирам "Аз уж съм закъснял пък ми дава wildcardactivated като статус. Имам си запазен архив на Lockdown" Кога си запази архива и успя ли да подкараш картата поне веднъж? Ако не си успял не се и надявай... Струва ми се, че със запушването на дупката от страна на Епъл темата се изчерпа.... Редактирано Май 2, 2012 от TUISTERa
kal1ch Публикувано Май 2, 2012 Публикувано Май 2, 2012 На мен ми е интересно ако мина примерно на следващ ъпдейт на iOS (ако излезе 5.2, да кажем) дали ще може пак да се ползва Lockdown папката от 5.1.
The Shaman Публикувано Май 2, 2012 Публикувано Май 2, 2012 Едва ли има някой с 5.2 в момента за да ти отговори Ти пробва ли поне на настоящия фирмуер, след рестор?
kal1ch Публикувано Май 2, 2012 Публикувано Май 2, 2012 Да, ресторнах го, активирах с картата на AT&T, след това изтрих Lockdown и я заместих със старата. След 2 рестартирания на SpringBoard всичко е ОК. (след първия път показва само 1 чертичка обхват за 5 секунди и изчезва) Дори няма нужда от SAM, ако имате оригинална карта.
WolfDale Публикувано Май 2, 2012 Публикувано Май 2, 2012 (редактирано) Аз я пробвах тази врътка преди няколко дни - играх си 4 часа, докато подкарам всичко нормално. При изтриване на папката и слагане на бекъпната (тази от redsn0w, тъй като Cookie не иска въобще да се стартира) - телефона се активира и отключва веднага, обаче след това проблем - при свързване с iTunes/iFunbox/DiskAid се появява една много хубава грешка 0x8000001 - до там и не може да се свърже с компютъра. Оправих го с пореден restore + активация с оригинална карта и в Lockdown се появиха папките "escrow_records" и "pair_records", добваих само папка "аctivation_records" и телефона си тръгна нормално с пълен сигнал и се свързваше нормално с iTunes. За тези, които нямат оригинална карта за активация, могат да опитат да сложат само 3-те папки oт Lockdown backup-a (аctivation_records, pair_records и escrow_records), [u]без[/u] другите файлове от папката. Редактирано Май 2, 2012 от WolfDale
kawabiker Публикувано Май 2, 2012 Публикувано Май 2, 2012 Аз пробвах на един , със запазена цялата папка Lockdown , изтрих , преактивирах тела , пак изтрих и върнах цялата запазена папка и тела тръгна без проблем
kokich777 Публикувано Май 2, 2012 Публикувано Май 2, 2012 Някой,пробвал ли е с [color=#282828][font=Georgia,]Cookie?[/font][/color]
Alxx® Публикувано Май 2, 2012 Публикувано Май 2, 2012 [quote name='WolfDale' timestamp='1335956793' post='156424'] ... (тази от redsn0w, тъй като Cookie не иска въобще да се стартира)...[/quote] Не виждаш?
kokich777 Публикувано Май 2, 2012 Публикувано Май 2, 2012 (редактирано) Това е само при него,иначе нямаше да питам... Даже,точно затова попитах. Има голяма разлика между това да не се стартира и това да се стартира,но да не може да активира... Редактирано Май 2, 2012 от kokich777
kal1ch Публикувано Май 2, 2012 Публикувано Май 2, 2012 Аз преди да пробвам с папката опитах да ресторна активацията с Cookie, но за съжаление не стана.
Alxx® Публикувано Май 3, 2012 Публикувано Май 3, 2012 Личните терзания - на "Адрес 4000" или в "Горещо"! Спирате офтопика и пишете когато има развитие, ок?
mimeto83 Публикувано Май 8, 2012 Публикувано Май 8, 2012 Сега в крайна сметка след рестор може ли да се активира телефона като заместя файловете от папката lockdown , която запазих с redsnow. Телефона е активиран с sam в момента и работи без проблем. Питам защото прочетох няколко теми по чужди форуми , че нещо не се активирал. Sent from my iPhone using Tapatalk
The Shaman Публикувано Май 8, 2012 Публикувано Май 8, 2012 Аз пробвах на един , със запазена цялата папка Lockdown , изтрих , преактивирах тела , пак изтрих и върнах цялата запазена папка и тела тръгна без проблем Да, ресторнах го, активирах с картата на AT&T, след това изтрих Lockdown и я заместих със старата. След 2 рестартирания на SpringBoard всичко е ОК. (след първия път показва само 1 чертичка обхват за 5 секунди и изчезва) Дори няма нужда от SAM, ако имате оригинална карта.
kokobrise Публикувано Май 10, 2012 Публикувано Май 10, 2012 Имам следното питане.Имам 2 телефона заключени към различни оператори.На единия успях навреме да сложа САМ и да го отключя,както и да ми запазя папката lockdown.За другия обаче не успях да направя нищо и си остана заключен.Ако премстя и заменя папка lockdown от отключения към заключения телефон,като ползвам една и съща сим карта разбира се,дали се отключи и втория телефон за същата сим карта?
kosmom Публикувано Май 10, 2012 Публикувано Май 10, 2012 Аз нямам 3G обхват,имали някой със същия проблем !!?
vilibaev Публикувано Май 10, 2012 Публикувано Май 10, 2012 Здравейте, не знам дали ще мога да обесня добре проблема който имам..телефона беше заключен към SFR-France,отключен със SAM за момента работи перфектно с испански оператор(yoigo),но при влизане във франция се връзва с F-Bouygues Telecom(обхват на мах) и от тук телефона става неизползваем- когато избираш прекъсва избирането,а ако те избират дава "грешка в мрежата". Пробвах с презаписване на папката; с ръчно избиране на оператор( казва за всички останали мрежи,че са заключени);пренасочване на обажданията(опцията е неизползваема) и... се изчерпах от към идеи . Тъй като никой не е коментирал тук проблеми с "роуминг" реших,че просто има това отключване не функционира на роуминг,но току що се връщам от италия и там нямаше никакви грижи(респиринг и се връзва(работещо))...та въпросът ми е дали някой е имал подобен проблем и дали някой има решение(идеи за решението) на това "неудобство" Благодаря предварително!
Recommended Posts