Sovar Публикувано Септември 19, 2012 Публикувано Септември 19, 2012 Някой да има проблеми с Wi-Fi? Като си пускам мрежата, която работеше след слагането на iOS6, сега ми излиза страницата на apple.com. Тоест, пускам си Wi-FI-а и изведнъж ми изскача страницата на Apple без нищо да съм пипал и на Wi-Fi-а ми изписва - Not Conected. Цитирай
Gaspar Публикувано Септември 20, 2012 Публикувано Септември 20, 2012 Всичко работи гладко,само не мога да схвана логиката на новия App Store и не мога да намеря Passbook Цитирай
The Shaman Публикувано Септември 20, 2012 Публикувано Септември 20, 2012 Какво толкова не можете да му схванете на стора? Аз така бях свикнал с него, че трудно се върнах към стария.Sovar: Settings>Wi-Fi>("Твоята мрежа"), натисни синьото кръгче със стрелката... Скролни до долу и задай HTTP Proxy да е Auto Скоро ще фикснат тоя глич. Цитирай
asen4o0 Публикувано Септември 20, 2012 Публикувано Септември 20, 2012 Вече има джейл за стари устройства. Ето и информацията, която намерих. http://www.jailbreaknation.com/jailbreak-6.0-ios-6-for-iphone-4-iphone-3gs-ipod-touch-with-redsn0w 1 Цитирай
The Shaman Публикувано Септември 20, 2012 Публикувано Септември 20, 2012 Метода го има още от GM да не кажа и от преди това: http://bgiphone.com/topic/19724-apple-представи-ios-6/page__st__350#entry170879 Имам проблем със секцията Updates-> Purshased! Изхвърля ме при опит да влезна! Цитирай
julian72 Публикувано Септември 20, 2012 Публикувано Септември 20, 2012 Някой да има проблеми с Wi-Fi? Проблем с безжичния - няма! Новият APP Store и Passbook при мен съвпадат. Реално на мен новият стор не ми харесва. Това не е мрънкане, а мнение. Не ме кефи, излишно натъпкано съдържание. Цитирай
The Shaman Публикувано Септември 20, 2012 Публикувано Септември 20, 2012 Новият APP Store и Passbook при мен съвпадат Това какво ще рече?? @Sovar, не е единствения с проблем с wifi. Горе съм му дал решението. @julian, всеки може да харесва или да не, каквото иска Цитирай
uomoto Публикувано Септември 20, 2012 Публикувано Септември 20, 2012 При мен няма от горе споменатите проблеми. Цитирай
The Shaman Публикувано Септември 20, 2012 Публикувано Септември 20, 2012 Някой друг за Updates-> Purshased? Цитирай
gogi6 Публикувано Септември 20, 2012 Публикувано Септември 20, 2012 Според мен стора е натоваренКаза,че няма да тестваш))) Цитирай
slaf Публикувано Септември 20, 2012 Публикувано Септември 20, 2012 Някой друг за Updates-> Purshased? При мен изчезнаха някой от платените /временно безплатни/ програми от пърчайзд. Уотсапп го няма и иска да го плащам. Цитирай
johnnybravo Публикувано Септември 20, 2012 Публикувано Септември 20, 2012 Някой друг за Updates-> Purshased? Няма ядове, само малко по-бавно ми зареди списъка, но той е доста голям Цитирай
The Shaman Публикувано Септември 20, 2012 Публикувано Септември 20, 2012 При мен не е голям а огромен, но не иска и това е. Цитирай
julian72 Публикувано Септември 20, 2012 Публикувано Септември 20, 2012 Това какво ще рече?? Ами влизам в приложението нищо не е активно /ако трябва да бъде де/ и отдолу си има бутон - арр. store. Така че за мен тези двете неща имат една и съща функционалност. Може и да греша де, но това имам аз. Цитирай
The Shaman Публикувано Септември 20, 2012 Публикувано Септември 20, 2012 Има специална тема за приложението. Добре работи: 1 Цитирай
Sovar Публикувано Септември 20, 2012 Публикувано Септември 20, 2012 Apps for Passbook ми е празно в АppStore. Но не ми приема паролата. Имам няколко програми за update, но не ми приема паролата Цитирай
roll2puff Публикувано Септември 20, 2012 Публикувано Септември 20, 2012 Пускам го тук, като новина, понеже не съм тествал дали се получава и как работи в последствие. Съдейки по източника всичко трябва да е наред, човека изпипва нещата преди да пост-ва Новината е, че вече има Тетърд джейл за iOS 6, чрез Resn0w 0.9.13dev4, но само за А4 устройства (iPhone 4, iPod Touch 4, iPad 1). Второто но, е че Cydia се качва ръчно през терминала. Ето каква е процедурата: Ако решите да тествате, го правите на своя глава. Аз за сега ще се въздържа, до ънтетърд. Цитирай
The Shaman Публикувано Септември 20, 2012 Публикувано Септември 20, 2012 Новина, новина, колко да е новина... http://bgiphone.com/topic/19724-apple-представи-ios-6/page__st__350#entry170879 http://bgiphone.com/topic/19724-apple-представи-ios-6/page__st__385#entry171914 Цитирай
roll2puff Публикувано Септември 20, 2012 Публикувано Септември 20, 2012 За мен е ново, аз бети не ползвам, а то работи с финалния релийз, до който всички имаме достъп Цитирай
Grievous Публикувано Септември 20, 2012 Публикувано Септември 20, 2012 Глобул вече имат нано сим на склад. Пиша тук, защото другата тема е заключена. 2 Цитирай
D3adD3vil Публикувано Септември 20, 2012 Публикувано Септември 20, 2012 (редактирано) За тези с 4-ки, които се чудят дали да ъпдейтват, само ще кажа че Аpple са отрязали поддръжката за: - 3д сгради и turn-by-turn навигация в Maps (а също така липсват и търсения за обекти както в гуугъл за страната ни); - няма Сири; - няма Facetime по мобилната мрежа; - няма Panorama в камерата... Да не забравяме и премахването на YouTube, което важи за всички.. (приложението пуснато от Гуугъл в App Store за момента е смешка) Имах 6.0 изтеглен в 20:03, но смятам да пропусна засега ъпдейта, а доста го обмислях. Бих го направил ако знам, че ще мога да се върна след време на 5.1.1.. Или пък ако скоро се появи джейл за 6.0 и бъдат добавени тези "липсващи" неща чрез добавки от Сидия.. Егати това с навигацията е простотия, защо няма turn-by-turn, и пак иска да имаш internet connection за да ползваш Maps, айде 3D сградите ще го преживеем, но се изложиха Редактирано Септември 20, 2012 от D3adD3vil Цитирай
BulgarianSS Публикувано Септември 20, 2012 Публикувано Септември 20, 2012 Защо плачете толкова за тази навигация,колко я ползвате,при налични Navigon,iGO и т.н. След година две,когато си донагласят навигацията от Apple може и да не се наложи да ползваме други. Цитирай
mupo Публикувано Септември 20, 2012 Автор Публикувано Септември 20, 2012 За тези с 4-ки, които се чудят дали да ъпдейтват, само ще кажа че Аpple са отрязали поддръжката за: - 3д сгради и turn-by-turn навигация в Maps (а също така липсват и търсения за обекти както в гуугъл за страната ни); - няма Сири; - няма Facetime по мобилната мрежа; - няма Panorama в камерата... Да не забравяме и премахването на YouTube, което важи за всички.. (приложението пуснато от Гуугъл в App Store за момента е смешка) Имах 6.0 изтеглен в 20:03, но смятам да пропусна засега ъпдейта, а доста го обмислях. Бих го направил ако знам, че ще мога да се върна след време на 5.1.1.. Или пък ако скоро се появи джейл за 6.0 и бъдат добавени тези "липсващи" неща чрез добавки от Сидия.. 3D сгради и без това има само в някои страни и България не е сред имащите. Нормално е iPhone 4 да няма Siri, това от две година се знае. Turn-by-Turn няма на iPhone 4 защото няма Siri, именно то говори. FaceTime по мобилния и Panorama-та са нещата които нямам идея защо няма да ги получи iPhone 4, но могат много лесно да се добавят YouTube не мисля че ще липсва на някого, според мен има достоен заместник 4 Цитирай
killer4o Публикувано Септември 20, 2012 Публикувано Септември 20, 2012 Защо плачете толкова за тази навигация,колко я ползвате,при налични Navigon,iGO и т.н. След година две,когато си донагласят навигацията от Apple може и да не се наложи да ползваме други. Защото Navigon и iGО са платени Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Септември 20, 2012 Публикувано Септември 20, 2012 Mалко са хората с неджейлнати телефони и купени навигации в България.. Аз именно за това ползвах до момента главно Maps (google версията). Все пак се изкуших и качих 6.0. Всъщност има маршрути и може да търси поне по улица на 4-ката. Но няма почти никакви POI-та. Само училища, болници (май), летища... Ето една безплатна алтернатива иначе: http://itunes.apple.com/us/app/maps+/id416753449?mt=8 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.