D3adD3vil Публикувано Септември 20, 2012 Публикувано Септември 20, 2012 (редактирано) Това от горе за джейла го пробвах но след justboot телефона не пали, незнам защо, за малко излиза ананаса и после диплея стои черен и трябва да го рестна с power+home P.S стана само че свалих redsn0w-a на ново. На който му се занимава да пробва, когато въвежда паролата alpine телефона май нетрябва да е свързан към компютъра, при мен докато беше вързан ми даваше грешна парола, като го изключих я прие. Успех Редактирано Септември 20, 2012 от D3adD3vil 1 Цитирай
N1k0lA Публикувано Септември 20, 2012 Публикувано Септември 20, 2012 (редактирано) Доволен съм от iOS 6.Има оптимизация в софтуера,особeно при 3GS.Разлистването на HomeScreen-a става плавно,не насечено както беше в 5.1.1,тези,които нямат 3GS-и няма да разберат,защото в четворката го нямашe това насичане.Браузването в Safari е доста по-бързо от преди и като зуумна вече не забива,Spotlight-a работи по-бързо.Батерията държи повече също,особено в стендбай.Новият юзър интерфейс също ми харесва,само на Music.app ще ми избоде очите това бяло,незнам,но много ме дразни,а и доста бавно зарежда в сравнение с 5.1.1,но като цяло съм доволен от софтуера,защото можеше и на 5.1.1 да ни оставят нас с 3GS-ките. Редактирано Септември 20, 2012 от N1k0lA 4 Цитирай
KurtiMakarov Публикувано Септември 20, 2012 Публикувано Септември 20, 2012 Не са минали 24 часа от пускането на iOS 6, и вие вече сте доволни от издръжливостта на батерията.Какви тестове направихте и колко разговори проведохте? 1 Цитирай
N1k0lA Публикувано Септември 20, 2012 Публикувано Септември 20, 2012 Ще ти кажа какви "тестове'' правих.Снощи си заредих телефона след като сложих новия софт,и на сутринта батерията беше на 99% при това с пуснати 3G,WiFi,LS и две аларми пропуснати,на третата се събудих,а да не говорим колко батерия хаби този високоговорител.По-принцип сутрин като стана винаги е на 95/96,но днес на 99.Отделно след цял работен ден цъкане из нета и разговори се прибрах с 40 и няколко %,а обикновенно с 20/25 за мен беше учудващо,при това телефон на 4 години. Цитирай
Alxx® Публикувано Септември 20, 2012 Публикувано Септември 20, 2012 Ти вярваш ли на показанията на спрингборда? Аз не. 1 Цитирай
The Shaman Публикувано Септември 20, 2012 Публикувано Септември 20, 2012 Особено на тея смешни проценти Цитирай
killer4o Публикувано Септември 20, 2012 Публикувано Септември 20, 2012 И аз по принцип съм доволен от батерията (с GM съм от доста време), но когато имаш сложени pass-ове, пада осезаемо по-бързо и всеки път като отключа екрана забелязвам, че търси местоположение passbook-a. Дано измислят нещо по въпроса. Цитирай
N1k0lA Публикувано Септември 20, 2012 Публикувано Септември 20, 2012 Спираш го от Settings/Privacy/Location Цитирай
killer4o Публикувано Септември 20, 2012 Публикувано Септември 20, 2012 Пределно ясно ми е това, също ако му махнеш да се показва на локскрийна не търси местоположение, но се губи удобна функционалност. Цитирай
lambreto Публикувано Септември 20, 2012 Публикувано Септември 20, 2012 а как го ползвате тоя пасбук Цитирай
Lyudmil Публикувано Септември 20, 2012 Публикувано Септември 20, 2012 В България забрави за passbook, поне за момента няма къде да го използваш, освен евентуално на летището, но не съм сигурен. Цитирай
algor Публикувано Септември 20, 2012 Публикувано Септември 20, 2012 От всичко прочетено като мнения след първите 24 часа, най-вероятно уикенда и аз ще качвам. Преди нововъведенията аз лично се интересувам от това как се държи батерията и ме радва прочетеното. Преди няколко дни мернах из някоя дискусия във форума, че нямало бутон за изключване на 3G. Последно така ли е? Цитирай
mupo Публикувано Септември 20, 2012 Автор Публикувано Септември 20, 2012 Преди няколко дни мернах из някоя дискусия във форума, че нямало бутон за изключване на 3G. Последно така ли е? На iPhone 4S го има бутона, но не вярвам другите модели да го нямат. 1 Цитирай
julian72 Публикувано Септември 20, 2012 Публикувано Септември 20, 2012 На 4ката също го има. За батерията - рано ми и още да кажа впечатления, а и потреблението трябва да е горе долу еднакво, за да е коректно всичко. Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Цитирай
Sovar Публикувано Септември 20, 2012 Публикувано Септември 20, 2012 Май има лека разлика в батерията, за съжаление не към положително, Струва ми се, че издържа по-малко. Доста бързо пада и в stand. Преди, ако е стоял 3 часа на 100% в stand, сега пада с 1%,2% без да го пипам. Цитирай
Alxx® Публикувано Септември 21, 2012 Публикувано Септември 21, 2012 А, бре - от вчера ли сте с айфони??? Винаги при излизането на нова ОС, се самозаблуждавате колко е по - ниска консумацията, а тя си е все така същата. Просто първите два-три дни не сте го "набълбукали" с глупости и още даяни. П.П.Sovar, писах ли по - горе да не се изтичвате като катаджия пред такси с ъпдейта? 4 Цитирай
The Shaman Публикувано Септември 21, 2012 Публикувано Септември 21, 2012 Нали бяхме говорили преди време за плацебо ефекта след измиване на колата Върви като нова а Обаче извън кръга на шегата, нещата са по-добре Цитирай
Alxx® Публикувано Септември 21, 2012 Публикувано Септември 21, 2012 Аз ще разбера след няколко дни, никога не бързам и никога нямам ядове... 1 Цитирай
Kontrero Публикувано Септември 21, 2012 Публикувано Септември 21, 2012 Аз качих и нямам ядове... дори ефекта на задоволството се получи, то при всеки е различно, зависи от очакванията! 1 Цитирай
Lyudmil Публикувано Септември 21, 2012 Публикувано Септември 21, 2012 Естествено, че ще усетите по-бързо изтощаване на батерията! Нова ОС с нови екстри и благинки, ровичкате се в телефона повече от обикновено, съответно и батерията се изтощава по-бирзо. Генерални изводи си правете след седмица-две. 1 Цитирай
julian72 Публикувано Септември 21, 2012 Публикувано Септември 21, 2012 (редактирано) Две денонощия с новата ОС - две зареждания, горе-долу както беше преди. Това го пиша за колегата algor. Може и аз да си внушавам, но май една идея по-бързо пада батерията. Абе честно казано може да се каже - без промяна. По-нататък ще видим Sent from my iPhone using Tapatalk Редактирано Септември 21, 2012 от julian72 1 Цитирай
algor Публикувано Септември 21, 2012 Публикувано Септември 21, 2012 Благодаря ти! Точно преди малко се ориентирах да катеря и аз, тъй че ще споделя след ден-два преки впечатления. 1 Цитирай
simba4 Публикувано Септември 21, 2012 Публикувано Септември 21, 2012 Някой да забелязва по силен звук на спийкъра с 6.0 - Iphone 4s Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.