Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

• Отговори 514
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

• The Shaman

76

• Alxx®

31

• kal1ch

29

• killer4o

28

Публикувано

Днес забелязах че от както сложих 6 ми е спрял мобилния нет и ми липсва Network/APN :scratch:

Публикувано

При мен пък директно си тръгна мобилния нет без да въвеждам нищо в APN, а съм на вива. Преди не работеше тетъринга, ако не се въведяха настройките.

Публикувано

Да, това го обсъдихме още на бетите. Даже леко се надявахме да предлагат официално 5;)

Публикувано

Не те разбрах?!

The Shaman, първоначално не вдянах, каква е разликата между Maps и Google Maps, но последващите постове ми го изясниха.

Благодарности, все пак :rolleyes:

Публикувано

Да се надяваме,че от тази среща ще излезе нещо интересно!post-2354-1348814187904_thumb.jpg

Публикувано

А стига бе,виждам безалкохолно на масата :tooth:

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

Моето мнение от прочетеното до тук и изгледаните клипчета относно iOS 6 и другите "новости" е,че липсата на Стив Джобс започва сериозно да си казва думата.

Публикувано (редактирано)

Абе вие наистина не сте в час.Не се ли досещате,че iPhone 5 е бил замислен още след като излезе 4-ката,4S е просто замазка на нещата като 3GS,за да имат повече време,а тогава Джобс беше жив.Както се пишеше iPhone 5 е последният замислен от Джобс телефон.Вие да не си мислите,че са почнали да го мислят след 4S.По-същия начин стоят и нещата с iOS 6.Липсата му може да я усетите със следващия iPhone,а не се и знае...

Редактирано от N1k0lA
Публикувано

3GS беше много повече от "замаска на нещата", беше си почти изцяло нов продукт спрямо 3G. ;)

Публикувано

Моето мнение от прочетеното до тук и изгледаните клипчета относно iOS 6 и другите "новости" е,че липсата на Стив Джобс започва сериозно да си казва думата.

А какво трябваше да има в iOS6 за да не се усети липсата на Джобс? Пак казвам, огромните разлики от доста версии насам са под капака. Ако искаш "новости", взимай един nexus и през шест месеца ще ти сменят цвета на акцентите и ще се чувстваш сякаш си с нов телефон.

Lyudmil то и 4S е изцяло нов продукт спрямо 4-ката.Само дизайнът им беше еднакъв,но отвътре всичко беше променено,но и двата продукта играха ролята на замазка за новите модели.Догодина ще видите 5S със A6X чипа с четириядрени графики,същото количество рам,същият 4-инчов ретина дисплей малко по-ярък от на 5-цата както стана с 3GS и 4S и отново ще бъде замазка за 6-цата.Историята е една и съща...

Редактирано от N1k0lA
Публикувано

Първо: пише се "замаЗка", второ: ти, ако на напълно нов хардуер викаш "замазка", какво ще обявиш за "ново"? Да прави св@рки? Да лети в космоса? Спри малко да дрънкаш наизуст(за 3гс най - вече) - това им беше телефонът, който помля всичко живо на пазара като бързина и производителност. Две години след старта му, още беше в първите десет по бързина на браузъра!!!

Публикувано

Не знам но при мен iOS 6 на 4-ката върви по-добре някак по пъргав е. другата седмица ще минавам на 4s та ще видим там как е.

Публикувано

Първо объркал съм се да замазка е,но няма значение.

Второ не съм казал,че 3GS и 4S не са нови продукти,къде го видя това?Казвам,че и двата модела са направени,за да имат време да мислят за новите модели.Дизайнерите са се заели да проектират дизайна на новия модел,докато хардуерният отдел се е занимавал с това как да натъпче по-мощен хардуер в същата "кутия".4-ката е замислена още след iPhone 3G,5-цата след 4-ката тоест Джобс още е бил жив и е имал пръст в проектирането на 5-цата,а някои от потребителите вече усетили липсата му...надявам се сега разбрахте какво имам в предвид...

Публикувано

Виждам че си напред с инфото.

П.П. Защо наричаш "дизайн" само външния вид? И, само това ли дефинира "нов модел"?

http://en.wikipedia.org/wiki/Design

Да съм наричал дизайн само външния вид?Просто това е главното,което се забелязва от обикновеният потребител.Не ти ли беше дразнещо като видя изцяло нов хардуер в "опаковка" от една година или даже година и четири месеца?Ако за пръв път се сдобиваш с iPhone както беше с мен с 3GS не е проблем,но иначе за мен е дразнещо.Както и да е аз казах това,което искам с пъвия си пост,който беше в съвсем различна насока,но карай...

Редактирано от N1k0lA
  • 2 седмици по-късно...
Публикувано

Гога,сега се занимавам с една 3Gs- ka и няма грижи.

Публикувано

Да питам като шервате снимки във Facebook от Photos.app с каква големина ви ги качва?Аз качвам 3-мегапикселова снимка(1536x2048) и във FB е 433x480?

Публикувано

Винаги са смалени.

Публикувано

"Проблема" е във Фейса а не в 6.0! Както каза Алекс, винаги е било така ако ще и от компа да ги шернеш.

Публикувано
ако ще и от компа да ги шернеш

От компа ми ги качва в пълен размер,от приложението 960x717,а от Photos 433x480.Има някакво ограничение.

Публикувано

Не мога да се обзаложа, говоря на изуст, но от телефона винаги е било така.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...