BulgarianSS Публикувано Септември 17, 2012 Публикувано Септември 17, 2012 От Глобул днес ми казаха "Началото на другият месец". 3
julian72 Публикувано Септември 17, 2012 Публикувано Септември 17, 2012 Супер, мен този отговор ме устройва! Поне да е до Коледа де Sent from my iPhone using Tapatalk
1124 Публикувано Септември 17, 2012 Публикувано Септември 17, 2012 Ползвам Андроид и IOS(sgs2 и iphone 4) Андроид за мене е в пъти по-добра като функционалност.При него мога да си сменям абсолютно всичко, а при ios не.Да, Iphone е стилен телефон, но е далече от думата смартфон!!!Петицата на външен вид ми харесва, както и почти всички телефони.Колкото и да плюете по SGS 3, той е в пъти повече СМАРТФОН отколкото всичките Айфони. За андроид: - по-функционален - удобен и лесен за работа - много модификaции - пълен достъп до всичко след елементарния root С две думи, андроид ми предлага огромно разнообразие, което ios не може. Това е моето мнение и за iphone 5.Хубав и стилен телефон, но ограночена os дори и с jailbreak..А за неоправданата цена която ще е в бг., просто човек трябва да е буквално като кон с капаци, за да даде толкова пари.
julian72 Публикувано Септември 17, 2012 Публикувано Септември 17, 2012 Само да попитам - какво означава трудна работа с айфон? Щото и аз ползвах /за щастие приключих/ Андроид и не можах да хвана кое му е по-удобното!?!? Елементарен бил /рут-а/ а що ще го правиш като е напълно функционална системата, защо!?!? Sent from my iPhone using Tapatalk 1
The Shaman Публикувано Септември 17, 2012 Публикувано Септември 17, 2012 Колко бота още ще се пръкнат да плюят! За да не ме обвинят отново в грубо и селско отношение към потребителите, ще кажа за последен път... Всяко мнение, което не е по темата(тази а и други) от сега нататък ще бъде изтривано(без значение мое, на колега или друго)! За рецидиви ще има и наказания по правилата ни. Да напомня, темата е iPhone 5. Харесвам, не ми харесва и т.н. Не е андроид, хемороид, гнусмас и други подобни. Поздрави. 28
The Shaman Публикувано Август 11, 2013 Публикувано Август 11, 2013 http://www.cultofmac.com/239840/apple-to-unveil-next-iphone-on-september-10th/ 1
Recommended Posts