Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

iPad Mini Event

strangesamedogma

Recommended Posts

Публикувано
Публикувано

Честно казано не съм особено развълнуван от това събитие на Apple - на първо място идеята за малък ipad не ми допада, а цената на ретина-макбук моделите си е сериозна. На второ място - засега в България не сме видели официално нищо от представените на последния ивент продукти. В политиката на Apple в дистрибуцията добре личи принципа "Европа на две скорости" - някои получават веднага, други след много месеци. Може би сегашните продукти, които представят утре ще видим догодина тук, или другото лято?

Публикувано

iPhone-a се продава в България.

iPod-a не съм го търсил,но все си мисля,че и него ще го има.

Ти какво очакваш-има си съвсем логично обяснение на това,че се бавят продуктите им тук-пазарът ни е малък и не е интересен за тях.

Sent from my iPhone using Tapatalk v.1.14.2

Публикувано

Пазарът в Лихтенщайн предполагам, че е особено силен. Нова Зеландия също е изключително близо до останалия свят и има огромно търсене на телефони от всилките четири милиона население.

Iphone 5 официално в България няма, виж apple.bg за справка. Новите айподи при повечето риселъри са кът.

Публикувано

:offtopic:

В петък получихме първи бройки от iPod Touch и Nano, Shuffle има от седмица - две, но телефона още не се предлага официално.

Ако искате по-бързо да ги пускат, просто си пазарувайте от България. Колкото повече бройки се продадат официално, толкова по-интересен пазар сме. Докато се пазарува куфарно от Англия, Германия и т.н. ще чакаме по 2-3 месеца повече, да се обзаведат всички маймуни на оня клон и да остане свободно за тук.

Що се отнася до компютрите, до 2-3 седмици след релийза, започват редовни доставки. Но за някои хора Apple е телефонна компания....

Публикувано

Да ви се чуди човек, колко пъти споменахте, че не ви допада а продължавате да цапате тема със заглавие "iPad mini"!

Публикувано

Пазарът в Лихтенщайн предполагам, че е особено силен. Нова Зеландия също е изключително близо до останалия свят и има огромно търсене на телефони от всилките четири милиона население.

:offtopic: Лихтенщайн е втората държава по БВП на глава от населението, Нова Зеландия е 26-та. Ще оставя на теб да намериш къде е България и да достигнеш до заключение защо при тях относително скъпите Apple-ски продукти пристигат по-рано.

По темата, на мен ми е любопитно най-вече цената на мини-то. Не ми трябва, но имам роднини, на които отдавна искам да подаря нещо, но сложността на Андроид и цената на 10"-ия iPad ме спираха. Да видим дали нещата ще се променят.

Публикувано

Абе може някои от Вас да не искат малък iPad, но някои от нас искат.

Публикувано

Собствениците на AppleTV ще могат да гледат представянето директно:

ipad_mini_event_stream_2.jpg

Източник: MacRumors

Публикувано

А въобще сигурно ли е, че ще има iPad Mini или това са поредните догатки за този ивент?

Публикувано

Със сигорност ще разберем в 20:00 Българско време

Публикувано

Ще има ли блог където ще може да се гледа?

Публикувано

При мен Apple TV 1080 HD няма икона "apple events".

Може би е от версията, с 5.0 съм.

Да, качих на 5.1(5201) и ми се появи.

Публикувано

Е не е ли достатъчно мнението на dachevradoslav за да разсее съмненията ви?

Ето какви се появява, когато си пуснете Apple TV:

Apple TV Software: 5.0.2 (4250)

img42.png

img43j.png

img44.png

img49.png

img48.png

img46.png

Публикувано (редактирано)

Ще може да се гледа на живо и от мобилните устройства с iOS 4.2 или по-нова версия чрез браузъра Safari. Live Stream-a може да се достъпи от сайта на Apple.

Който ползва Mac ще може да гледа, ако има Safari 4 или по-ново и OS X 10.6 или по-нов.

Редактирано от Anton
Публикувано

Довечера бира, пуканки и Apple event! ;)

Публикувано

Аз няма да гледам! За сефте, но пък ще ми е някак по-спокойно. Да видим асенчо как ще се представи сега в темата ;)

Публикувано

От сайта на Апъл тръгна!

Публикувано

Вече има стрийм :)

screenshot20121023at752.png

Публикувано

Нещо насича стрийма.... При вас как е?

Публикувано (редактирано)

При мен върви идеално на атв2

Редактирано от DreamcatcheR

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...