carrot Публикувано Октомври 22, 2012 Публикувано Октомври 22, 2012 Честно казано не съм особено развълнуван от това събитие на Apple - на първо място идеята за малък ipad не ми допада, а цената на ретина-макбук моделите си е сериозна. На второ място - засега в България не сме видели официално нищо от представените на последния ивент продукти. В политиката на Apple в дистрибуцията добре личи принципа "Европа на две скорости" - някои получават веднага, други след много месеци. Може би сегашните продукти, които представят утре ще видим догодина тук, или другото лято? 1 Цитирай
BulgarianSS Публикувано Октомври 22, 2012 Публикувано Октомври 22, 2012 iPhone-a се продава в България. iPod-a не съм го търсил,но все си мисля,че и него ще го има. Ти какво очакваш-има си съвсем логично обяснение на това,че се бавят продуктите им тук-пазарът ни е малък и не е интересен за тях. Sent from my iPhone using Tapatalk v.1.14.2 Цитирай
carrot Публикувано Октомври 22, 2012 Публикувано Октомври 22, 2012 Пазарът в Лихтенщайн предполагам, че е особено силен. Нова Зеландия също е изключително близо до останалия свят и има огромно търсене на телефони от всилките четири милиона население. Iphone 5 официално в България няма, виж apple.bg за справка. Новите айподи при повечето риселъри са кът. Цитирай
roll2puff Публикувано Октомври 22, 2012 Публикувано Октомври 22, 2012 В петък получихме първи бройки от iPod Touch и Nano, Shuffle има от седмица - две, но телефона още не се предлага официално. Ако искате по-бързо да ги пускат, просто си пазарувайте от България. Колкото повече бройки се продадат официално, толкова по-интересен пазар сме. Докато се пазарува куфарно от Англия, Германия и т.н. ще чакаме по 2-3 месеца повече, да се обзаведат всички маймуни на оня клон и да остане свободно за тук. Що се отнася до компютрите, до 2-3 седмици след релийза, започват редовни доставки. Но за някои хора Apple е телефонна компания.... 1 Цитирай
The Shaman Публикувано Октомври 22, 2012 Публикувано Октомври 22, 2012 Да ви се чуди човек, колко пъти споменахте, че не ви допада а продължавате да цапате тема със заглавие "iPad mini"! 1 Цитирай
killer4o Публикувано Октомври 22, 2012 Публикувано Октомври 22, 2012 Пазарът в Лихтенщайн предполагам, че е особено силен. Нова Зеландия също е изключително близо до останалия свят и има огромно търсене на телефони от всилките четири милиона население. Лихтенщайн е втората държава по БВП на глава от населението, Нова Зеландия е 26-та. Ще оставя на теб да намериш къде е България и да достигнеш до заключение защо при тях относително скъпите Apple-ски продукти пристигат по-рано. По темата, на мен ми е любопитно най-вече цената на мини-то. Не ми трябва, но имам роднини, на които отдавна искам да подаря нещо, но сложността на Андроид и цената на 10"-ия iPad ме спираха. Да видим дали нещата ще се променят. Цитирай
mirror Публикувано Октомври 22, 2012 Публикувано Октомври 22, 2012 Абе може някои от Вас да не искат малък iPad, но някои от нас искат. Цитирай
dachevradoslav Публикувано Октомври 23, 2012 Публикувано Октомври 23, 2012 Собствениците на AppleTV ще могат да гледат представянето директно: Източник: MacRumors 2 Цитирай
Lyudmil Публикувано Октомври 23, 2012 Публикувано Октомври 23, 2012 А въобще сигурно ли е, че ще има iPad Mini или това са поредните догатки за този ивент? Цитирай
KurtiMakarov Публикувано Октомври 23, 2012 Публикувано Октомври 23, 2012 Със сигорност ще разберем в 20:00 Българско време Цитирай
blizzard Публикувано Октомври 23, 2012 Публикувано Октомври 23, 2012 Ще има ли блог където ще може да се гледа? Цитирай
don Baro Публикувано Октомври 23, 2012 Публикувано Октомври 23, 2012 При мен Apple TV 1080 HD няма икона "apple events". Може би е от версията, с 5.0 съм. Да, качих на 5.1(5201) и ми се появи. Цитирай
johnnybravo Публикувано Октомври 23, 2012 Публикувано Октомври 23, 2012 Е не е ли достатъчно мнението на dachevradoslav за да разсее съмненията ви? Ето какви се появява, когато си пуснете Apple TV: Apple TV Software: 5.0.2 (4250) 2 Цитирай
Anton Публикувано Октомври 23, 2012 Публикувано Октомври 23, 2012 (редактирано) Ще може да се гледа на живо и от мобилните устройства с iOS 4.2 или по-нова версия чрез браузъра Safari. Live Stream-a може да се достъпи от сайта на Apple. Който ползва Mac ще може да гледа, ако има Safari 4 или по-ново и OS X 10.6 или по-нов. Редактирано Октомври 23, 2012 от Anton Цитирай
johnnybravo Публикувано Октомври 23, 2012 Публикувано Октомври 23, 2012 http://www.apple.com/apple-events/ 1 Цитирай
LUBECA Публикувано Октомври 23, 2012 Публикувано Октомври 23, 2012 Довечера бира, пуканки и Apple event! 2 Цитирай
The Shaman Публикувано Октомври 23, 2012 Публикувано Октомври 23, 2012 Аз няма да гледам! За сефте, но пък ще ми е някак по-спокойно. Да видим асенчо как ще се представи сега в темата 1 Цитирай
profusion Публикувано Октомври 23, 2012 Публикувано Октомври 23, 2012 От сайта на Апъл тръгна! Цитирай
LUBECA Публикувано Октомври 23, 2012 Публикувано Октомври 23, 2012 Нещо насича стрийма.... При вас как е? Цитирай
newabv Публикувано Октомври 23, 2012 Публикувано Октомври 23, 2012 Тук е ОК: http://live.cnet.com/Event/CNETs_Apple_event_live_blog_Tuesday_October_23 Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Октомври 23, 2012 Публикувано Октомври 23, 2012 (редактирано) При мен върви идеално на атв2 Редактирано Октомври 23, 2012 от DreamcatcheR Цитирай
The Shaman Публикувано Октомври 23, 2012 Публикувано Октомври 23, 2012 На телефона върви супер. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.