Monro Публикувано Декември 12, 2012 Публикувано Декември 12, 2012 Здравейте, Как е обхавата при вас, има ли прекъсвания при разговори, смс-си за пропуснати обаждания..? От два дни повреме на разговор се чува едно попукване с прекъсване, и получавам смс-си за пропуснати повиквания... абонат на Мтел съм. При вас как е? Цитирай
0 SpAwN Публикувано Май 21, 2013 Публикувано Май 21, 2013 Никога не ми е изчезвало 3G-то по време на разговор - нито в Германия (E-plus, O2), нито в България (Ментел, Грабул) , затова казвам , че не е нормално. Цитирай
0 DreamcatcheR Публикувано Май 21, 2013 Публикувано Май 21, 2013 (редактирано) Няма 2 мнения по въпроса - не е нормално да ти изчезва 3г по време на разговор. Само едж. Редактирано Май 21, 2013 от DreamcatcheR Цитирай
0 hidalgo Публикувано Май 21, 2013 Публикувано Май 21, 2013 (редактирано) Нормално е, аз пък ще кажа, няма две мнения по въпроса. Изчезва ми и тук и в БГ. Това когато аз набирам. Като приемам обаждане не изчезва. Редактирано Май 21, 2013 от hidalgo Цитирай
0 Alxx® Публикувано Май 21, 2013 Публикувано Май 21, 2013 Ще се разделят мненията 50/50 май. При мен НЕ изчезва, а което е по - интересното: досега не е изчезвало на НИТО един смарт, който съм ползвал. Цитирай
0 iPhoneman Публикувано Май 21, 2013 Публикувано Май 21, 2013 Щом и при BlackBerry 9790/9900 изчезва 3G по време на разговор значи е опция на оператора и може би е различно за някои държави. Както и да е, не е важно, а някой да каже нещо за тази прах при камерата !? Сега виждам 5 прашинки, не ми пречат, но все пак, ако не се забелязва при други телефони бих се замислил за смяна, което хич не ми се занимава. Мерси. Цитирай
0 SpAwN Публикувано Май 21, 2013 Публикувано Май 21, 2013 И аз имам няколко. За няколко прашинки не бих играл играта "Apple рулетка".. Ако само това ти е проблемът - нямаш проблем 1 Цитирай
0 Lyudmil Публикувано Май 21, 2013 Публикувано Май 21, 2013 Като даваш 1300 лв за телефон, очакваш той да работи перфектно, а не да правиш компромиси с негови дефекти. Така поне аз разбирам нещата, не може тея прашинки да замагляват снимките и аз да се съобразявам с това. 3 Цитирай
0 SpAwN Публикувано Май 21, 2013 Публикувано Май 21, 2013 (редактирано) Людмиле , повярвай ми- играл съм играта "Apple рулетка"... НЯМА бройка без някакъв кусур , има бройки , чиито кусури можеш или не можеш да приемеш, чиито кусури някой по- наблюдателен вижда или друг , по- малко такъв - не вижда. Това е, приемаме го и толкова. И 3000лв. да струва - пак ще е със същите проблеми. Аз съм избрал удобството на iOS пред няколкото прашинки , като единствен кусур , които не се виждат и не пречат на снимките. Ако ще вразумяваме Apple- всички трябва да си хвърлим телефоните и да ходим при други проблеми - андроидни. Ако му пречат прашинките при снимане- разбира се, че трябва да го смени. Редактирано Май 21, 2013 от SpAwN Цитирай
0 Alxx® Публикувано Май 21, 2013 Публикувано Май 21, 2013 Аз, връщам до откат и като няма резултат - дайте си ми парите. Не се навеждам никому(може би само в църква). 5 Цитирай
0 iPhoneman Публикувано Май 21, 2013 Публикувано Май 21, 2013 Щом се наблюдава и при други ще изчакам, за да вида какви ще са промените при AppleCare. Скоро четох, че ще имало такива и ще му взема, че да ми пращат новия на място, което ми е удобно. Бял 64ГБ версия е телефона и проблемът е, че ако ходя до Apple Store да го сменя, може да се наложи да повторя смяната поради някакъв нов проблем, което е много губене на време(100км.), а и тази прах вероятно си е нещо обичайно и след време ще го сменят също без проблеми. А и като влеза в това Apple Store все си купувам нещо, така че по-добре да не влизам често. Мерси на всички . Цитирай
0 BulgarianSS Публикувано Май 21, 2013 Публикувано Май 21, 2013 Относно 3G-то - не съм имал проблеми досега. А за компромисите-да си гледат работата,Алекс е прав - ако ще 100 пъти да го връщам пак ще се боря за читава бройка. Не си го купувам заради ябълката отзад,а заради качество/операционна система/визия,която ми допада повече,отколкото на другите марки и щом има проблем с някое от тях - ще се сменя докато не се изчистят нещата. Цитирай
0 Lyudmil Публикувано Май 21, 2013 Публикувано Май 21, 2013 Факт е, че китайците с този недостатъчен контрол при производството и сглобяването на iPhone, повлияха силно върху репутацията на Apple. Дано американците вземат нужните мерки и в бъдещите модели да няма такива глупави дефекти като прах в камерата и др, защото ще започнат да си губят потребителите. 1 Цитирай
0 Pe6o666 Публикувано Май 21, 2013 Публикувано Май 21, 2013 Мен ме изгубиха...поне докато не видя нещо наистина качественно... Цитирай
0 The Shaman Публикувано Май 22, 2013 Публикувано Май 22, 2013 Гледам колегите са почистили, това добре. Да се придържаме към темата. Още една забележка в посока работа на екипа и ще си понесе последствията. 2 Цитирай
0 asko44 Публикувано Юни 1, 2013 Публикувано Юни 1, 2013 Имам 2 петици,единия е с версия 6.0.2 а другия 6.1,тоя с по високата версия се рестартира често а другия ваобще и двата имат еднакви качени програми от сидиа Цитирай
0 mariankata Публикувано Юни 1, 2013 Публикувано Юни 1, 2013 Освен да пробва R.A.T.-a ако ти се занимава? Цитирай
0 ludiamax Публикувано Юни 3, 2013 Публикувано Юни 3, 2013 В момента имам 3 петици два бели и един черен. Единия бял 6.1.4, който се държи най-зле. Черния 6.1.2 малко по-добре. Другия бял 6.0.2 направо лети. Цитирай
0 Alxx® Публикувано Юни 3, 2013 Публикувано Юни 3, 2013 Те не борят джейла, правят improvements Цитирай
0 Alxx® Публикувано Юни 3, 2013 Публикувано Юни 3, 2013 Джейл нямаш, ама простотиите по операционната целящи запушване на джейла ги имаш Цитирай
0 profusion Публикувано Септември 24, 2013 Публикувано Септември 24, 2013 Тука имаше някакви трикове я споделете, на новата ми 5-ца установих че нямам звук в дясната слушалка (пробвах с 2 слушалки) дано не са ми я бутнали дефектна Цитирай
0 gogi6 Публикувано Септември 24, 2013 Публикувано Септември 24, 2013 Натам отиват нещата,освен ако не си включил опция "mono"?Нямам наблизо слушалки да пробвам! Цитирай
0 profusion Публикувано Септември 24, 2013 Публикувано Септември 24, 2013 Не е на моно и Л<---->Р е по средата, направих Ресет на настройките и пак е така , чудничко явно продавача е много коректен Цитирай
0 Alxx® Публикувано Септември 24, 2013 Публикувано Септември 24, 2013 Буксичка, в най - добрия случай. Цитирай
0 Lex Constantinne Публикувано Октомври 9, 2013 Публикувано Октомври 9, 2013 И аз съм оператор на Глобул, с Нано СИМ съм, и последно време доста често взе да ми изписва Call Failure. Единственият начин да се оправи е да го рестартирам. Също така, на ден получавам по 2-3 СМС-а за пропуснати повиквания, но никога не съм си изключвал телефона или да съм бил някъде където няма обхват. Телефона е ФЗ към Глобул, с 6.1.3 съм, без Джейл. Имам абс. същият проблемс обажданията и обхвата, само че съм с Мтел, телефонът също е взет от техен магазин. По телефона оператор ми каза да рестаритрам в режим на полет и след това да го включа - това имаше временен ефект. Каза също, че ако не стане, да ресетна настройките, което направих по-рано днес. За сега не губи обхват телефона, но продължава да забива при обаждания... Цитирай
Въпрос
Monro
Здравейте,
Как е обхавата при вас, има ли прекъсвания при разговори, смс-си за пропуснати обаждания..?
От два дни повреме на разговор се чува едно попукване с прекъсване, и получавам смс-си за пропуснати повиквания... абонат на Мтел съм.
При вас как е?
Top Posters For This Question
54
53
35
35
Популярни дни
Ян 21
25
Ян 18
22
Дек 14
20
Ян 29
20
Top Posters For This Question
The Shaman 54 posts
Alxx® 53 posts
Pe6o666 35 posts
Lyudmil 35 posts
Популярни дни
Ян 21 2013
25 posts
Ян 18 2013
22 posts
Дек 14 2012
20 posts
Ян 29 2013
20 posts
Популярни публикации
Alxx®
Аз, връщам до откат и като няма резултат - дайте си ми парите. Не се навеждам никому(може би само в църква).
Lyudmil
Не, при нас е на въздушно възглавница. Apple се съди със Ситроен за патента
Добавени снимки
525 отговора на този въпрос
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.