Monro Публикувано Декември 12, 2012 Публикувано Декември 12, 2012 Здравейте, Как е обхавата при вас, има ли прекъсвания при разговори, смс-си за пропуснати обаждания..? От два дни повреме на разговор се чува едно попукване с прекъсване, и получавам смс-си за пропуснати повиквания... абонат на Мтел съм. При вас как е? Цитирай
0 Alxx® Публикувано Декември 14, 2012 Публикувано Декември 14, 2012 Бобчо, ти си подал заявка за отключване, защото си с глобулски телефон. Не четеш или не сгряваш какво пишат по - горе? Цитирай
0 baronbg Публикувано Декември 14, 2012 Публикувано Декември 14, 2012 Вие пък за най бъгавото проложение коментирате. Много ясно, че е от Фейса, а не от ios-a. Цитирай
0 lambreto Публикувано Декември 14, 2012 Публикувано Декември 14, 2012 щом е купен от Глобул е бил ФЗ, ако те казват че е отключен значи са пуснали заявка за отключване со Apple т.е. според мен bobidi е прав дори Германос на сайта са си написали, че ако си купиш от тях без договор - първоначално е заключен към Глобул и трябва да изчакаш заявката за отключване Цитирай
0 XoXo Публикувано Декември 14, 2012 Публикувано Декември 14, 2012 В iOS 6.0.1 Settings - Notifications - Facebook - по подразбиране беше на "none". Избрах си Banners и фейса запя. Цитирай
0 gangrelated Публикувано Декември 14, 2012 Публикувано Декември 14, 2012 Ами вижте какво е станало. Значи шефът на мойта приятелка си купи също 5-ца пак от Глобул пак по същия начин и твъри, че също е отключена. Той си е ползва с Глобулска карта и няма проблеми. Когато обаче са опитали да сложат въпросната Мтел-ска карта на неговия телефон се е получило същото и е искало активиране на картата - съответно неуспешно. В същото време той казва, че е пробвал 5-цата си с друга Мтел НАНО карта и е работил без проблеми. Звъняли са на Глобул(на човека доставил им телефоните) и той категорично е казал, че са отключени и 2та телефона. Възможно ли е тия идиоти от Мтел да са дали някаква бъгава карта? Звъняхме и на оператор да проверим дали НАНО картата е активна и ни казаха, че картата е активна. Знам също, че има едни НАНО карти(70 лева струва), които се слагат в телефона и го отключват към всички оператори. Но щом и на друг отключен АйФон 5 тази карта прави същото се чудя дали проблема не е от картата? Цитирай
0 BulgarianSS Публикувано Декември 14, 2012 Публикувано Декември 14, 2012 Пробвай с друга и ще разбереш. Sent from my iPad using Tapatalk HD Цитирай
0 Grievous Публикувано Декември 14, 2012 Публикувано Декември 14, 2012 Нали пише, че го е пробвал с друга. Цитирай
0 gangrelated Публикувано Декември 14, 2012 Публикувано Декември 14, 2012 С Нано карта на Глобул тръгва телефона. В смисъл самата НАНО карта на Глобул не е активна поради наличието на старата обикновена сим карта. Но когато Я пуснем в телефона преминава активацията успешно и не иска Ънлок.. Цитирай
0 BardoSore Публикувано Декември 14, 2012 Публикувано Декември 14, 2012 И на мен в 9 часа заедно с един sms ми наруши спокойствието телефона, дамо дето защото бях сънен и май не различих разлика в тоновете, вероятно бъркам защото в настр. са си различни. Иначе да, мисля трябва да е на banners за да работи. Цитирай
0 bobidi Публикувано Декември 14, 2012 Публикувано Декември 14, 2012 Само ламбрето зацепи какво съм искал да кажа. Ако са го продали като ФО, трябва да се ъпдейтне за да стане ФО, защото е дошъл в БГ като ФЗ към глобул. Цитирай
0 Pe6o666 Публикувано Декември 14, 2012 Публикувано Декември 14, 2012 Глупости! Не трябва да се ъпдейтва! Цитирай
0 The Shaman Публикувано Декември 14, 2012 Публикувано Декември 14, 2012 Абсолютно. Само го закачаш с картата в него и си готов. Най-много да иска деактивация. Цитирай
0 bobidi Публикувано Декември 14, 2012 Публикувано Декември 14, 2012 Глупости или не казвам какво съм направил със купена от глобул 4-ка( купена като ФО, т.е. Беше пусната за отключване към ябълката), която само с поставяне на карта викаше да го д..ам. След включване в туню каза че има кериър ъпдате, след което тръгна мтел- ката карта безпроблем. Цитирай
0 Alxx® Публикувано Декември 14, 2012 Публикувано Декември 14, 2012 От ъпдейт на iOS до кериър ъпдейт - разликата е от тук до небето. Освен това, при локнат телефон и пусната заявка - активацията с картата на оператора му пречи да тръгне със всички и ако не искаш ъпдейт на iOS, деактивиране и нова активация е напълно достатъчно. От А5 нагоре, няма буутром експлойт и деактивиране с редсноу не става, но пък става erase all content and settings от менюто Цитирай
0 bobidi Публикувано Декември 14, 2012 Публикувано Декември 14, 2012 (редактирано) Едва ли ако го включи ще излезе ios ъпдате на петица. За другото което казваш не знаех че може директно от телефона да се направи, затова и писах че това което съм правил се отнася за четворка. Само не разбрах за какво намесваш редсноу в случая. Редактирано Декември 14, 2012 от bobidi Цитирай
0 turbocharged Публикувано Декември 14, 2012 Публикувано Декември 14, 2012 Monro има ли подобрение с новия нано сим. И аз като теб съм на мтел и имам доста съобщения за пропуснати обаждания. Цитирай
0 Alxx® Публикувано Декември 14, 2012 Публикувано Декември 14, 2012 Само не разбрах за какво намесваш редсноу в случая. За деактивация, ако не разбра. Да се сещаш за друг начин на джейлброукнат 3гс/4-ка(е, и САМ де)? Операцията от менюто, ако се направи на броукнат 3гс/4, обикновенно телефона после мре на ябълката и опираш до рестор. Едва ли ако го включи ще излезе ios ъпдате на петица. Дали пък няма? Аз все си мисля, че последния фърм е 6.0.1. Цитирай
0 mariankata Публикувано Декември 14, 2012 Публикувано Декември 14, 2012 (редактирано) Най-лесно е: слагаш друга карта и връзваш телефона към iTunes, телефона отива на LockScreen-a и иска активация. Ако не се активира с избраната карта, вадиш я и ти се появява отново SpringBoard-a. Ако нямаш компютър наблизо: връзваш телефона към някой WiFi, слагаш друга карта и чакаш до 3 / 5 минути телефона да отиде на LockScreen-a и да иска активация. Ако не се случи, рестарт на телефона (както си е с друга карта и към WiFi). Ако и тогава не поиска активация търсиш компютър с iTunes. Става въпрос за телефони които не са Хактивирани и са с iOS >= 5.0. Тествано е по минимум 20 пъти дневно. П.п. Update не е нужен. Редактирано Декември 14, 2012 от mariankata Цитирай
0 iPhoneman Публикувано Декември 14, 2012 Публикувано Декември 14, 2012 (редактирано) Тествано е по минимум 20 пъти дневно.П.п. Update не е нужен. Прочети пак мнение #18 и #31, става въпрос за нов телефон току що купен. Ако съм разбрал добре телефонът се е активирал, но не се е отключил. В някои случаи се чака известно време, за да се отключи, причината вероятно е сървърите на Apple. Колегата висял в Apple Store час, за да чака отключването и да не се прекара да си отиде с ФЗ телефон. Не се е отключил по никакъв начин доста време. Аз като го взех се позаинтересувах и потвърдиха, че получават само ФЗ телефони, които ги отключват на момента, когато даваш парите, цъкат си данните от кутията с дебелите телефони, които носят продавачите и уж така ставала връзката за отключване с Apple. Ъпдейт като ъпдейт не е необходим, но без Интернет ме съмнява да се отключи, така че ъпва нещо, каквото и да е то. Активирах го с карта на Vodafone и при смяна на картата с тази на моят оператор си излезе черен дисплей и това е. Редактирано Декември 14, 2012 от iPhoneman Цитирай
0 mariankata Публикувано Декември 14, 2012 Публикувано Декември 14, 2012 Vale. 'а'е нататък с нещо ново, че и тая тема la hemos caga'o. Цитирай
0 Monro Публикувано Декември 15, 2012 Автор Публикувано Декември 15, 2012 (редактирано) turbocharged, използвам го вече няколко дни с новата сим и за сега нямам проблеми, дори обхвата ми се струва, че се увеличи, за сега не се е случвало да прекъсва.. Alxx®, благодаря за помощта Редактирано Декември 15, 2012 от Monro Цитирай
0 dViktor Публикувано Декември 15, 2012 Публикувано Декември 15, 2012 При мен няколко пъти ми се случва да дава call failed като набирам!! Това е единственият проблем с който съм се сблъсквал до сега. Абонат съм на Глобул, с 4-ката не съм имал call failed. Цитирай
0 N1k0lA Публикувано Декември 15, 2012 Публикувано Декември 15, 2012 Взех си 5-цата преди два дни.Мнението ми е страхотен телефон,особено след ъпгрейд от 3GS .Проблеми досега съм нямал.Обхвата си е на макс и покритието е по-добро от на 3GS.За бързината какво да кажа направо ми прави кеф да го разцъквам,всичко става моментално.Камерата е страхотна и при мен го има лилавото сияние,но много рядко и по мое мнение снимката става по-хубава с него .Батерията също държи повече от на 3GS естествено,като при това всичко ми е включено 3G,Location,Siri,Notifications.Единственото,което ме дразни е,че Home бутонът не е мек както на 3GS,а по-твърд и някак си пружиниращ,и като го натисна се чува леко хлопане.При вас така ли е? Sent from my iPhone 5 using Tapatalk Цитирай
0 Lyudmil Публикувано Декември 15, 2012 Публикувано Декември 15, 2012 Не, при нас е на въздушно възглавница. Apple се съди със Ситроен за патента 4 Цитирай
0 niksan76 Публикувано Декември 15, 2012 Публикувано Декември 15, 2012 Някой обърнал ли е внимание на следната ситуация: Всички плъзгащите се бутони от сорта на Airplane Мode, намиращи се в дясната страна на дисплея не функционират едекватно. Приблъзването от ляво надясно е наред, но обратното от дясно наляво е почти невъзможно. Ето намерих и клипче на колега със сходен проблем, с тази разлика, че при мен TonePad си функционира по адекватно. Цитирай
Въпрос
Monro
Здравейте,
Как е обхавата при вас, има ли прекъсвания при разговори, смс-си за пропуснати обаждания..?
От два дни повреме на разговор се чува едно попукване с прекъсване, и получавам смс-си за пропуснати повиквания... абонат на Мтел съм.
При вас как е?
Top Posters For This Question
54
53
35
35
Популярни дни
Ян 21
25
Ян 18
22
Дек 14
20
Ян 29
20
Top Posters For This Question
The Shaman 54 posts
Alxx® 53 posts
Pe6o666 35 posts
Lyudmil 35 posts
Популярни дни
Ян 21 2013
25 posts
Ян 18 2013
22 posts
Дек 14 2012
20 posts
Ян 29 2013
20 posts
Популярни публикации
Alxx®
Аз, връщам до откат и като няма резултат - дайте си ми парите. Не се навеждам никому(може би само в църква).
Lyudmil
Не, при нас е на въздушно възглавница. Apple се съди със Ситроен за патента
Добавени снимки
525 отговора на този въпрос
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.