Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

E, недейте де... Той нещо е откачил напоследък.

Публикувано

Аз лично за сега реших да си пазя нервите и съм игнорирал iTunes изобщо като инструмент за момента.

Публикувано

А, аз още в началото реших да си пазя акаунта. Даже и да не гепи, ако решат да ви баннат акаунта, к'во пра'йм с платения софтуер? :)

Публикувано

На iphone 5 след като напишеш някоя програма в търсачката не може да се натисне червения бутон за да намери дадената програма.Имам впредвид от сайта през сафари.Някой знае ли дали изобщо става за iphone 5 този метод.

Публикувано

Става! Аз като изтеглих през сафари и ми иска ID и парола , след като стартирам инсталираното приложение. През програмата нямам никакви ядове засега.

Има ли някой, който да е инсталирал през сафари нещо и да не му е искало ID и парола?

Публикувано

На мен не ми е искал ID/парола при инсталация през Сафари.

Sent from my iPad using Tapatalk

Публикувано

Нещо пропуснах ли? Нали програмите се инсталират през китайския софтуер, как инсталирате през сафари?

Публикувано

Имам молба! Някой може ли да опита да открие в каталога на програмата Parashoot Stan, тъй като аз не успявам? При мен нито на английски, нито на традиционен китайски и мандарин се получи (ползвах google translate).

Може и пък да я няма.

Публикувано

При мен също не я намира, явно няма.

Публикувано

Ако си оправят уеб версията да не иска юзър/парола ще е велико -http://iphone.7659.com

Публикувано

Вчера си инсталирах навигон и днес го изтрих без да искам,сега го търся в търсачката и не го намирам.Някакви идеи???

Публикувано

От къде го инсталира, телефон или компютър?

Ако е второто, виж дали не стои в C:\Program Files\kuaiyong\download

Публикувано

да за това се сетих но и от там съм го изтрил да се...

Публикувано

Пиши на лично, ще ти го пратя.

Публикувано (редактирано)

Господ здраве да ви дава.Интересно защо изчезна от търсачката?

Да определено има проблем с търсачката при мен.Пиша името на приложението което търся показва се за части от секундата и изчезва.Преинсталирах и пак същия проблем.Ако някой може да помага ще съм благодарен.

Редактирано от warman
Публикувано

Някой може ли да ми прати навигона за тая програма защото и на мен не ми излиза в търсачката а е единствената добра навигация :)

Публикувано

Свали си го на компа, има линк за ипастор на предните страници.

Публикувано

Някой може ли да ми прати навигона за тая програма защото и на мен не ми излиза в търсачката а е единствената добра навигация :smile:

Дай на ЛС Скайп и ще ти го пратя :cool:

Публикувано

Сега програмата ми се ъпдейтна сама! Имайте в предвид, че вече не виждам повечето и по-важни приложения които присъстваха в сърварите на Китайчето. Правят някакви маймунджалъци....

Публикувано

Защо на мен не ми намира програми като Тапаталк в търсачката, при положение, че споменахте че сте я иснталирали.

Ако имам ipa, като го сложа в downloads, след това как да го иснталирам през китайчето?

Публикувано (редактирано)

Прочети един пост над твоя и ще разбереш защо не намираш това което търсиш!

П.С.

Днеска забелязвам след ъпдейта за който говорих по-горе, се е появил и файлов мениджър в самата програма. Още по-интересното обаче е, че в Моя Компютър също се появява икона в която като влезеш виждаш цялата файлова система на телефона. :)

Редактирано от negozanimavai

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...