Bary80 Публикувано Февруари 4, 2013 Публикувано Февруари 4, 2013 Здр,имам проблем с червения китаец.Търся например Фифа 13,излиза в търсачката за секунди и изчезва.Същото е когато търся Навигон или Инфинити.Има ли някой с подобен проблем и евентуално решение? Поздрави! Цитирай
mikele90 Публикувано Февруари 4, 2013 Публикувано Февруари 4, 2013 Решението е да чакаш. Всичко това което търсиш е в базата данни на китайците,но ги пускат и спират когато си поискат! Цитирай
warman Публикувано Февруари 4, 2013 Публикувано Февруари 4, 2013 Или някой от форума,който вече е свалил въпросното приложение да ти го изпрати и да го заредиш през програмата. Прочети темата,вече е писано за този проблем! Цитирай
ggnngg Публикувано Февруари 10, 2013 Публикувано Февруари 10, 2013 (редактирано) Здравейте , да споделя само , че инсталирах Гармина успешно на 5-цата.През програмата свалих Гармин Чайна , и с малко играчка я подкарах с БГ карта.Има извести спънки с които се боря , след тест забелязвам че в картата - OFRM Geotrade 2013 Q1 има вградени поита като бензиностанции и т. н. , но не и камерите на ушевите.Не мога да ги добавя допълнително като при симбиан телефоните , и затова бих помолил някой ако може да ги вгради в тая версия на картата .Картата също трябва да е отключена , защото Айфона не признава УНЛ файл .Благодаря предварително на отзовалите се ! Като постигна повечко ще споделя ! Редактирано Февруари 10, 2013 от ggnngg Цитирай
Alxx® Публикувано Февруари 11, 2013 Публикувано Февруари 11, 2013 Някой може ли да ми прати NAVIGON и Sygic .... ако ги имате... Това НЕ Е ТЕМА ЗА РИКУЕСТИ!!! Следващият, поискал линк тук, ще понесе санкция за спам! 2 Цитирай
karatanev Публикувано Февруари 20, 2013 Публикувано Февруари 20, 2013 Някой да има наблюдение вече относно версия 6.1.2 дали прави проблеми с китайските програмки за да ъпдейтваме спокойно Цитирай
Баба Гана Публикувано Февруари 20, 2013 Публикувано Февруари 20, 2013 След ъпдейта, Навигон не се отваря вече. Цитирай
karatanev Публикувано Февруари 21, 2013 Публикувано Февруари 21, 2013 Друг да потвърди за проблеми с 6.1.2 Цитирай
Grievous Публикувано Февруари 21, 2013 Автор Публикувано Февруари 21, 2013 Да пускам ли анкета? Цитирай
simba4 Публикувано Февруари 21, 2013 Публикувано Февруари 21, 2013 Никакви! Sent from my iPhone 4s using Tapatalk! Цитирай
karatanev Публикувано Февруари 23, 2013 Публикувано Февруари 23, 2013 А някой може ли да потвърди че навигона продалжава да работи на 6.1.2 Цитирай
Alxx® Публикувано Февруари 23, 2013 Публикувано Февруари 23, 2013 Е, що да не работи точно Навигон? Къде би била причината да не тръгне? П.П. Ако си я купиш, със сигурност няма да губиш време в такива въпроси. 1 Цитирай
Lyudmil Публикувано Февруари 23, 2013 Публикувано Февруари 23, 2013 Някой да има наблюдение вече относно версия 6.1.2 дали прави проблеми с китайските програмки за да ъпдейтваме спокойно Никакъв проблем! Цитирай
Lyudmil Публикувано Февруари 23, 2013 Публикувано Февруари 23, 2013 Какъв проблем ти дава, само не ми казвай, че ти иска user и pass! 1 Цитирай
Alxx® Публикувано Февруари 23, 2013 Публикувано Февруари 23, 2013 Нещо не ви работи на горния етаж... 5 Цитирай
karatanev Публикувано Февруари 23, 2013 Публикувано Февруари 23, 2013 Няма проблем значи и навигона и всичко си върви нормалко преди малко пробвах :> Цитирай
Баба Гана Публикувано Февруари 24, 2013 Публикувано Февруари 24, 2013 Всичко си работи, просто трябва да се чете повече и да се уважава труда на тези, които ни наливат информация! 3 Цитирай
sannikolaus Публикувано Февруари 28, 2013 Публикувано Февруари 28, 2013 (редактирано) Моля някой ако има LaDiDa за 25рр, ако може и иска да ми я даде, че 2-3 седмици дори не започват да се сваля Редактирано Февруари 28, 2013 от Grievous Без "Bold", не сме кьорави! Цитирай
maxko Публикувано Март 3, 2013 Публикувано Март 3, 2013 (редактирано) При мен нещо не искат да се свалят файловете, пробвах с whatsapp намирам я с търсачката, натискам на червения бутон уж почва да се сваля но не може да отлепи от 0% и след 10сек спира и се появява едно знакче плей (>) натискам го, пак почва уж да се сваля и пак не отлепя и спира. Някой да е имал този проблем ? С Уин ХП съм, програмата иначе си работи както трябва Редактирано Март 3, 2013 от maxko Цитирай
karatanev Публикувано Март 23, 2013 Публикувано Март 23, 2013 Някой да е докопал новата версия на навигон, която излезе вчера 2.4 ? Цитирай
Alxx® Публикувано Март 23, 2013 Публикувано Март 23, 2013 Започни да пишеш грамотно, за да не се чудиш защо изчезват постовете! 1.5a. Неграмотното писане във форума ви носи 1 наказателна точка. Никой няма да се заяжда за някоя изпусната запетая, но се старайте мнението да е написано според правилата на българския език. След като търсите помощ или задавате въпрос, то трябва да имате уважение към хората, кото ще четат творчеството ви. Писането само с малки букви, непоставянето на интервал след точка или запетая, използването на цифри вместо букви, писането със съкращения като в чат (например "здр","мн", "нз") и всякакви други груби правописни грешки, ще се смятат за нарушение. 1 Цитирай
karatanev Публикувано Март 26, 2013 Публикувано Март 26, 2013 Хъмм някой да е ползвал някакво приложение за теглене на торенти на не хакнат телефон с някаква програма или уеб услуга като Torrific ? Цитирай
papito82 Публикувано Май 23, 2013 Публикувано Май 23, 2013 Здравейте,имам един въпрос?Само на мен ли не иска да качва приложенията или има и други с този проблем!iPhone 5 IOS 6.1.4 !Дръпнал съм новата бета версия за IOS 6!Изтеглям приложението ,подписвам ,включвам телефона,разпознава го и до там не иска да го качи.........спрял съм всички антивирусни и защитата на windows 7 и не ще............((( Ако някой знае решение моля помагайте!Благодаря! Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.