simba4 Публикувано Февруари 27, 2014 Публикувано Февруари 27, 2014 Tongbu assistant пробвай! Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
gogi6 Публикувано Февруари 27, 2014 Публикувано Февруари 27, 2014 Не го ползвам,но нали имаше нещо в настройките и не правеше конфликт с iTunes?! Цитирай
The Shaman Публикувано Февруари 27, 2014 Публикувано Февруари 27, 2014 Последно и то не помагаше. Цитирай
dobre Публикувано Февруари 27, 2014 Публикувано Февруари 27, 2014 Благодаря , че изобщо някой ми обърна внимание на глупостите. Tongbu assistant пробвай! Много ми помогна с този пост. Най-хубавото е ,че има версия и за комп. @The Shaman може ли да споделиш този неработещ метод ? Надеждата умира последна Цитирай
joroiliev Публикувано Март 19, 2014 Публикувано Март 19, 2014 Някой знае ли къде се свалят приложенията във версия 2 Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
vdanov Публикувано Април 5, 2015 Публикувано Април 5, 2015 Здравейте, Инсталирах си тази програма рр25 и от нея изтеглих sygic навигацията. За сега върви добре. От както я инсталирах имам проблем с ъпдейтването на приложения от ап стора. Изписва ми: Account Not In This Store Your account is not valid for use in the Bulgarian store. You must switch to the U.S. store before purchasing. Като това го изписва без значение дали съм сменил на US или BG store. Изтрих и китайското приложение, но нищо... Някакви съвети ? Цитирай
uomoto Публикувано Април 5, 2015 Публикувано Април 5, 2015 На кои приложения - кракнатите ли? Изтрий приложението и го инсталирай на ново от AppStore. Цитирай
vdanov Публикувано Април 5, 2015 Публикувано Април 5, 2015 Не, на тези изтеглени от AppStore. Иначе се самооправи, не знам как точно, рестартирах телефона, няколко пъти лог ин в апстора и тръгнаха. Благодаря все пак. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.