s0urce Публикувано Февруари 20, 2013 Публикувано Февруари 20, 2013 Сега да ви кажа моето мнение ако го интересува някой изобщо ГЕРБ ще ни оправи както четох по горе вече 95% от фирмите си плащат всичко няма тънта мънта няма мой твой всички си пазят фактурите !!! защото правят и насрещни проверки аз работя във фирма за цигари и искам да ви кажа че за 7-8 години докато са били БСП, ДПС, НДСВ и СДС който и да е бил не е имало насрещни проверки а от както са ГЕРБ поне 5-6 на година има +Всички фирми си пазят фактурите и си търсят кредитните известия и даже и в циганската махала едната циганка вика сега "това" вече трябва да го пазя нали щото съм със новата фирма и по ДДС и да не го хвърлям както до сега !!! Кой каквото иска да си мисли но малко или много прави се нещо по въпроса вярно не е лесно но се движи колелото. Преди два дена една позната данъчна ми се оплака че имали много работа и им паднали и заплатите и аз и казах ти сега ти падна заплатата а на хората дето от 3-4 години повече от 500 лв заплата не са виждали пък някой и 300 са мираж да не говорим и тя млъкна...... така че ГЕРБ е истината колкото и да не е добре по добре няма да стане със СТАНИШЕВ и ДОГАН 2 Цитирай
uomoto Публикувано Февруари 20, 2013 Публикувано Февруари 20, 2013 Много тъпо от страна на ГЕРБ да бягат! Това явно показва, че не са на власт да оправят Българската държава и народ, а да си пълнят гушките.... Ето за това няма да се оправим никога и ако продължава така около 15-тина години, тука няма да останат Българи.... 2 Цитирай
mirror Публикувано Февруари 20, 2013 Публикувано Февруари 20, 2013 С-Б-О-Г-О-М на партиите! Само мажоритарен вот може да върне държавата на народа! Цитирай
alex.7777 Публикувано Февруари 20, 2013 Публикувано Февруари 20, 2013 Пак ще се гласува за ГЕРБ.......не виждам друга алтернатива......пази Боже да спечелят комунягите или още по-лошия вариант....Турците.....ситуацията е изключително сложна и противоречива......бизнеса бил умрял......глупости, що на мен ми не е умрял, а, които е кадърен, си намира начина да се изхранва.......нещата стават бавно в тая нашата държавица....... 7 Цитирай
uomoto Публикувано Февруари 20, 2013 Публикувано Февруари 20, 2013 Всеки пост съдържащ дразга, ще бъде изтрит лично от мен! 4 Цитирай
The Shaman Публикувано Февруари 20, 2013 Автор Публикувано Февруари 20, 2013 Алекс, говорим за работа брат Цитирай
uomoto Публикувано Февруари 20, 2013 Публикувано Февруари 20, 2013 ГЕРБ, трябва да останат и "поне" малко да се мъчат да оправят нещата... 2 Цитирай
arm11 Публикувано Февруари 20, 2013 Публикувано Февруари 20, 2013 ГЕРБ? Демокрация, свобода на словото, арести за щяло и нещяло? Тц... А да и винаги друг им е виновен, знаете кой. 1 Цитирай
johnnybravo Публикувано Февруари 20, 2013 Публикувано Февруари 20, 2013 Нека всеки, който казва, че Бойко Борисов е лош, да каже каква алтернатива съществува. 6 Цитирай
The Shaman Публикувано Февруари 20, 2013 Автор Публикувано Февруари 20, 2013 Брат, не казвам, че има алтернатива, не казвам, че това беше начина (даже напротив, виж ми мненията), но този е безподобен боклук и не само той де. 2 Цитирай
uomoto Публикувано Февруари 20, 2013 Публикувано Февруари 20, 2013 Тези протести трябваха да станат преди 15 години, а не сега когато ГЕРБ са на власт... 2 Цитирай
alex.7777 Публикувано Февруари 20, 2013 Публикувано Февруари 20, 2013 Алекс, говорим за работа брат Жорка, има разлика, съгласен съм с теб, но когато си стигнал дъното един е пътя и тои е нагоре, пък макар и бавно, пенсиите, заплатите, всеобщата икономическа криза, трябва да се съгласиш с мен, че нещата ще станат бавничко, особено в БГ Цитирай
uomoto Публикувано Февруари 20, 2013 Публикувано Февруари 20, 2013 Бавничко?! Ние дали ще сме живи тогава?.... така с крадене ако продължава мислите ли, че ще се оправим.. Дано Бойко се съвземе и да седи здраво на стола си. Бягнето не е начина, ако наистина държи на Българския народ! 1 Цитирай
Mr.Phoenix Публикувано Февруари 20, 2013 Публикувано Февруари 20, 2013 В България всичко е ставало бавно и със закъснение от 15-20 години, важното е, че народа се събуди, а аз си мисля, че следващото правителство пак ще е сформирано от ГЕРБ . Няма друга алтернатива дано гласувалите поне да са повече от преди . 1 Цитирай
johnnybravo Публикувано Февруари 20, 2013 Публикувано Февруари 20, 2013 този е безподобен боклук и не само той де. Ако той е боклук, не знам какво са останалите. 2 Цитирай
Anthony Публикувано Февруари 20, 2013 Публикувано Февруари 20, 2013 Ако този тъп чобанин Борисов и мършата Цветанов са единствената алтернатива на България, то бог да ни пази. По-добре да я закриваме. 8 Цитирай
alex.7777 Публикувано Февруари 20, 2013 Публикувано Февруари 20, 2013 Имаш ли нещо предвид, Антъни, кажи ясна позиция, такава като моята??? Цитирай
slaf Публикувано Февруари 20, 2013 Публикувано Февруари 20, 2013 Някой може ли да предрече как ще изглежда Б-я след 6 месеца. Просто предположение. Цитирай
The Shaman Публикувано Февруари 20, 2013 Автор Публикувано Февруари 20, 2013 Еб*нето си е еба*не! Дали само главата или целия, все тая Цитирай
Anthony Публикувано Февруари 20, 2013 Публикувано Февруари 20, 2013 Аз не смятам да давам алтернативи на който и да било. Всеки си има глава на раменете. Аз лично никога не съм имал проблем с избора, гласувам последователно и само по един и същ начин последните 23 години, тъй като има само една партия, която е доказала, че може да ни измъкне от кризата и в чиято платформа аз припознавам собствените си убеждения и визия за бъдещето. Разбира се, много удобно се пропуска във всички коментари, а всеки убеждава, че изборът е само между оня олигофрен Пожарникаря и мършата Станишев. И преди някой да е задрънкал за Мариците - договорите за изкупуване ги подписа Мадридския мошеник - друг месия, за който може би много от вас са гласували. И понеже сега няма месия, то значи, че няма алтернатива. Докато има овце, ще има и чобани като Борисов. 8 Цитирай
BulgarianSS Публикувано Февруари 20, 2013 Публикувано Февруари 20, 2013 Антъни-от каква криза ни е измъквала СДС-то,малък съм и ми е интересно.Костов? Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.