iPhoneman Публикувано Юни 11, 2013 Публикувано Юни 11, 2013 (редактирано) На мен ми забиха Photos.app, както и Сафари-то. При iPhone5 съм имал много проблеми и респринг почти винаги и постоянно, когато местя икони или правя нови папки, но винаги е било по причина на безжичната връзка за синхронизация с iTunes. След като я спрях завинаги нямам никакви проблеми в продължение на месеци дори и с 900 икони. edit: Хммм лоша новина, сега го зареждах и до 100% бе добре, но преди момент го взимам да направя снимка и умрял, напълно. Не откъсва, откачих го от зарядното и без промени. Не съм го закачал на тюнса, но не е никак добре работата. edit2: след ръчкане на бутоните няколко минути, запали и без да иска ПИН кода. Днес след обед ми се случи да не може да го събуди хоум бутона и стана само с power. Изглежда нещо "заспива" яко . Батерията днес падна от 10-12% на 1% за секунди и сега, след като запали падна от 100 на 99 и 98 и пак качи на 100, но не спира да зарежда. Редактирано Юни 11, 2013 от iPhoneman Цитирай
OXYGEN Публикувано Юни 12, 2013 Публикувано Юни 12, 2013 Не може да се добави гугълски акаунт като exchange. Съответно опциите са 2 - или акаунта като Gmail (но няма да има получаване в реално време), или от Апстора приложението Gmail. То пък ми крашва всеки път при опит за отваряне на прикачен файл. Цитирай
Grievous Публикувано Юни 12, 2013 Публикувано Юни 12, 2013 Exchang-а не работи от много време. За контактите използвайте този метод. Цитирай
profusion Публикувано Юни 12, 2013 Публикувано Юни 12, 2013 Как не работи аз какво ползвам в момента?! Цитирай
kawabiker Публикувано Юни 12, 2013 Публикувано Юни 12, 2013 Skype заработи след преинсталация ! Цитирай
Grievous Публикувано Юни 12, 2013 Публикувано Юни 12, 2013 Как не работи аз какво ползвам в момента?! Готов ли си да го изтриеш и добавиш пак? Аз защото не успявам. http://youtu.be/GENtBPrC9YU За проблеми и бъгове с iOS 7 - тук! Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.