iPhoneman Публикувано Юни 11, 2013 Сподели Публикувано Юни 11, 2013 (редактирано) На мен ми забиха Photos.app, както и Сафари-то. При iPhone5 съм имал много проблеми и респринг почти винаги и постоянно, когато местя икони или правя нови папки, но винаги е било по причина на безжичната връзка за синхронизация с iTunes. След като я спрях завинаги нямам никакви проблеми в продължение на месеци дори и с 900 икони. edit: Хммм лоша новина, сега го зареждах и до 100% бе добре, но преди момент го взимам да направя снимка и умрял, напълно. Не откъсва, откачих го от зарядното и без промени. Не съм го закачал на тюнса, но не е никак добре работата. edit2: след ръчкане на бутоните няколко минути, запали и без да иска ПИН кода. Днес след обед ми се случи да не може да го събуди хоум бутона и стана само с power. Изглежда нещо "заспива" яко . Батерията днес падна от 10-12% на 1% за секунди и сега, след като запали падна от 100 на 99 и 98 и пак качи на 100, но не спира да зарежда. Редактирано Юни 11, 2013 от iPhoneman Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
OXYGEN Публикувано Юни 12, 2013 Сподели Публикувано Юни 12, 2013 Не може да се добави гугълски акаунт като exchange. Съответно опциите са 2 - или акаунта като Gmail (но няма да има получаване в реално време), или от Апстора приложението Gmail. То пък ми крашва всеки път при опит за отваряне на прикачен файл. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Grievous Публикувано Юни 12, 2013 Сподели Публикувано Юни 12, 2013 Exchang-а не работи от много време. За контактите използвайте този метод. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
profusion Публикувано Юни 12, 2013 Сподели Публикувано Юни 12, 2013 Как не работи аз какво ползвам в момента?! Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
kawabiker Публикувано Юни 12, 2013 Сподели Публикувано Юни 12, 2013 Skype заработи след преинсталация ! Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Grievous Публикувано Юни 12, 2013 Сподели Публикувано Юни 12, 2013 Как не работи аз какво ползвам в момента?! Готов ли си да го изтриеш и добавиш пак? Аз защото не успявам. http://youtu.be/GENtBPrC9YU За проблеми и бъгове с iOS 7 - тук! Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.