Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

Аз очаквам лично есента и може би следващия iPhone 5S

Публикувано

За 3Gs няма да стане iОS 7 ?

Публикувано

Шарена ми идва системата ,но какво да се прави ще се свиква .Най-после бърз достъп до wifi 3g .......

Публикувано

как без дивелъпърски акаунт да добием 7-цата

Публикувано

Аз очаквам по-бързо да се докопам до бетата и да я разгледам на телефона си. Но иконите определено ме дразнят.

Публикувано

За 3Gs няма да стане iОS 7 ?

applewwdc2013-0270.jpg

Публикувано

Приема линкове за IOS 7 beta

Публикувано (редактирано)

как без дивелъпърски акаунт да добием 7-цата

Аз се надявам да е като с iOS 6, iTunes/Shift+Update/готово. Дано да е така.

Редактирано от asen4o0

Винаги ще има доволни и недоволни. Аз като изключа хоум шаренийката, останалото ми харесва. Чакам с нетърпение финалната версия.

Редактирано от rooibos
Публикувано

Ако сега се зарибявах нямаше да ме спечелят, SD икони и много шарения. OS X изглежда обещаващо както винаги очаквах повече.

Публикувано

Shift+Update но от къде да вземем файловете :)

Публикувано

Външно е добре!И папките са барнати;)Има финес в цялата рзбота!

Публикувано

Shift+Update но от къде да вземем файловете :smile:

Хайде не в тази тема!!!

Публикувано

Това iOS 7 ли е или Android? Иконите хич не ми допаднаха,много са дразнещи! Лично мое мнение,баш толкова драстична промяна не е в стила на Apple. На бял iPhone може добре да изглеждат ,но на черен едвали. Иначе Mac OSX- е напредък.

Публикувано

А аз очаквах нови Макбук Про, за да ъпдейтна и аз.

Предполагам, че тенденцията е да спрат постепенно модела без ретина ако за него говориш, колега...

Ако говориш за Макбук Ретина - няма логика да ги ъпдейтват, понеже го направиха преди около 2 месеца.

Лично аз съм много доволен от видяното!

Публикувано
Публикувано

И девелопърските сървъри на нахапаните изпопадаха от мераклии :)

Аз също съм много доволен от всичко :smile: Чакаме септември следващата презентация.

А в коя тема ще може да се обсъжда бетата?

Аз имам дев акаунт, но ми изтече срока на платената програма и не съм плащал отново. Дали ще е възможно да се свали?

Редактирано от apodjeki
Публикувано

Това изглежда много по оргинално от сегашното което показаха Apple. Ако беше така щях да се изкефя много на джаджата си!

Публикувано

Няма сървър, няма бета, няма нищо .................

Публикувано

iOS радва определено:).Дето се вика ще имаме нови телефончета:).Само с шарените икони трябва да се свиква.

Публикувано

Искам да благодаря на Alxx и Minchev. Представихте евента и информацията по много добър начин. Благодаря.

Но имам една критика към тях. Градивна. Не искам да съм груб и да омаловажа труда и времето който отделиха.

Та градивна критика е ако имате възможност на следващия Апъл Евент направете един Live Blog публикуваите линка и постваите там както правят повечето саитове. За мен не е проблем да прочета100 или 150 поста но мисля че така е далеч по професиално.

Не ме разбирайте погрешно. Свършихте чудесна работа. Останете със здраве.

Публикувано

Не знам дали е за тук, но имам един въпрос? По принцип на 3GS iOS5 си забиваше стабилната. И въпросът ми е - дали ще бъде и така с 4S на iOS7. Логиката идва от това, че е през две OS или няма как да се разбере, освен ако не се пробва? Просто не съм много на ти с нещата и за това питам. Все пак различен процесор и т.н.

Ако не е за тук, няма проблем постът да ми се изтрие и да поразпитам на лично, ако на някой му се занимава. :)

Публикувано

Ползвам 3GS с последна актуална ос. Не намирам, че забива повече от 4.2.1 например, но да спрем до тук.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...