The Shaman Публикувано Юни 11, 2013 Сподели Публикувано Юни 11, 2013 Никой ли не видя, че могат да се слагат много повече икони в папка, влючително newsstand? Видяхме го още на пресконференцията. Беше наблегнато на това. Има го и в нашето представяне. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
makaveli2 Публикувано Юни 11, 2013 Сподели Публикувано Юни 11, 2013 яко изглежда..Значи само на 4 няма да е прозрачен дока...Аз си мислех че от бетата е така ама явно не Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
BigP Публикувано Юни 11, 2013 Сподели Публикувано Юни 11, 2013 Това е Control Center...за сега нямаме опции за избор на икони 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
gogi6 Публикувано Юни 11, 2013 Сподели Публикувано Юни 11, 2013 Добре,а Siri...unable 3G/disable 3G? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
ayl Публикувано Юни 11, 2013 Сподели Публикувано Юни 11, 2013 Както винаги преди такова събитие и сега имаше "течове" и подсказаха, че всичко ще бъде семпло и плоско (видяхме последното какво означава). Казаха обаче, че ще има бяла и черна тема. Може ли някой, който е качил бетата да даде скрийншотове с черната тема да видиме как е. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
BigP Публикувано Юни 11, 2013 Сподели Публикувано Юни 11, 2013 Кой е казал за бяла и черна тема ? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
kal1ch Публикувано Юни 11, 2013 Сподели Публикувано Юни 11, 2013 Мисля че самата операционна система е направена да се нагажда към фона. Ако сложиш тъмен фон ще показва светлите цветове (бял текст на иконките и т.н.) и обратното. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
mariankata Публикувано Юни 11, 2013 Сподели Публикувано Юни 11, 2013 Интересно - значи Carrier Name-a си остава (поне в тази бета). @ayl - Черна тема няма. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Anton Публикувано Юни 11, 2013 Сподели Публикувано Юни 11, 2013 mariankata, а какво искаш да се случи с carrier name? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
mariankata Публикувано Юни 11, 2013 Сподели Публикувано Юни 11, 2013 Бях чел вчера, че го няма в statusbar-a, но сега видях, че статията е коригирана. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
kawabiker Публикувано Юни 11, 2013 Сподели Публикувано Юни 11, 2013 (редактирано) Добре,а Siri...unable 3G/disable 3G? 3G опция- друг път, Siri си е същия тъпоумник, според който в София е -5 Никой ли не видя, че могат да се слагат много повече икони в папка, влючително newsstand? Това беше първото което направих, но съм пропуснал да го напиша Usage и Celluar data/network data са събрани в едно вече- Celluar и са под Wifi и Bluetooth в началото на settings П.П. Засега само скайп не ми работи . В мапс има някви минимални промени . Редактирано Юни 11, 2013 от kawabiker 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
gogi6 Публикувано Юни 11, 2013 Сподели Публикувано Юни 11, 2013 Чета тук една статия,но това не го видях вчера?! Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
mariankata Публикувано Юни 11, 2013 Сподели Публикувано Юни 11, 2013 На мен ми изглежда, че не са гледали внимателно... Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
BigP Публикувано Юни 11, 2013 Сподели Публикувано Юни 11, 2013 Според мен са искали да кажат за приложенията от стора. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
ayl Публикувано Юни 11, 2013 Сподели Публикувано Юни 11, 2013 Няма ли го нормалния тапет с балончетата да видиме как стоят иконите на него? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
killer4o Публикувано Юни 11, 2013 Сподели Публикувано Юни 11, 2013 То е само за приложенията и има начин да се изключи от настройките. Бтв, аз съм с 5-ца и докът ми е непрозрачен... Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
ML16 Публикувано Юни 11, 2013 Сподели Публикувано Юни 11, 2013 И при мен Skype, не работи. Аз искам да разбера как мога да проведа FaceTime audio call. Вчера го мярнах някъде. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
kal1ch Публикувано Юни 11, 2013 Сподели Публикувано Юни 11, 2013 То е само за приложенията и има начин да се изключи от настройките. Бтв, аз съм с 5-ца и докът ми е непрозрачен... Я кажи върна ли бекъп или ресторна начисто? Аз върнах бекъп. Може нещо от това да е. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
killer4o Публикувано Юни 11, 2013 Сподели Публикувано Юни 11, 2013 (редактирано) Просто някой беше постнал новина, че става въпрос за самата ОС, затова внесох уточнението За FaceTime - от Phone app, избираш си контакта и има FaceTime поле с два бутона - камера и слушалка. @kal1ch върнах бекъп, че беше късно и не ми се занимаваше с настройки. Редактирано Юни 11, 2013 от killer4o Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
kal1ch Публикувано Юни 11, 2013 Сподели Публикувано Юни 11, 2013 Ясно. Значи довечера да пробвам да ресторна начисто. Току виж се появи прозрачен док. 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Alxx® Публикувано Юни 11, 2013 Сподели Публикувано Юни 11, 2013 iPhone окончателно заприлича на гейска играчка(както и казваше един стар юзър). Що ли се чудя - Тим Кук е шеф, може и Айв да е с обърнати чехли... 6 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
BigP Публикувано Юни 11, 2013 Сподели Публикувано Юни 11, 2013 А от къде го видяхте този прозрачен док, че го мъчите толкова ? Полупрозрачен е и цвета му зависи от тапета... Вижте сайта на apple за справка 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
ML16 Публикувано Юни 11, 2013 Сподели Публикувано Юни 11, 2013 Мерси killer4o, само тези “бутончета” са ми доста малки, за FaceTime Audio, и примерно в favorites, ако искаш инфо за контакта. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
iPhoneman Публикувано Юни 11, 2013 Сподели Публикувано Юни 11, 2013 Apple представиха най-доброто при ОС, което може да се види в мобилната индустрия, супер дизайн. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
stangen Публикувано Юни 11, 2013 Сподели Публикувано Юни 11, 2013 Чак супер дизайн .... В сравнение със старите икони, новите поне според мен са отвратителни. 5 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.