Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• 0

iOS 7

uomoto

Въпрос

Публикувано

Както знаете Apple официално показаха новата версия iOS 7. С нея дойдоха доста полезни функции и изцяло нов дизайн.

gebetu4e.jpg

Желаещи да качат новата версия 7, но нямат Dev акаунт е редно да споделим, че това е Възможно!

Нужно е да нямате направен Jailbreak. А аз предлагам да направите ъпдейта на чисто!

1.Теглите фирмуера

2.Пускате последната версия на iTunes , задържате бутона Shift(Win) Option(Mac) и натискате Update(не Restore) , след това посочвате .ipsw файла. Това е!

post-9834-1371012467,4838_thumb.jpg

post-9834-1371012481,1381_thumb.jpg

post-9834-1371012492,8161_thumb.jpg

post-9834-1371012503,0816_thumb.jpg

post-9834-1371012513,881_thumb.jpg

post-9834-1371012523,8669_thumb.jpg

post-9834-1371012546,1077_thumb.jpg

Мога да споделя, че за първа бета нещата са доста добре. Направих рестор от ДФУ към 6.1.3, активирах и веднага ъпдейтнах към iOS7. След това си качих приложенията.

Потърсете в гугъл iOS 7 Beta 1

Sent from my iPhone using Tapatalk

post-9834-1371012200,0453_thumb.jpg

Recommended Posts

• 0
Публикувано

Нормално - като позагрее повечко модулът, се изключва.

• 0
Публикувано (редактирано)

Дайте препоръки,става ли за Iphone 4, или да си стоя на задника...засега. :scratch:

Редактирано от kokich777
  • 0
Публикувано

Става, криво-ляво.

• 0
Публикувано

Значи не става...това криво-ляво не ми харесва.

• 0
Публикувано

При 4-ката проблема е свършването на рам-а. Иначе работи що годе добре. Ако качваш 7-ца просто освобождавай редовно паметта.

• 0
Публикувано

Асене, 4с да не е с повече? :)

• 0
Публикувано

На някой работи ли му music match под някоя от бетите? А свалянето на закупена музика?

• 0
Публикувано

На мен ми работеше свалянето на музика с бета 1/2 без проблем.

• 0

Един бърз въпрос. 5-ците в България са A1429, нали?

Тези, които можеш да си купиш от Mtel и Globul

Редактирано от kike09
  • 0
Публикувано

Това с "изчезването" на ви-фи-то и минаването на едж не е от бетата. На мен ми се е случвало и преди. Случи ми се и тази вечер. На 6.1.4 съм.

О бетата е, става въпрос че хващаш телефона отключваш го и през 3мин изпуска или не иска да захапе и стои на мобилен , не е от прегряване и никога не съм имал преди проблема на която и да е версия.

• 0
Публикувано

Аз го нямам и на тази бета та е нещо по телефона ти+бетата ;)

Един бърз въпрос. 5-ците в България са A1429, нали?

Тези, които можеш да си купиш от Mtel и Globul

*****8 са американските.

• 0
Публикувано

Приятели сега ако сложа iOS 7 Beta 3,имам си бекъп на телефона в РС-то няма да имам проблеми после да върна на 6.1.3 нали?

• 0
Публикувано

Няма да има проблем да. Но ако направиш неща на iOS 7 и направиш бекъп, после като се върнеш на 6.1.3 ще ти върне последния бекъп от 6..., а не новия от 7...

• 0
Публикувано

Ясно,а с две думи заслужава ли си Б3,че сега съм пред компа и умувам дали да я сложа или да си стоя на 6.1.3..

• 0
Публикувано

Що не "умува" преди да си смениш аватара?! :tooth:

• 0

Късно в момента се инсталира :tooth:

P.S върви уникално гладко,за сега не открих никакви бъгове,доволен съм! /beta3 on iPhone4S/

P.S 2 тая батерия се топи уникално бързо..

Редактирано от wabbittPG
  • 0
Публикувано

Сложих 7-цата, уж върви що годе, но при разглеждане на вградените wallpapers , settings крашва в 9 от 10 опита.

Другото, което дразни е, че при употреба на wallpaper, който не е анимиран, статус- барът стои винаги черен..

• 0
Публикувано

Вече всеки ден ми се случва да намеря телефона с черен екран, без да реагира на нищо. Само рестарт го оправя.

• 0
Публикувано

При мен не е имало нито рестарт нито респринг, супер стабилно се държи. Единственото е само бъга с вифито и понякога walpaper-а става черен

• 0
Публикувано

За 5 дена, снощи за първи път ми се случи да не мога да вляза в iPhone 4. След рестарт си работи нормално, не забелязвам други бъгове.

• 0
Публикувано

При мен от ден се забелязва крашване на сафарито

• 0
Публикувано

Стига с това "вифи" бе хора! Претендирате, че сте интелигентни, поне една част от вас...

• 0
Публикувано

Кога очакваме бета 4?

• 0
Публикувано

Бета 4 най-рано на 22 юли.

• 0
Публикувано
Кога очакваме бета 4?
на 22 уж ама ще видим :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори на този въпрос...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...