Alxx® Публикувано Юни 22, 2014 Публикувано Юни 22, 2014 Дръпни в коша само апликейшъна(не ползвай апзап) и качи наново. Данните и настройките ще ти останат. Иначе можеш да направиш втора инсталация с новия акаунт и после да им подмениш receipt-a. Цитирай
inutero Публикувано Юни 27, 2014 Публикувано Юни 27, 2014 Трябва да едитнеш едно файлче и няма да ти излизат ъпдейти повече. Потърси някъде из форума по таг "receipt" и ще излезе решението. Не успях да намеря _MASReceipt файла на Aperture-то, търсих го в Package Contents на програмата. Извинявам се за лайкския лаишкия въпрос, ама ако го намеря трябва да сменя съдържанието на файла със съдържанието на MASReceipt на някоя от купените програми ли? Цитирай
arm11 Публикувано Юни 28, 2014 Публикувано Юни 28, 2014 опитай с owly от app store Между другото и това не помогна, пак се логаут-ва глупака. Но пък се сетих за друга програма, която преди помагаше и след като я тествах работи и на Маверикса. InsomniaX - който има нужда мака му да не заспива. Цитирай
blizzard Публикувано Юли 23, 2014 Публикувано Юли 23, 2014 Може ли да ми помогнете? На Macbook Early 2009 с Mavericks не мога да инсталирам Уиндоус с BootCamp, не ми свети бутона за инсталация а само бутона който сваля драйвърите. В нета не можах да намеря на някой да му прави този проблем. Имам флашка 8GB и диск с Win7 x64. Цитирай
bboyg Публикувано Юли 24, 2014 Публикувано Юли 24, 2014 Само на MacBook моделите без DVD може да се инсталира от флашка(не че и на другите не може, но 1-во трябва да излъжеш компютъра че е един от тези модели). DVD-то стрябва да е вътре и да е монтирано когато пуснеш BootCamp. Не виждам причина да не става... Цитирай
iMan Публикувано Август 30, 2014 Публикувано Август 30, 2014 Откакто съм на 10.9.4 машината ми се държи много добре! Малка консумация на рам и процесор във всяко отношение! Много съм доволен от последният ъпдейт който беше пуснат от Apple. Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Септември 19, 2014 Публикувано Септември 19, 2014 Туй не знам кога се е появило, ама ще да е скоро... Цитирай
hidalgo Публикувано Септември 19, 2014 Публикувано Септември 19, 2014 Оня ден се появи. Чакаме Йосемит. Цитирай
inutero Публикувано Септември 19, 2014 Публикувано Септември 19, 2014 (редактирано) Публик бетата добре се държи, почти не виждам бъгове и ако ги има не са фрапантни. Редактирано Септември 19, 2014 от inutero Цитирай
Alxx® Публикувано Септември 19, 2014 Публикувано Септември 19, 2014 Мен след ъпдейта ме изхвърли брутално от облака и стана чорба после. Д*а и тоя овен... Цитирай
matsan Публикувано Септември 20, 2014 Публикувано Септември 20, 2014 При мен засега няма грижи . Държи се добре - основно дребни бъгчета Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Цитирай
techo91 Публикувано Септември 22, 2014 Публикувано Септември 22, 2014 При мен DP8 без проблеми на Хака от подписа. Ползвам го за основна OS и се държи отлично. Даже няма да ъпдейтвам до 10.9.5. Цитирай
profusion Публикувано Септември 22, 2014 Публикувано Септември 22, 2014 Някой да помага, имам две мак минита с аналогични инсталации и програми с 10.10. На едната всичко е супер на другата мейл клиента крашва. Отваря се показва писмата в левият панел и при избор на писмо/селектиране крашва. Изтрил съм акаунтите, и всички папки и файлове в /library, свързани с приложението. След създаване на нов акаунт пак същото. Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Септември 22, 2014 Публикувано Септември 22, 2014 Можеш да пробваш: 1) Mailbox/rebuild 2) Repair permissions през recovery Цитирай
profusion Публикувано Септември 22, 2014 Публикувано Септември 22, 2014 Пробвано е с пермишъните. За ребилд то няма какво да ребилдне всичко изтрих и сега е като нов кани да се добави акаунт, ако добавя чисто нов акаунт наново пак е така. Цитирай
Alxx® Публикувано Септември 22, 2014 Публикувано Септември 22, 2014 Ако и двете са ти с еднакви акаунти и т.н., бекъпни си само медиата от проблемното и си направи клонинг на работещото. Колко му е. 2 Цитирай
profusion Публикувано Октомври 6, 2014 Публикувано Октомври 6, 2014 (редактирано) Колеги, имам странен проблем със Сафари на Маверикса последните 1-2 версии и сега на Йосемитито.... Пиша нов адрес Сафарито тръгва да зарежда, синьото барче тръгва спира на 1/5 мисли се 2-8 сек бяла страница и тогава я зарежда....2 Рутера смених не е от него.... (това го прави на 2/3 от сайтовете) Редактирано Октомври 6, 2014 от profusion Цитирай
Alxx® Публикувано Октомври 6, 2014 Публикувано Октомври 6, 2014 Спри флаш плъг-ина и пробвай? Не са си ъпдейтнали качествено "екстрите" и вероятно е от това. Като спра всички плъг-ини и направо лети. Цитирай
profusion Публикувано Октомври 6, 2014 Публикувано Октомври 6, 2014 (редактирано) Stop plugins to save power ми е пуснато EDIT: Работата е зле, някоИ сайтове по 10-15 сек ми ги мисли, а на някоИ одеве амазона картинките ми се свалят като на дайл-ъп едно време, отварям ЛисиЦата с нея всичко лети Stop plugins to save power го спрях.... Изтрих кеша.... Allow plugins го спрях все тая...... Редактирано Октомври 7, 2014 от arm11 Цитирай
uomoto Публикувано Октомври 6, 2014 Публикувано Октомври 6, 2014 Хм, на мен пък никога не ми е работило толкова добре Сафарито и на двете ОС-и. Според мен ще е добре да направиш чиста инсталация. 1 Цитирай
inutero Публикувано Октомври 6, 2014 Публикувано Октомври 6, 2014 И при мен цикли сафарито на Йосемити, имам инсталиран ад-блокер само, кеша си го трия редовно. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.