matsan Публикувано Октомври 31, 2013 Публикувано Октомври 31, 2013 (редактирано) И аз съм с Голд Мастер и ми излезна този и още един ъпдейт.Работи си добре и не виждам засега причина да го преинсталирам наново.Явно каквата и разлика да има след ъпдейта вече я няма . Да питам: Като си вържа тела/таблета не го виждам като дивайс - демек не мога например да си влезна в папката на телефона със снимките/видеото. Как може да стане това? Редактирано Октомври 31, 2013 от matsan Цитирай
iMan Публикувано Октомври 31, 2013 Публикувано Октомври 31, 2013 Никой ли не знае как да го разреша този проблем? При недостиг на рам Мак-а почва да мисли! Цитирай
uomoto Публикувано Ноември 7, 2013 Публикувано Ноември 7, 2013 Това не е проблем! Моя мак както си седи, процесора и рамта се пълнят на макс. Все едно атакуват сайт и се товаръ сървъра. Направих и чиста инсталация и мога да кажам че е абсолютно едно и също положението. Сега на 10.8 не съм чул перката или да ми цикли, като 10.9. То е ясно за какво го пуснаха безплатно... Цитирай
vencislav Публикувано Ноември 8, 2013 Публикувано Ноември 8, 2013 При мен работи супер, направо лети. Цитирай
profusion Публикувано Ноември 8, 2013 Публикувано Ноември 8, 2013 Някой който е с GM да каже дали ъпдейта на Mail.app му дойде и успя да го инсталира - при мен го няма в стора а когато го дръпнах ръчно ми каза, че не е съвместим?! Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Ноември 8, 2013 Публикувано Ноември 8, 2013 И други хора с GM се оплакват от същия проблем. Защо не сложиш официалния релийз отгоре? Аз направих така и нямаше проблеми по инсталацията. А и го направих в деня на пускането, когато имаше милиони маймуни на клона... 1 Цитирай
iMan Публикувано Ноември 9, 2013 Публикувано Ноември 9, 2013 Аз съм със GM версия,явно от там идват проблемите! Цитирай
dedil Публикувано Ноември 9, 2013 Публикувано Ноември 9, 2013 След последния update се сблъсках с нещо, което не съм уверен дали е проблем или просто е промяна на начина на действие на OS. Когато реших да изчистя кошчето процеса е толкова дълъг, че отначало помислих, че машината заби. Поразмотах се и след известно време действието беше приключило и се успокоих. По-късно реших да изтрия три филма, около 30 -на GB. Затриването им от кошчето продължи повече от 40 мин. Някакви идеи? Цитирай
Hcattaneo Публикувано Ноември 9, 2013 Публикувано Ноември 9, 2013 Някой да има проблеми със свързването към апп стора? Цитирай
Tarashev Публикувано Ноември 9, 2013 Публикувано Ноември 9, 2013 Имаше за кратко грижи ама се оправи. Цитирай
Alxx® Публикувано Ноември 9, 2013 Публикувано Ноември 9, 2013 След последния update се сблъсках с нещо, което не съм уверен дали е проблем или просто е промяна на начина на действие на OS. Когато реших да изчистя кошчето процеса е толкова дълъг, че отначало помислих, че машината заби. Поразмотах се и след известно време действието беше приключило и се успокоих. По-късно реших да изтрия три филма, около 30 -на GB. Затриването им от кошчето продължи повече от 40 мин. Някакви идеи? Имал съм такива случки под всички ОС. Виж, в лог-овете имаш ли Locum…нещоси…crash.plist Цитирай
profusion Публикувано Ноември 9, 2013 Публикувано Ноември 9, 2013 И други хора с GM се оплакват от същия проблем. Защо не сложиш официалния релийз отгоре? Аз направих така и нямаше проблеми по инсталацията. А и го направих в деня на пускането, когато имаше милиони маймуни на клона... И други хора се оплакаха, явно ГМ е все пак различен, сложих отгоре официалната от стора и всичко е ок сега. Ъпдеитите дойдоха. Цитирай
dedil Публикувано Ноември 9, 2013 Публикувано Ноември 9, 2013 Имал съм такива случки под всички ОС. Виж, в лог-овете имаш ли Locum…нещоси…crash.plist Погледнах, за съжаление няма. Появява се следното съобщение, когато давам "Empty trash" кликвам маркираното и... Цитирай
Alxx® Публикувано Ноември 9, 2013 Публикувано Ноември 9, 2013 Хехе В префренсес на файндър си настроил "емпти траш секюърли" Бавно става, щото секюър емпти е записване на нули върху наличното. 1 Цитирай
dedil Публикувано Ноември 9, 2013 Публикувано Ноември 9, 2013 Ееееее… Добре, че се сетих. Не сещам да съм го маркирал аз, но… какво да кажа повече. Благодаря ти сериозно, Alxx®! Цитирай
G.Zidarov Публикувано Ноември 21, 2013 Публикувано Ноември 21, 2013 Някой инсталирал ли е на Macbook Air 2GB RAM. По тежко ли ще работи в сравнение с OS X Lion или Mountain Lion? Цитирай
ayl Публикувано Ноември 21, 2013 Публикувано Ноември 21, 2013 Аз ъпгрейднах моя MBA 2 GB RAM от Snow Leopard. Прави ми впечатление, че работи много по-добре отколкото планинския лъв. След зареждане на ОС-а има 880 MB свободни, при снежния - 1,35 GB. Ъпдейтвай спокойно. Цитирай
G.Zidarov Публикувано Ноември 21, 2013 Публикувано Ноември 21, 2013 Мерси много за информацията! Веднага го пускам да се ъпдейтне и ще си напиша впечатлението За съжаление, моя Air е старичък за новия OS X … еми здраве да е! Цитирай
ML16 Публикувано Декември 3, 2013 Публикувано Декември 3, 2013 Някой може ли да ми помогне и да ми каже къде се намират сертификатите, които сафари използва? Цитирай
stangen Публикувано Декември 3, 2013 Публикувано Декември 3, 2013 Сертификатите се намират в Keychain Access utility което се намира в Applications -> Utilities 1 Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Декември 3, 2013 Публикувано Декември 3, 2013 В този ред на мисли, когато влизам в електронното банкиране на Първа инвестиционна, доста често не ми го изкарва. Открих, че проблемът е в някакви Епълски сертификати, които изтривам ръчно именно от Keychain-a. Въпросът е, че като се минат 1-2 седмици и пак същия проблем. Защо се появяват автоматично и как да предотвратя това или поне как да ги настроя да ми отварят сайта? С Хроме няма такива проблеми... Цитирай
ML16 Публикувано Декември 3, 2013 Публикувано Декември 3, 2013 Същия проблем с друга банка, когато го изтрия си работи. Не че нямам други браузари, но искам да си ползвам Сафарито. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.