Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

Е нали доста хора искат да си ги вземат тия новите телефони от Глобул... Къде да го обсъждаме това!?

Аз не казвам дали ще предлагат или не, а просто, че аргумента "теленор не са партньори на епъл" не е верен. Факт е, че в Сърбия не предлагат, поне доколкото чета тук, но пък в Норвегия предлагат. Това означава, че МОЖЕ и тук да го продават, а може и да не го.

Единствено ми е интересно откъде тръгна този слух..?

Служителите по гишетата не са сигурен източник на информация- те разбират последни, а и нали искат да ти продадат нещо на момента :)

• Отговори 1,4k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

• The Shaman

132

• Alxx®

104

• Asen_77

73

• Veselin Minchev

63

Публикувано

Да си кажа и аз първите впечатления.. в сравнение с iPhone 4 новия направо лети. Всичко е гладко, мазно, бързо. Като имам повечко време ще разцъкам новите благинки. Touch ID работи без проблеми. Батерията ми падна доста бързо - за около 3 часа смъкна 30%, но ме съмнява че така стана защото теглих всички приложения през wifi.

Публикувано
Е нали доста хора искат да си ги вземат тия новите телефони от Глобул... Къде да го обсъждаме това!?

В Говорилня къде другаде.

Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free

Днес Апъл анонсира на 25 октомври е другата вълна от държави където идват новите тел.

Apple today announced plans for its next two rounds of launches for the new iPhone 5s and iPhone 5c, with the devices coming to 35 new countries including Italy, Russia, and Spain on Friday, October 25. Another round will follow on Friday, November 1, bringing the devices to an additional 16 countries, including India and Mexico.

- October 25: Austria, Belgium, Bulgaria, Croatia, Czech Republic, Denmark, Estonia, Finland, French West Indies, Greece, Hungary, Ireland, Italy, Latvia, Liechtenstein, Lithuania, Luxembourg, Macau, Malta, Netherlands, New Zealand, Norway, Poland, Portugal, Reunion Island, Romania, Russia, Slovakia, Slovenia, South Korea, Spain, Sweden, Switzerland, Taiwan and Thailand.

Публикувано

Каква радост само, все едно на 25 Октомври ще получим субсидии от Apple под формата на телефони. :tooth:

Публикувано

Поне знаем кога ще е в операторите, в случая - Мтел :D Ако се окаже правилна информацията, че Глобул няма да го предлагат.

Публикувано

И, срина му се спрингборда, я, калпаво флашнат софт, я, за нещо друго и веднага "скрийн ъф дет"? 'Айде улево...

http://www.apple.com...ne-5s/features/

Публикувано

Взимай някой за лев, два и си готов. Стига да не търсиш чудеса, разбира се.

Публикувано

Скъпите са същите, без протектор и пазиш!

Sent from my iPhone 5 Black 64gb(iOS 6.1 Jailbroken) using Tapatalk Pro!

Публикувано

Аз никога не съм ползвал протектор за дисплея. Няма страшно, пазиш и толкова :)

Публикувано

Ползувал съм и евтини и скъпи по 20 30 лв, просто допира е различен и цветовете се губят! Пазиш и така!

Особено с петицата е различно, има разлика като че ли е по неподатлив на драскане! Незнам за 5 ес би трябвало да е подобре!

Публикувано

Е как нещо от пласмаса/фолио да се усеща като качествено олеофобно стъкло, няма как да стане.

Публикувано

Не бих сложил никаква лепенка върху 5s, а за дисплея и дума да не става, няма начин. Губи се ефекта.

Публикувано (редактирано)
Не мога да повярвам, че го казвате :smile:

Без протектор ще се надраска за нула време, тия горили са просто маркетингов трик.

Не е трик повярвай ми :)

Редактирано от simba4
Публикувано

Имам 3гс от 2009,никакви протектори и калъфи, точица няма по дисплея. Недей да го грозиш с тия пликчета...

Публикувано

И аз никога не съм ползвал и нямам никакви драскотини, а смело мога да кажа, че не пазя въобще телефона. Слагайки му някакви фолиа и бъмпери е все едно да си увиеш дистанционното в пликче :smile:

Аз имам случаи в които бъмпер ми усра лайсната на 4с и то бъмпер от 35 лв!

Редактирано от simba4
Публикувано

Наистина че бъмпера вреди много! Между него и лайсната влиза прах и драска като шкурка.

Не се надъхвайте, че не е нужен протектор за дисплея! Виждал съм с очите си как от падане, самия протектор се олющва на някое място и остава така. А представете си сега какво ще стане със стъклото ако го няма въпросния "излишен" протектор. И едно не можах да разбера.. Как точно сменя цветовете на дисплея не ми стана ясно? Иначе за усещането съм съгласен, при допир на пръста с екрана наистина се усеща по различно.

Относно бъмперите също съм съгласен, че не са полезни. Наистина се събира много прахоляк и става като шкурка. Не препоръчвам и алуминиевите кейсове, същото извращения са! Кобурите от плексиглас също драскат много! Само силикона се държи добре и даже смело мога да кажа, че така телефона има много по-малка вероятност да се счупи или нарани. Гъзарията не ми е при сърце, аз си купувам iPhone за да ми върши работа.. А не да го размятам и показвам, че видиш ли съм голям бизнесмен с iPhone. Протектора на дисплея и Кобура са задължителни, за хора които знаят как са изкарали парите си и не им е безразлично дали телефона им ще е с половин или цял дисплей..

Редактирано от negozanimavai
Публикувано

За падането съм съгласен, защо толкова скъп телефон с такъв дизайн и да замине всичко подяволите! Също цветовете се губят погледни дисплея със и без фолио и ще видиш разликата, повярвай ми!

Публикувано

Без протектор при активна употреба за една година, петицата няма нито една драскотина по дисплея ( падал е няколко пъти), за разликата от алуминия :).

Зависи какъв протектор си сложил, ако е от 4лв + доставката.. което прави 2лв протектора, нали не мислиш, че даже и телефона ти ще е предпазен от нещо? Да не говорим, че тогава наистина е възможно да има промяна в самия цвят. Има си утвърдени марки СкриинПротектори и характеристики показващи с колко процента пречупват светлината и т.н. Разликата между евтиния и скъпия протектор е в материала. Тези които са тип гумирани (аз така ги наричам) щото наистина на пипане се усещат като гумирани, те са най-здрави. Другите при налагане на самия дисплей не вършат никаква друга работа освен предпазване само от фаши и елементарни надрасквания. Докато при тези "гумираните" там даже телефона да падне по дисплей на нещо остро/ъгъл, почти няма вероятност да се нацепи дисплея. Има бая видеа и статии в интернет за тия неща, които иска може да прочете.

:smile:

Редактирано от negozanimavai
Публикувано

Victormihov

Ще ти отговоря веднага.. И аз искам да летя в космоса с метла.. ама не става :). До колкото разбрах искаш протектор за дисплея, не да го предпазиш от падане и евентуално счупване, а само от ежедневни надрасквания нали? Е.. такова животно няма, виждал ли си триколка с едно колело? Аз щото не..

:D

Публикувано

Aз лично разлики в цветовете на дисплея не съм виждал - с и без протектор вече поне 5 години на най-различни устройства. Има огромна разлика ако се сложи matte/anti-glare. Тогава става зърнист. Не оставя отпечатъци и е по-готин на пипане, но пък това зърнистото, особено на ретина дисплей, се трае точно 1-2 седмици (понякога и по-малко).

От 3gs/ipod touch 2nd gen насам съм бил почти винаги с някакъв протектор на дисплея. Най-вече от тия по-евтините от ибей. По-скъпи съм ползвал от окомплектовката на някой кейс. Разлика има и тя не е в цветове или усещане, а в износването. По-евтините трябва да се сменят на 2-3 седмици, по-скъпите могат да държат месеци без да се надраскат. Откакто съм с 5-цата (почти година) съм сменил 2-3 протектора. Дойдоха ми с кейсовете elago outfit и switcheasy nude. Грехота обаче ми се вижда да се дават 20 лв за едното фолио.. Та по-добре ако си харесаш някой кейс, от по-реномираните марки, почти всички имат протектори в комплекта.

Не бих рискувал да ползвам телефона без протектор. Постоянно ще ме гложди, че може за секунда невнимание да се надраска и после толкова ще ме дразни, че ще трябва да го сменям :) Епъл правят устройствата си красиви, но доста податливи на надрасквания. На някои не им пука, аз ако имам и една драскотина някъде по дисплея или гърба на телефона, ще ми е трън в очите постоянно.

Публикувано

Отивам за баничка в Сливен.. спирам колата, изскачам като гладна нинджа на Трите Аслана и.. само се чува нещо: туп, пук, пук, пук, туп и телефона спря в съседния бордюр (става дума за първия ми 4s). 1 час преди това му махнах алуминиевия кейс за който дадох близо 100лв (Vapor Element Case) за да си го гледм така красивичък, гол. Ми хубаво ама.. таз баничка ми струваше 1500лв и що? Щото.. голяма красота, тц.. вече не щем да ми е красив, искам да ми е здрав.

П.С.

Само да допълня историята, значи телефона не беше с големи поражения. Имаше само 2-3 екземи отстрани и тук там липсващи парченца стъкло които.. едвам се забелязваха, е.. да ама мен ме дразнеха и си купих нов. Ето каква е поуката, за да не си купувам всеки месец телефон струващ 3 обикновени заплати, че и повече.. най добре в кобура и в джоба!

:D

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...