Grievous Публикувано Август 29, 2014 Публикувано Август 29, 2014 Едва ли обаче и двата модела ще се казват iPhone 6. Така, че тези две деветки са случайни. А както и да погледнеш календара, все си е вторник. Цитирай
iPhoneman Публикувано Август 29, 2014 Публикувано Август 29, 2014 9те може и да не са случайни, ще излиза деветият iPhone. 2х9. Цитирай
ayl Публикувано Август 29, 2014 Публикувано Август 29, 2014 Не са верни догадките. Просто е насрочена датата за да се отпразнува по така 70-тата годишнина от революцията и като жест към българския потребител като най- масов потребител на айфон в света 9 Цитирай
The Shaman Публикувано Август 29, 2014 Публикувано Август 29, 2014 Това било сглобено от руснаците. Цитирай
kal1ch Публикувано Август 29, 2014 Публикувано Август 29, 2014 Това видео е фалшификат според мен. Хардуера може да изглежда така, но досега не съм виждал това на нито едно iOS устройство. Цитирай
baronbg Публикувано Август 29, 2014 Публикувано Август 29, 2014 (редактирано) Тая зегерка е китайска. За символа на дисплея говоря. Редактирано Август 29, 2014 от baronbg 1 Цитирай
The Shaman Публикувано Август 29, 2014 Публикувано Август 29, 2014 Това е прототип, събран от известните, за сега части. Цитирай
Asen_77 Публикувано Август 29, 2014 Публикувано Август 29, 2014 А какъв е бутона който се намира над слота за сим картата? Ако е бутон изобщо. Цитирай
The Shaman Публикувано Август 29, 2014 Публикувано Август 29, 2014 Това е слот за sd както прогнозира Сашо, май беше Цитирай
Asen_77 Публикувано Август 29, 2014 Публикувано Август 29, 2014 iСиктир ако вярно е слот за карта. Цитирай
kal1ch Публикувано Август 29, 2014 Публикувано Август 29, 2014 Power бутона е преместен отстрани. Не вярвам някога да добавят слот за microSD, освен ако не е iSD. 1 Цитирай
Alxx® Публикувано Август 29, 2014 Публикувано Август 29, 2014 Тцъ. Пауър бутонът минава отстрани. Дубъл Цитирай
dedil Публикувано Септември 1, 2014 Публикувано Септември 1, 2014 В интерес на истината, ако е така за мен не е по-добре. Причините са няколко - когато дивайса в джоба на сакото ми и извибрира по определен начин, аз знам кой ме търси и ако преценя само да изключа звъненето или да го "резна" мога да го направя без да го поглеждам или вадя; калъфите, които харесвам ми дават идентична възможност, като гореописаната… всъщност разположението и най-вече функционалността на този бутон е една от причините да ми допада изключително дизайна на iPhone. Цитирай
Alxx® Публикувано Септември 1, 2014 Публикувано Септември 1, 2014 На мен също, макар, че напипването на бутона през сакото едва ли ще е проблем. За мен проблемът е размерът, искам телефон, не поднос. Трябва да влиза в джоб и да не ми е некомфортно докато карам, съответно да не рискувам да го счупя, слагайки го в джоба. Още с петицата сгафиха в това отношение, а сега... 4 Цитирай
dedil Публикувано Септември 1, 2014 Публикувано Септември 1, 2014 Моето мнение за размера съм го споменавал - оптимален е на 4 -та, на 5 -та максималния, който аз мога да приема и то само, защото ширината остана идентична с предишния модел. Би било прекрасно, ако представят два дивайса с различни размери… Дано! 4 Цитирай
The Shaman Публикувано Септември 2, 2014 Публикувано Септември 2, 2014 Два, но и двата ще са по-големи от сегашния. Поне това показват "течовете" на инфо, които до сега не са ни подвеждали. Честно казано, аз не съм против! 1 Цитирай
Asen_77 Публикувано Септември 2, 2014 Публикувано Септември 2, 2014 Така и така размера на самия телефон е доста близък до актуалните модели, така че не е толкова страшно. А и не трябва да се забравя, че каквото ни пуснат - това ще ползваме Цитирай
iPhoneman Публикувано Септември 2, 2014 Публикувано Септември 2, 2014 Кои актуални модели щот iPhone 5 е голям за телефон, съвременен телефон не някоя допотопната сапунерка. Ще ползваме, каквото ни е кеф, а не каквото ми пуснат тези или онези. 2 Цитирай
Asen_77 Публикувано Септември 2, 2014 Публикувано Септември 2, 2014 Мисля, че обсъждаме iPhone? За ейпъл винаги актуалния модел е - този който е произведен последен. В случая става въпрос за iPhone 5s и 5с, като и двата са с еднакъв размер на екрана и на телефона. И двамата сте наясно какво съм искал да кажа, но за спора ( спорта ) трябва да се обадите. Айде купувайте си по един друг модел телефон и не пишете в BGiPhone.com. 1 Цитирай
iPhoneman Публикувано Септември 2, 2014 Публикувано Септември 2, 2014 iPhone 4s също се продава и е напълно актуален, ако държиш на думата. Да не говорим, че се употребява много, но както и да е. Цитирай
Asen_77 Публикувано Септември 2, 2014 Публикувано Септември 2, 2014 Ясно ми е, че постовете който пишат хората ги четеш както ти изнася, но поне дочитай до край това което е написано. "За ейпъл винаги актуалния модел е - този който е произведен последен" И 2G e актуален модел. Даже нови запечатани в кутийка вървят по 10 000 долара Цитирай
iPhoneman Публикувано Септември 2, 2014 Публикувано Септември 2, 2014 (редактирано) Да не би да си пишете с Apple на лични, че да знаеш кое е важно или актуално за тях? Те искат така да си мислиш. 4s е напълно актуален било то купен от Apple Store или оператор и не разбирам защо намесваш тук iPhone2, който освен за антика не струва за друго. Редактирано Септември 2, 2014 от iPhoneman Цитирай
Alxx® Публикувано Септември 2, 2014 Публикувано Септември 2, 2014 http://www.apple.com/iphone/compare/ актуалните Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.