cichlidi Публикувано Декември 20, 2010 Сподели Публикувано Декември 20, 2010 (редактирано) Благодаря сега ще пробвам. Edit: Стана с Fake Operator, но не написах M-Tel BG@2x, а само M-Tel BG идлязох от Fake Operator и дирекно се появи логото. Редактирано Декември 20, 2010 от cichlidi Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
topuzaka Публикувано Декември 20, 2010 Сподели Публикувано Декември 20, 2010 За iPhone 2G важат ли инструкциите и логата от първата страница, защото при мен не се получава? Става въпрос за глобулските лога. Опитах и с Fake Operator и само със заместване на png файловете. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
mupo Публикувано Декември 20, 2010 Автор Сподели Публикувано Декември 20, 2010 Важат за всички модели iPhone, iPod Touch и iPad! Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
julianstefanov Публикувано Януари 2, 2011 Сподели Публикувано Януари 2, 2011 Аз пък го направих без никакви допълнителни програмки. Просто замених (overwrite) съществуващите файлове в папката с моите Папката: var/mobile/Library/Carrier Bundles/iPhone/mobilkom_bg.bundle Файловете: Default_CARRIER_M-Tel BG.png FSO_CARRIER_M-Tel BG.png След което направих един Respring и всичко си дойде на мястото. ПП: Това съм го тествал на 4.2.1 към M-Tel оператор. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
ReFleXs Публикувано Януари 6, 2011 Сподели Публикувано Януари 6, 2011 Момчета аз имам следния проблем: Правя всичко както е описано в темата.Добавям файловете след това чрез iFunBox пак където трябва и след като им дам отметка в WinterBoard и след това Respring и нищо не се променя. Изтеглих си и лого за обхвата,синята ябълка и на нея и давам отметка и тя не ми се появава. Може ли да ми помогнете и да ми кажете къде е проблема? В WinterBoard ли е незнам и аз. Благодаря предварително! Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
turieca Публикувано Януари 8, 2011 Сподели Публикувано Януари 8, 2011 Според мен най-лесния начин си остава да си инсталирате моднат бъндъл през айтунс, това върши работа и при не джейлнат телфон. Направих го и на айпада и там си излиза логото. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
BANNN Публикувано Февруари 11, 2011 Сподели Публикувано Февруари 11, 2011 Някой с 4.2.1 на Globul да е успял да смени логото не зависимо как? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
victor11 Публикувано Февруари 11, 2011 Сподели Публикувано Февруари 11, 2011 Ами примерно аз - с моднат бъндъл. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
BANNN Публикувано Февруари 11, 2011 Сподели Публикувано Февруари 11, 2011 Аха....... оправих се. 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
don Baro Публикувано Февруари 12, 2011 Сподели Публикувано Февруари 12, 2011 Кажи как, че от седмица се мъча. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
BANNN Публикувано Февруари 12, 2011 Сподели Публикувано Февруари 12, 2011 Слагаш този кастъм бъндъл като задържиш шифта и чукнеш на check for updates и в отворилия се прозорец променяш файловото разширение на .ipcc и му показваш TMobile_bg_iPhone който свали. Логата ги слагаш в Private/var/mobile/Library/Carrier Bundles/TMobile_bg.bundle като трябва да са именувани Default_CARRIER_BG GLOBUL@2x.png / FSO_CARRIER_BG GLOBUL@2x.png. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
BANNN Публикувано Февруари 12, 2011 Сподели Публикувано Февруари 12, 2011 Може да пляснеш тоя си пост във филми и сериали та да е по лесно на човек да го намери. Ами така е като акаш на всякъде щяло и нещяло! Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
BANNN Публикувано Февруари 12, 2011 Сподели Публикувано Февруари 12, 2011 В същност смяната става и без кастъм бъндъл. Просто поставяте логата в var/mobile/Library/Carrier Bundles като трябва да са именувани Default_CARRIER_BG GLOBUL@2x.png и FSO_CARRIER_BG GLOBUL@2x.png. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
don Baro Публикувано Февруари 12, 2011 Сподели Публикувано Февруари 12, 2011 Благодаря, с Глобул се оправих, а как ли става за Виваком? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Alxx® Публикувано Февруари 13, 2011 Сподели Публикувано Февруари 13, 2011 По същия начин, само че последната папка няма да е ти-мобайл БГ, а 28403. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
don Baro Публикувано Февруари 13, 2011 Сподели Публикувано Февруари 13, 2011 При мен папката е 28405.Сложих ги, но не се сменя логото. Кръстил съм ги- Default_CARRIER_Logo@2x / FSO_CARRIER_Logo@2x Незнам къде бъркам или просто не е това начина за смяна с карта на Виваком. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
orbitalen Публикувано Февруари 13, 2011 Сподели Публикувано Февруари 13, 2011 (редактирано) Пробвай пак с Default_CARRIER_BG GLOBUL@2x.png и FSO_CARRIER_BG GLOBUL@2x.png, но в другата папка. Едит: Тъй като гледам папката 28405 е само линк към папката TMobile_bg.bundle, така че файловете явно трябва да са си в папката TMobile_bg.bundle. Т.е. без значение за кой оператор, логата май си се слагат в /Private/var/mobile/Library/Carrier Bundles/TMobile_bg.bundle/ и се именуват Default_CARRIER_BG GLOBUL@2x.png и FSO_CARRIER_BG GLOBUL@2x.png. Редактирано Февруари 13, 2011 от orbitalen 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Alxx® Публикувано Февруари 13, 2011 Сподели Публикувано Февруари 13, 2011 don Baro, последно за кой оператор??? 28405 е симлинк за папката t-mobile.bg, т.е. за глобул!!! И се намира в System/Library/CarrierBundles Това, което обсъждате вие в /Private/var/mobile/Library/Carrier Bundles/ е папка за поставената в дадения момент карта и се променя в зависимост от оператора. Пример: ако имаш поставена ментелска карта, в Default carrier ще се появи папката на ментел, ако картата е глобулска - съответно ще се появи T-mobile.bg. Или трябва да си създадеш папка 28403 в систем(с права като на останалите) и сим линк към нея в прайвът, или трябва да си направиш кастъм бандъл за Виваком. Що ме карате да разтягам дъвкани локуми, а вие не четете и си мелете вашето??? orbitalen, недей да пуцаш в тъмното, пишеш наизуст и то глупости! Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
don Baro Публикувано Февруари 13, 2011 Сподели Публикувано Февруари 13, 2011 А ще помогнеш ли как да създам кастъм бандъл за Виваком? Търсих и четох, но за Виваком не намирам нищо писано. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Alxx® Публикувано Февруари 13, 2011 Сподели Публикувано Февруари 13, 2011 http://www.google.com/webhp?sa=N&hl=en&tab=lw#hl=en&sugexp=ldymls&xhr=t&q=how+to+create+custom+bundle+ipcc&cp=32&pf=p&sclient=psy&site=webhp&aq=f&aqi=&aql=&oq=how+to+create+custom+bundle+ipcc&pbx=1&fp=67f8506433722ca6 http://www.google.com/webhp?sa=N&hl=en&tab=lw#sclient=psy&hl=en&site=webhp&q=carrier+bundle+generator+iphone+os+4&aq=1&aqi=g4&aql=&oq=&pbx=1&fp=67f8506433722ca6 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
gkpmalkia Публикувано Февруари 19, 2011 Сподели Публикувано Февруари 19, 2011 Опитвах какво ли не, но не става. Нов съм с iphone 3g и пробвах всички възможни варианти, описани дотук. Но имам следния проблем - свалих MIM и там като напиша Logo не ми сменя надписа на оператора. Някой има ли представа как да оправя нещата и да си кача лого Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
BANNN Публикувано Февруари 19, 2011 Сподели Публикувано Февруари 19, 2011 Прочети темата и не чакай да ти преразказва някой, защото отговора е именно в тази тема. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
sstavrov Публикувано Февруари 23, 2011 Сподели Публикувано Февруари 23, 2011 На мойта машинка стана по следния начин: Копирах ".png" файловете в описаната папка от Миро . Без значение е къде , в коя папка , заместват се навсякъде . Копирах името на оператора , което беше в тази папка и зададох на копираните файлове . Старите изчезнаха и останаха само новите . Логотата се смениха при рестарт на тел-а . Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Valdezss Публикувано Март 3, 2011 Сподели Публикувано Март 3, 2011 при мен не излиза лого - пробвах 2 та начина описани най-горе и 3 ти (/var/private/mobile/Library/Carrier Bundle.bundle/ сложих 2та файла), и не става телефона ми е iphone4 4.2.1 m-telski Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Grievous Публикувано Март 3, 2011 Сподели Публикувано Март 3, 2011 Как пък да не става. Я ги пъхни във var/mobile/Library/Carrier Bundle (не Carrier Bundle.bundle) /iPhone/mobikom... и тогава кажи дали не става. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.