cichlidi Публикувано Декември 20, 2010 Публикувано Декември 20, 2010 (редактирано) Благодаря сега ще пробвам. Edit: Стана с Fake Operator, но не написах M-Tel BG@2x, а само M-Tel BG идлязох от Fake Operator и дирекно се появи логото. Редактирано Декември 20, 2010 от cichlidi Цитирай
topuzaka Публикувано Декември 20, 2010 Публикувано Декември 20, 2010 За iPhone 2G важат ли инструкциите и логата от първата страница, защото при мен не се получава? Става въпрос за глобулските лога. Опитах и с Fake Operator и само със заместване на png файловете. Цитирай
mupo Публикувано Декември 20, 2010 Автор Публикувано Декември 20, 2010 Важат за всички модели iPhone, iPod Touch и iPad! Цитирай
julianstefanov Публикувано Януари 2, 2011 Публикувано Януари 2, 2011 Аз пък го направих без никакви допълнителни програмки. Просто замених (overwrite) съществуващите файлове в папката с моите Папката: var/mobile/Library/Carrier Bundles/iPhone/mobilkom_bg.bundle Файловете: Default_CARRIER_M-Tel BG.png FSO_CARRIER_M-Tel BG.png След което направих един Respring и всичко си дойде на мястото. ПП: Това съм го тествал на 4.2.1 към M-Tel оператор. Цитирай
ReFleXs Публикувано Януари 6, 2011 Публикувано Януари 6, 2011 Момчета аз имам следния проблем: Правя всичко както е описано в темата.Добавям файловете след това чрез iFunBox пак където трябва и след като им дам отметка в WinterBoard и след това Respring и нищо не се променя. Изтеглих си и лого за обхвата,синята ябълка и на нея и давам отметка и тя не ми се появава. Може ли да ми помогнете и да ми кажете къде е проблема? В WinterBoard ли е незнам и аз. Благодаря предварително! Цитирай
turieca Публикувано Януари 8, 2011 Публикувано Януари 8, 2011 Според мен най-лесния начин си остава да си инсталирате моднат бъндъл през айтунс, това върши работа и при не джейлнат телфон. Направих го и на айпада и там си излиза логото. Цитирай
BANNN Публикувано Февруари 11, 2011 Публикувано Февруари 11, 2011 Някой с 4.2.1 на Globul да е успял да смени логото не зависимо как? Цитирай
victor11 Публикувано Февруари 11, 2011 Публикувано Февруари 11, 2011 Ами примерно аз - с моднат бъндъл. Цитирай
don Baro Публикувано Февруари 12, 2011 Публикувано Февруари 12, 2011 Кажи как, че от седмица се мъча. Цитирай
BANNN Публикувано Февруари 12, 2011 Публикувано Февруари 12, 2011 Слагаш този кастъм бъндъл като задържиш шифта и чукнеш на check for updates и в отворилия се прозорец променяш файловото разширение на .ipcc и му показваш TMobile_bg_iPhone който свали. Логата ги слагаш в Private/var/mobile/Library/Carrier Bundles/TMobile_bg.bundle като трябва да са именувани Default_CARRIER_BG GLOBUL@2x.png / FSO_CARRIER_BG GLOBUL@2x.png. Цитирай
BANNN Публикувано Февруари 12, 2011 Публикувано Февруари 12, 2011 Може да пляснеш тоя си пост във филми и сериали та да е по лесно на човек да го намери. Ами така е като акаш на всякъде щяло и нещяло! Цитирай
BANNN Публикувано Февруари 12, 2011 Публикувано Февруари 12, 2011 В същност смяната става и без кастъм бъндъл. Просто поставяте логата в var/mobile/Library/Carrier Bundles като трябва да са именувани Default_CARRIER_BG GLOBUL@2x.png и FSO_CARRIER_BG GLOBUL@2x.png. Цитирай
don Baro Публикувано Февруари 12, 2011 Публикувано Февруари 12, 2011 Благодаря, с Глобул се оправих, а как ли става за Виваком? Цитирай
Alxx® Публикувано Февруари 13, 2011 Публикувано Февруари 13, 2011 По същия начин, само че последната папка няма да е ти-мобайл БГ, а 28403. Цитирай
don Baro Публикувано Февруари 13, 2011 Публикувано Февруари 13, 2011 При мен папката е 28405.Сложих ги, но не се сменя логото. Кръстил съм ги- Default_CARRIER_Logo@2x / FSO_CARRIER_Logo@2x Незнам къде бъркам или просто не е това начина за смяна с карта на Виваком. Цитирай
orbitalen Публикувано Февруари 13, 2011 Публикувано Февруари 13, 2011 (редактирано) Пробвай пак с Default_CARRIER_BG GLOBUL@2x.png и FSO_CARRIER_BG GLOBUL@2x.png, но в другата папка. Едит: Тъй като гледам папката 28405 е само линк към папката TMobile_bg.bundle, така че файловете явно трябва да са си в папката TMobile_bg.bundle. Т.е. без значение за кой оператор, логата май си се слагат в /Private/var/mobile/Library/Carrier Bundles/TMobile_bg.bundle/ и се именуват Default_CARRIER_BG GLOBUL@2x.png и FSO_CARRIER_BG GLOBUL@2x.png. Редактирано Февруари 13, 2011 от orbitalen 1 Цитирай
Alxx® Публикувано Февруари 13, 2011 Публикувано Февруари 13, 2011 don Baro, последно за кой оператор??? 28405 е симлинк за папката t-mobile.bg, т.е. за глобул!!! И се намира в System/Library/CarrierBundles Това, което обсъждате вие в /Private/var/mobile/Library/Carrier Bundles/ е папка за поставената в дадения момент карта и се променя в зависимост от оператора. Пример: ако имаш поставена ментелска карта, в Default carrier ще се появи папката на ментел, ако картата е глобулска - съответно ще се появи T-mobile.bg. Или трябва да си създадеш папка 28403 в систем(с права като на останалите) и сим линк към нея в прайвът, или трябва да си направиш кастъм бандъл за Виваком. Що ме карате да разтягам дъвкани локуми, а вие не четете и си мелете вашето??? orbitalen, недей да пуцаш в тъмното, пишеш наизуст и то глупости! Цитирай
don Baro Публикувано Февруари 13, 2011 Публикувано Февруари 13, 2011 А ще помогнеш ли как да създам кастъм бандъл за Виваком? Търсих и четох, но за Виваком не намирам нищо писано. Цитирай
Alxx® Публикувано Февруари 13, 2011 Публикувано Февруари 13, 2011 http://www.google.com/webhp?sa=N&hl=en&tab=lw#hl=en&sugexp=ldymls&xhr=t&q=how+to+create+custom+bundle+ipcc&cp=32&pf=p&sclient=psy&site=webhp&aq=f&aqi=&aql=&oq=how+to+create+custom+bundle+ipcc&pbx=1&fp=67f8506433722ca6 http://www.google.com/webhp?sa=N&hl=en&tab=lw#sclient=psy&hl=en&site=webhp&q=carrier+bundle+generator+iphone+os+4&aq=1&aqi=g4&aql=&oq=&pbx=1&fp=67f8506433722ca6 Цитирай
gkpmalkia Публикувано Февруари 19, 2011 Публикувано Февруари 19, 2011 Опитвах какво ли не, но не става. Нов съм с iphone 3g и пробвах всички възможни варианти, описани дотук. Но имам следния проблем - свалих MIM и там като напиша Logo не ми сменя надписа на оператора. Някой има ли представа как да оправя нещата и да си кача лого Цитирай
BANNN Публикувано Февруари 19, 2011 Публикувано Февруари 19, 2011 Прочети темата и не чакай да ти преразказва някой, защото отговора е именно в тази тема. Цитирай
sstavrov Публикувано Февруари 23, 2011 Публикувано Февруари 23, 2011 На мойта машинка стана по следния начин: Копирах ".png" файловете в описаната папка от Миро . Без значение е къде , в коя папка , заместват се навсякъде . Копирах името на оператора , което беше в тази папка и зададох на копираните файлове . Старите изчезнаха и останаха само новите . Логотата се смениха при рестарт на тел-а . Цитирай
Valdezss Публикувано Март 3, 2011 Публикувано Март 3, 2011 при мен не излиза лого - пробвах 2 та начина описани най-горе и 3 ти (/var/private/mobile/Library/Carrier Bundle.bundle/ сложих 2та файла), и не става телефона ми е iphone4 4.2.1 m-telski Цитирай
Grievous Публикувано Март 3, 2011 Публикувано Март 3, 2011 Как пък да не става. Я ги пъхни във var/mobile/Library/Carrier Bundle (не Carrier Bundle.bundle) /iPhone/mobikom... и тогава кажи дали не става. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.