algor Публикувано Септември 23, 2014 Сподели Публикувано Септември 23, 2014 Играя си аз тука... Като човек, който държи на няколко основни компонента в един апарат и единия е камерата, имам навика с всеки пробван модел да правя по един кадър вечер от балкона, без светкавица и с автоматични настройки, без да пипам нищо. Сега ще ви покажа нещо, а изводите ги оставям на вас. Xiaomi Mi4 SGS5 LG G3 iPhone 6 18 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Pe6o666 Публикувано Септември 23, 2014 Сподели Публикувано Септември 23, 2014 Моят извод е, че Porsche са станали на Martineli 3 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
algor Публикувано Септември 23, 2014 Сподели Публикувано Септември 23, 2014 Не Порше бре, Лексус бяха тук допреди 2 години и малко. 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
danson Публикувано Септември 23, 2014 Сподели Публикувано Септември 23, 2014 Аз бих ги подредил Iphone 6, LG G3 , SGS5 и Xiaomi Mi4 , като според мен Г3-то също доста добре се справя Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Asen_77 Публикувано Септември 23, 2014 Сподели Публикувано Септември 23, 2014 G3 е снимало доста размазано. След iPhone, най-добре за мен се е представило Xiaomi Mi4. Ако още беше Лексъс, надписа щеше да е по ясен 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
algor Публикувано Септември 23, 2014 Сподели Публикувано Септември 23, 2014 Вижте и долу в темата за събиранията какво писах за утре вечер, ако някой иска да види и разцъка 6-цата. Деси, виж и ти как се включва човек в iPhone-ното общество. 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Alxx® Публикувано Септември 23, 2014 Автор Сподели Публикувано Септември 23, 2014 Поддържам мнението на Асен. Освен това, само шотът на китаеца( и донякъде на iPhone-a)не е с изкривени силуети на сградите. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
algor Публикувано Септември 23, 2014 Сподели Публикувано Септември 23, 2014 Аз пък не бих правил класация по места, а бих се изразил: При вечерните снимки класацията е iPhone 6 и всички останали. пп. От един час се замислям какво ли ще видим при същия кадър от 6+, егаси... Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Pe6o666 Публикувано Септември 23, 2014 Сподели Публикувано Септември 23, 2014 Не Порше бре, Лексус бяха тук допреди 2 години и малко. Е те след порша се наместиха Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Alxx® Публикувано Септември 23, 2014 Автор Сподели Публикувано Септември 23, 2014 По тая логика, да се върнем назад до Деу, те построиха сградата 3 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
dedil Публикувано Септември 23, 2014 Сподели Публикувано Септември 23, 2014 … или още по-назад, когато голямото ми куче беше бебе и го разхождах в прекрасното паркче, което беше стъкмено с безвъзмезния труд на някои съкварталци 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Alxx® Публикувано Септември 23, 2014 Автор Сподели Публикувано Септември 23, 2014 Мхм. Имаше полянка с катерушки и бабуна от която съм се "лъзгал" зимата Ще перифразирам Пешо: моите полянки от детството, се превърнаха в бетон... 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
snooperchi Публикувано Септември 23, 2014 Сподели Публикувано Септември 23, 2014 Дочух нещо от човек в Германия, но не знам дали е вярно ( в петък ще се уточни дали е така ) На пичът са му казали, че новите доставки по магазините ще са чак след 3-4 седмици( това са му го казали в един магазин ( представител на Apple ). Как мислите, дали е възможно? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
newabv Публикувано Септември 24, 2014 Сподели Публикувано Септември 24, 2014 @algor гледам, че сме комшии, та не ти ли се пие едно кафенце на онова барче под вас Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
The Shaman Публикувано Септември 24, 2014 Сподели Публикувано Септември 24, 2014 Притеснително е, колко лесно се огъва! А ето сравнение на камерите на iPhone: http://snapsnapsnap.photos/how-does-the-iphone-6-camera-compare-to-previous-iphone-cameras/ Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Asen_77 Публикувано Септември 24, 2014 Сподели Публикувано Септември 24, 2014 Язък за малките размери и невероятния дизайн, след като толкова лесно се огъва. А мислехме че 5-ците са лабави. Май май тук проблема е още по сериозен. Ще трябва да се прибират в още по-сериозни калъфчета вече за да го защитиш от собствения си джоб. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
dessyteneva Публикувано Септември 24, 2014 Сподели Публикувано Септември 24, 2014 Ужас, това означава, че и най-малкото невнимание и телефонът става подобие на LG G Flex... Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
arm11 Публикувано Септември 24, 2014 Сподели Публикувано Септември 24, 2014 Вече доста хора се оплакват от огънали се телефони. Sad but true. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
gogi6 Публикувано Септември 24, 2014 Сподели Публикувано Септември 24, 2014 Пише,че ги имат в наличност...може да се разцъка Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Severus Публикувано Септември 24, 2014 Сподели Публикувано Септември 24, 2014 Миналата година беше същото за 5s http://www.cultofmac.com/248603/iphone-5ses-are-bending-in-peoples-pockets/ Ако с такава сила напъна пластмасовите сапунерки, ще ги счупя на две Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
gogi6 Публикувано Септември 24, 2014 Сподели Публикувано Септември 24, 2014 Ако гуруто беше жив,щеше да ни накара да си купуваме по-широки дънки))) 7 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Severus Публикувано Септември 24, 2014 Сподели Публикувано Септември 24, 2014 Такова огъване в джоб е възможно, само ако носиш тесни дънки и имаш огромен дебел американски задник Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
The Shaman Публикувано Септември 24, 2014 Сподели Публикувано Септември 24, 2014 Да ти кажа, не личи да прилага особена сила! Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Severus Публикувано Септември 24, 2014 Сподели Публикувано Септември 24, 2014 Вечерта ще напънем на Algor шестицата и ще докладваме Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Alxx® Публикувано Септември 24, 2014 Автор Сподели Публикувано Септември 24, 2014 Хахахахаха. За петицата беше същото и моята я ползвах на страх в началото. Сега ми е през антената и я нося как ми дойде, вкл. в задния джоб. Не е мръднала. Значи още не съм с американски з*дник. 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.