Anton Публикувано Септември 24, 2014 Сподели Публикувано Септември 24, 2014 От тия снимки и аз установих, че с algor сме съседи. А между другото Xiaоmi е направил жестока снимка! Ако не беше андроида най-вероятно щях да пробвам една тяхна машинка. И малко извън темата: Няколко колеги в службата си купиха китайци Xiaomi и CUBOT и трябва да ви кажа, че са много добри машинки. Бих ги сложил даже на нивото на HTC. Много по-добри от корейските дъски. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Severus Публикувано Септември 24, 2014 Сподели Публикувано Септември 24, 2014 @Alxx При теб е невъзможно Огъва се по-лесно от петицата, защото е по-дълъг и упражняваш сила върху по-голямо рамо. Как да огънеш четворката, като е малка, квадратна и значително по-дебела. Е, няма как да се направи телефон с дебелина 7мм и тегло 170гр, и да го ползваш за отварачка на консерви. @Antnon - Не мога да се съглася, че снимката на "китаеца" е добра. Има страшно много шум и загуба на детайл в нея. Изглежда добре само смалена. Увеличен участък от сигналния конус (долу, дясно на снимките) Китаец -Шестица 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
gogi6 Публикувано Септември 24, 2014 Сподели Публикувано Септември 24, 2014 Вечерта ще напънем на Algor шестицата и ще докладваме Sent from my iPhone using Tapatalk Това за 6+ май важи Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
algor Публикувано Септември 24, 2014 Сподели Публикувано Септември 24, 2014 Еееееегаси и напъването... На тоя му побеляха кокълчетата на ръцете от зор и се втрепери, а да не говорим, че търсеше точно определени точки отдолу, където да си постави палците и да напиня. Всъщност аз лично нямам притеснение от това, което виждам, защото много рядко държа апарат в предния джоб на дънките (най-вече), но не знам как изобщо човек тръгва да сяда с такъв предмет в джоба?!?! Когато влизам в кола или сядам на стол или където и да е другаде си изкарвам апарата задължително (няма значение каква марка е) не за да не се счупи, а защото е адски неудобно. Сори, гайс, ама за да седне човек с апарат в преден (задния няма кво да го коментирам) джоб и да си седи така е меко казано дебилно. Туй мое мнение, разбира се и някой ако го прави не е длъжен да ми се разсърди, ебаси. пп. А и няма да пропусна да си го нося в ръка и да го оставям на видни места, за да се надувам и да ме гледат със завист хаха... Вечерта ще напънем на Algor шестицата и ще докладваме Sent from my iPhone using Tapatalk Абсурд - ще ви доведа жени да напъвате тях, ай молим тъ… 13 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Alxx® Публикувано Септември 24, 2014 Автор Сподели Публикувано Септември 24, 2014 Обеща да минеш из път... Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Asen_77 Публикувано Септември 24, 2014 Сподели Публикувано Септември 24, 2014 пп. А и няма да пропусна да си го нося в ръка и да го оставям на видни места, за да се надувам и да ме гледат със завист хаха... Аз ще мина да се снимам, та да мога и аз да гъзарея :tooth: Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
adept Публикувано Септември 24, 2014 Сподели Публикувано Септември 24, 2014 Нарочно се огъва 6+ ... за да можем да си го носим лесно в джобовете сгънат В този ред на мисли: 9 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
newabv Публикувано Септември 24, 2014 Сподели Публикувано Септември 24, 2014 Аз, доколкото разбрах, това става в заден джоб. То какъвто и телефон да се сложи там и да се седне ще има последствия... Па ако седнеш върху сапунерката (върху сапуна е друго) си представям какво ще и се случи. Имаше и за петицата такива видеа (както вече се спомена), ама аз не съм видял нито една огъната. Вярвам на @algor повече от видеото щото му е в ръцете и може да прецени колко е хилав 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
creepbg Публикувано Септември 24, 2014 Сподели Публикувано Септември 24, 2014 algor, взел ли си калъф/гръбче? По принцип обичам телефоните си "голи", 6-цата е първият ми телефон, за който имам чувството че ще изпусна, ползвайки го с една ръка (няма добър грип, поне за мен). В dice.bg имат само некви пластмасови гръбчета на Krussel, а оригиналните кожени и силиконови на Apple ги няма май никъде в БГ? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
The Shaman Публикувано Септември 24, 2014 Сподели Публикувано Септември 24, 2014 Слагай силиконова ръкавица и "хем вълка сит, хем агнето цяло"! :) 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
creepbg Публикувано Септември 24, 2014 Сподели Публикувано Септември 24, 2014 Ахахаха, харесва ми това предложение, ще съм голяма атракция Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
algor Публикувано Септември 24, 2014 Сподели Публикувано Септември 24, 2014 algor, взел ли си калъф/гръбче? По принцип обичам телефоните си "голи", 6-цата е първият ми телефон, за който имам чувството че ще изпусна, ползвайки го с една ръка (няма добър грип, поне за мен). В dice.bg имат само некви пластмасови гръбчета на Krussel, а оригиналните кожени и силиконови на Apple ги няма май никъде в БГ? Аз принципно не ползвам калъфи, но и да си харесам нещо е тип "джоб", при които се пъха отгоре. За момента не мисля да взимам и не е толкова хлъзгав апарата, колкото ти изглежда. И решението за 6+: :tooth: @algor гледам, че сме комшии, та не ти ли се пие едно кафенце на онова барче под вас Sent from my iPhone using Tapatalk Под нас има само шистов газ, злато и на Сидеров и Бойко дипломите. Иначе с кафето нямаш грижи, ама като ги гледам народа наоколо повече им вървят водките и бирите, щом от сутринта ги жулят. 8 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
momchil_g Публикувано Септември 24, 2014 Сподели Публикувано Септември 24, 2014 Явно не се огъва само при бутона за намаляване на звука Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
JVV Публикувано Септември 24, 2014 Сподели Публикувано Септември 24, 2014 Във всяка точка ще се огъне ако имаш желание. 3 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
newabv Публикувано Септември 24, 2014 Сподели Публикувано Септември 24, 2014 Добре де, нямам го телефона, но как да приема човек такива неща..? Кой уред няма да се огъне при насилствена интервенция!? Радиатор ще изкривя като се напъна 'ше го е*а... 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
algor Публикувано Септември 24, 2014 Сподели Публикувано Септември 24, 2014 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
JVV Публикувано Септември 24, 2014 Сподели Публикувано Септември 24, 2014 И на течен азот не издържал явно Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
ne4o Публикувано Септември 24, 2014 Сподели Публикувано Септември 24, 2014 Явно не се огъва само при бутона за намаляване на звука Снимката е пипната.Потвърдено от графичен дизайнер. 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
JVV Публикувано Септември 25, 2014 Сподели Публикувано Септември 25, 2014 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
tommy Публикувано Септември 25, 2014 Сподели Публикувано Септември 25, 2014 От вчера съм с 6+. Телефонът е страхотен! Да, наистина е голям, но пък като грейне тоя дисплей определено си заслужава. Не бих казал, че е проблем носенето му в предния джоб на дънки, но аз прекарвам 5-6 часа на бюро, така че не мога да дам най-добрия пример. Много ми допада лендскейп мод-а, малко се получава един мини-мини iPad. По повод батерията още нямам много наблюдения. Камерата е невероятна! Като любител фотограф, снимам с 6Д и една камара обективи, но за пръв път мога да не взема раничката с мен като тръгнем някъде с жената. Изключително остра камера, бърз и точен автофокус, страхотно представяне при нсика осветеност. За пръв път виждам камера на мобилен телефон, която взима всеки път правилно експозоцията. Това е от мен за сега, още инфо ще пусна като го разцъкам повече. Поздрави! 20 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
dessyteneva Публикувано Септември 25, 2014 Сподели Публикувано Септември 25, 2014 Честито, със здраве да си го ползваш! Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
trader Публикувано Септември 25, 2014 Сподели Публикувано Септември 25, 2014 Нещо от мен по темата за сравненията на сухите цифри 18 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
creepbg Публикувано Септември 25, 2014 Сподели Публикувано Септември 25, 2014 Толко пари за кола с 4 цилиндъра и само 2 литра двигател, ВОЛГАТА го отнася тва прескъпо БеЕнВе отвсякъде... 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Alxx® Публикувано Септември 25, 2014 Автор Сподели Публикувано Септември 25, 2014 Може, ама и Волга-та е с 4 Някой "капацитет" го е писал явно. 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
trader Публикувано Септември 25, 2014 Сподели Публикувано Септември 25, 2014 Е аз съм го писал и наистина не съм "капацитет" по Волгите . Обаче тази Волга е "премиум" клас и си е с 8 цилиндъра - съвсем като на хубавите премиум САМСУНГИ . Току виж КГБ ползва днес Galaxy S5 Версия с V8[редактиране | edit source] Към края на 1974г. започва производството на ГАЗ 24-24 с подсилено купе, хидравличен усилвател на волана и окомплектована с алуминиев 8-цилиндров двигател ЗМЗ-505 с работен обем 5530куб.см., разполагащ с 195к.с. и тристепенна автоматична скоростна кутия наричан също така "догонялка" и предназначена за нуждите на КГБ - охранителен автомобил ескортиращ правителствените лимузини ГАЗ-13/ГАЗ-14 и ЗИЛ. Също така е използван за високоскоростни преследвания, тъй като за времето си е бил най-бързия серийно произвеждан автомобил в СССР. Та като се сетя за рекламния слоган на Волгите в 2014 година към БМВ - "Уважаеми БМВ, закъсняхте с 40 години ..." Идеята за сравнението на параметри на съвсем различна комбинация от хардуер и софтуер е сравнение между ябълки и круши . Истинското сравнение може да бъде само в реални "полеви" условия и задачи. 4 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.