DreamcatcheR Публикувано Ноември 16, 2014 Публикувано Ноември 16, 2014 Най-дребните и фини момиченца се хвърлят на най-големите телефони или поне такива са моите наблюдения Цитирай
WULAS Публикувано Ноември 16, 2014 Публикувано Ноември 16, 2014 (редактирано) Да знаете, че към дисплея на iPhone 6 се привиква. Онзи ден като хванах една четворка се чудех, това няква реплика ли е? Толкова малки ми се струват. Редактирано Ноември 16, 2014 от WULAS 1 Цитирай
profusion Публикувано Ноември 17, 2014 Публикувано Ноември 17, 2014 Има ли го досадното тракане на камерата? Цитирай
profusion Публикувано Ноември 17, 2014 Публикувано Ноември 17, 2014 Ми.... на 4-ки и на 5-ци винаги като почукаш около камерата и дрънка нещо много злобно вътре (не ми се смейте) Цитирай
drjivago Публикувано Ноември 17, 2014 Публикувано Ноември 17, 2014 На моя си дрънка, ама не ми пречи Цитирай
drpetar Публикувано Ноември 17, 2014 Публикувано Ноември 17, 2014 (редактирано) И на моя (5s) подрънква. От Криейтив ми казаха, че било нормално за 5 и 5s и че било от джаджата за вибрация. На една щестица, която разглеждах и почуках около камерата обаче не дрънкаше. Редактирано Ноември 17, 2014 от drpetar Цитирай
The Shaman Публикувано Ноември 17, 2014 Публикувано Ноември 17, 2014 Телефоните са снабдени с акселерометър/жироскоп. Той също би бил причина за "тракане". Цитирай
alex.7777 Публикувано Ноември 17, 2014 Публикувано Ноември 17, 2014 Т'ва е за вицове, бе....апропо, моя също не дрънчи нищо никъде, чак съм изненадан приятно! Цитирай
dedil Публикувано Ноември 17, 2014 Публикувано Ноември 17, 2014 Ми, ясно е, прецакан си! Нямаш акселерометър, дърво пИши на Apple 9 Цитирай
ayl Публикувано Ноември 17, 2014 Публикувано Ноември 17, 2014 Ако някой търси чантичка за колан, в която 6-цата става може да си поръча Travel Blue Triple Pad # 738. Има я в Амазон. Днес пристигна, става телефона идеално. Цитирай
mirror Публикувано Ноември 20, 2014 Публикувано Ноември 20, 2014 @algor, @Victormihov, МРАЗЯ ВИ!!!!!!! Вие сте отвратителни хора! От днес заради вас съм с 6+ и съм много доволен. 3 Цитирай
Grievous Публикувано Ноември 20, 2014 Публикувано Ноември 20, 2014 4.7 е идеален, 5,5 трябваше да е с тънки рамки, ама те са го направили много голям, в тия размери влиза 6 инчов екран. Последно кой? Цитирай
mirror Публикувано Ноември 20, 2014 Публикувано Ноември 20, 2014 С bumper съм за да не ми се пързаля в ръцете. Цитирай
baronbg Публикувано Ноември 20, 2014 Публикувано Ноември 20, 2014 Вчера ги държах и двата (6,6+). За мен избора е ясен 6. Въпреки дисплея, батерията и хоризонталното завъртане на иконите. 1 Цитирай
danson Публикувано Ноември 20, 2014 Публикувано Ноември 20, 2014 странно малко се получава, до преди година , че и по-малко на никой(почти) не му трябваше повече от 5S като големина, пък сега даже 6цата била малка 7 Цитирай
danson Публикувано Ноември 20, 2014 Публикувано Ноември 20, 2014 Е на мен това ми се искаше...да оставят и 4" , пък нека изкарат и големите нямам против. А и сравнявах 6 и 5S, еми не върви малко разстоянието над дисплея и под него, да е същото като при 5S, определено трябваше да го намалят за да не изглежда толкова по-голям на размери спрямо 4"-овия вариант. За широчината и дебелината нямам възражения. Цитирай
shpeki Публикувано Ноември 20, 2014 Публикувано Ноември 20, 2014 Аз от 3гс съм твърдял, че екрана е малък. Все ме "пращаха" от този форум към андроид или към айпад мини (макар,че няма телефония) Трябваше отдавна да има избор на екраните. Масово хората обичат фаблетите, и това е факт. Това е като кола с турбо, имаш ли такава, не можеш да караш без после. Може, може, някои сме минали. Проблема е тъч айди-то, заради него са тия големи безели. Ако го нямаше разликата в големините нямаше да е голяма между 6 и 5. Цитирай
algor Публикувано Ноември 20, 2014 Публикувано Ноември 20, 2014 странно малко се получава, до преди година , че и по-малко на никой(почти) не му трябваше повече от 5S като големина, пък сега даже 6цата била малка Странно е, да. Миналата година обожавах жени с малки цици. Сега като мачкам балкона на черната Златка и ми се струва малък... Виновен ли съм, че съм порастнал и ми се е променил вкуса?!?! пп. Дамите във форума моля да ме извинят за грубия изказ! @algor, @Victormihov, МРАЗЯ ВИ!!!!!!! Вие сте отвратителни хора! От днес заради вас съм с 6+ и съм много доволен. Честито и със здраве да си го ползваш и да му се кефиш 7 Цитирай
yovet0 Публикувано Ноември 20, 2014 Публикувано Ноември 20, 2014 Относно калъфите за 6 plus, аз си взех Puro ultra slim за 19 лева, спокойно мога да кажа, че това е страхотен калъф. Достатъчно е дебел, да покрие камерата и да го няма това досадно люлеене, като го сложа на гладка и твърда повърхност. Силно го препоръчвам. Цитирай
Vancuver Публикувано Ноември 20, 2014 Публикувано Ноември 20, 2014 И аз съм с Puro Ultra Slim за 6-цата и съм доста доволен. Не знам защо тази година оригиналните Епълски не покриват изцяло телефона отдолу. Това ме отказа от тях. Цитирай
matsan Публикувано Ноември 20, 2014 Публикувано Ноември 20, 2014 Къде ги продават тези калъфи, че утре ми идва 6-цата? Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
yovet0 Публикувано Ноември 20, 2014 Публикувано Ноември 20, 2014 Има ги в Дигитален Център. 1 Цитирай
Anthony Публикувано Ноември 20, 2014 Публикувано Ноември 20, 2014 Много се замислям да мина на 6+. Днес си поиграх към 5 минути с него в един Apple store. Направо е огромен спрямо 6, но успях да пиша спокойно с една ръка, което ми е важно, защото никога не ползвам лендскейп. Въпреки всичко е като джапанка и много се колебая. Ще го сменя само и единствено заради батерията. Утре пак ще го тествам, ще го пъхна в джоба да видя как се вмества и ще реша, но определено пожелавам на Тим Кук х*й да не види повече. Можеше да направи само един модел - 5", с добра батерия, full hd и оптична стабилизация на камерата. Тогава нямаше да изпадаме в подобни дилеми. 11 Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Ноември 20, 2014 Публикувано Ноември 20, 2014 И аз днес за първи път си поиграх с +а, но стана тя, каквато очаквах. Топуз си е и няма две мнения. За да имам по-добра батерия, не бих се мъчил да го използвам. Като цяло батерията на 6 е по-добра от на 5-иците, а и имам външна батерия, която тежи малко повече от 4-ка и зарежда 7-8 пълни заряда телефона или 1 iPad Air. В крайна сметка изборът опира до лайфстайл и/или нужда от по-голям дисплей и батерия. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.