Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано (редактирано)

Странно е, да.

Миналата година обожавах жени с малки цици.

Сега като мачкам балкона на черната Златка и ми се струва малък...

Виновен ли съм, че съм порастнал и ми се е променил вкуса?!?!

пп. Дамите във форума моля да ме извинят за грубия изказ!

Честито и със здраве да си го ползваш и да му се кефиш :smile:

Няма лошо колега, по-скоро излиза , че проблема е бил в това ,че няма iPhone с голям дисплей, а не че не харесваме големи телефони. Аз примерно установих, че наистина не харесвам големите телефони, а някои са искали (за да осъзнаят , че харесват) apple да изкарат просто :smile: заради iOS естествено.

Редактирано от danson

Дълги години си беше екстра, един телефон - няма избор, няма проблеми. От както пуснаха 5s и 5c и объркаха хората. Сега с двете 6-ци още повече. Страх ме е да се замисля като излезе часовника. Направо ще е чудо ;)

Редактирано от Asen_77
Публикувано

И 3 цвята и много каишки ...

Публикувано

Интересно дали часовника ще получава някакви актуализации? :tooth:

Публикувано

Би трябвало да получава, все пак си е с операционна система, само дето се носят слухове, че нямало да бъде самостоятелен като устройство, за повечето неща щял да зависи от телефона, а това хич не е добре.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Да не звуча фенски, ама съм убеден, че ще го направят по най-практичния начин. Тия дето са в момента на пазара и не могат да изкарат и ден каква им е файдата като са "самостоятелни"..?

Редактирано от newabv
Публикувано

Аз стана две седмици тренирам с клавиатурата;).В началото беше голяма мъка(iPhone6),но взех да свиквам:).Телефона е уникален и засега нямам забелешки.

Публикувано

Днес си поиграх с 6+ доста повече, пъхах го по джобовете, налагах малкия отгоре и в крайна сметка го поръчах с неудоволствие. Надявам се, че ще му свикна.

Публикувано
Да не звуча фенски, ама съм убеден, че ще го направят по най-практичния начин. Тия дето са в момента на пазара и не могат да изкарат и ден каква им е файдата като са "самостоятелни"..?

Да не забравяме и батерията на телефона, повече процеси - по-кратък живот с едно зареждане. Иначе и аз се надявам да го изпипат, много отдавна съм се навила да си взема часовниче и все нещо не ми харесваше, сега фокуса пада на Gear S, който е и със слот за сим карта, но си остава отраничените до работи само с Galaxy модели, при това избрани.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

Тези с малките пи*ки купуват големи телефони :smile:))

applovin_iphone_6_split.jpg

Публикувано

Добре, че не го "извади" по градове в България, чеееее… :tooth:

Публикувано

Май ми се удължиха пръстите от опити да стигам с една ръка:))))Баси!

Публикувано

Ма другото също нема се удължи ;)

Публикувано

Мани, мани, че нещо взе да пука в плюса, да го е*ба, натиснах го, в джоба на якето беше.....

Публикувано

Ама огъна ли се или само пукане чуваш?

Публикувано

Не се огъна, но тъча се размести, сега ше му капна малко течен метал

Публикувано

Сериозно ли говориш, няма ли да пробваш гаранцията?

Публикувано

Колегите не се хвалят много , ама аз ще се похваля :) Ако някой го интересува знае как да ме намери, трябва да е платен в брой

MEI #: 35***********

Details: serialNumber : F************ warrantyStatus : Apple Limited Warranty daysRemaining : 364 estimatedPurchaseDate : 11/20/14 productDescription : iPhone 6 Plus configDescription : IPHONE 6 PLUS ****** 64GB findmyiphoneStatus : Off imeiNumber : 35********** firstUnbrickDate : 11/18/14 lastUnbrickDate : 11/21/14 lastRestoreDate : unbricked : true unlocked : true unlockDate : 11/21/14 productVersion : 8.1.1 initialActivationPolicyDetails : Bulgaria Telenor Locked Policy appliedActivationDetails : Retail Unlock. nextTetherPolicyDetails : Retail Unlock.

Редактирано от kawabiker
Публикувано

Това какво означава, че ако го платиш в брой е отключен или ти го отключват след заявка ?

Публикувано

Означава, че ако си платил в брой апарата си от Теленор и се свържеш с колегата над теб, ще те огрее отключването.

Публикувано

Тази лента долу където стоят основните икони сменя ли си цвета или е само този цвят,

Публикувано

Е тя е според уолпейпъра ако правилно съм разбрал. Блърва основния цвят.

Колегите не се хвалят много , ама аз ще се похваля :) Ако някой го интересува знае как да ме намери, трябва да е платен в брой

MEI #: 35***********

Details: serialNumber : F************ warrantyStatus : Apple Limited Warranty daysRemaining : 364 estimatedPurchaseDate : 11/20/14 productDescription : iPhone 6 Plus configDescription : IPHONE 6 PLUS ****** 64GB findmyiphoneStatus : Off imeiNumber : 35********** firstUnbrickDate : 11/18/14 lastUnbrickDate : 11/21/14 lastRestoreDate : unbricked : true unlocked : true unlockDate : 11/21/14 productVersion : 8.1.1 initialActivationPolicyDetails : Bulgaria Telenor Locked Policy appliedActivationDetails : Retail Unlock. nextTetherPolicyDetails : Retail Unlock.

Това какво означава, че ако го платиш в брой е отключен или ти го отключват след заявка ?

Означава, че ако си си взел телефон от Теленор не на лизинг и искаш да го отключиш фабрично и си готов да палтиш допълнително, можеш да се свържеж с мен и да го оправиме .

Редактирано от kawabiker

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...