Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Globul става Telenor

WULAS

Recommended Posts

• Отговори 268
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

• dessyteneva

34

• profusion

21

• Alxx®

19

• dedil

15

Много добри цени ,iPhone феновете които не могат да си го позволят кеш ,ще се насочат към тях.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Евалата, от хейт ще се пръснете някой ден. Хората правят, сменят мрежа, подръжка, предлагат телефони и получават само хейт отсреща. Аман от тоя хейт в тая държава ...

Редактирано от Asen_77
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Някой им е "честитил" сайта бре, затвориха го преди малко.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Къде видя хейт ? Споделил съм снимка от мрежата! И? Ако довечера ще заспиш по-спокойно мога да я изтрия? СтЕгни се малко. ;)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Много добри цени ,iPhone феновете които не могат да си го позволят кеш ,ще се насочат към тях.

Дори и кеш да е.... 700-800 лв... хайде пак разправяйте че цените на Мтел били нормални...

П.П. с уговорката, че докато не видим сайта с цените нищо не е сигурно

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Кой е казал че цената на iphone при мтел е нормална

Редактирано от londongunner
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Хм нали уж щеше да има планове уеб&толк про....

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Те Айфоните са евтини,но пък плановете с които те обвързват хич не са..

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Като гледам цените няма голямо значение на кой план ще си.... Общата месечната вноска е в рамките на 4-5 лв разлика

Редактирано от kaizera
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Аре спри се!Най-накрая добри цени кеш и на лизинг!Толкоз!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

НЕма угодия!

Нали никой не си въобразява, че и дивайса ще е евтин, и плановете ще са "без пари"? От какво ще печелят телекомите, които ги продават?

Купува се ФО и се качва план, който е оптимален за всеки… това е рецептата, която изпълнявам аз. Не чакам Дядо Коледа или Дядо Мраз с надеждата да ми подарят, а и не споделям "хистрерията", обхванала доста хора…

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Да не викам дявола, ама аз от едното от технотата си вземам все по Коледа или Нова година и по това време са нормализирани вече цените, че и ФО. Ама не знам откъде им е вносът.

Бая се озъртах от оператор да е шестицата, ама май пак от там ще да е :)

Редактирано от newabv
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Ще те помоля да коментираш планове и обвързвания, когато дорастнеш сам да го правиш.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

йее бре ако това са цените може и аз да ъпгрейдна, след дългите 4години с вярната четворка :biggrin:

UPDATE: Както и се опасявах за нови абонати няма лизинг, дано мтела свалят цената :tooth:

Редактирано от apodjeki
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Хм....уеб&толк про плановете са за бизнес клиенти :(

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

След много внимателен и презицен анализ мога да кажа само едно: плановете на Теленор са пълна шитня и смрад.

За това, че подмяната и профилактиката на мрежата ще приключи към майната си 2015-а няма да кажа нищо.

Не, мерси!

пп. За да не ме наскачате уточнявам, че говоря за плановете, а не за самия апарат.

Ако ви изнася да си го вземете с план, който няма да можете да използвате пълноценно - воала.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

А по- хубаво ли е да плащаме 103 лв. за две години на Виваком

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Вярно е че плановете им отстъпват на тези на Виваком и Мтел, но всичко зависи от използването на телефона. Съпругата ми говори между 150-300 Мин на месец... Така че на нея и е перфектно... план (34,99) + лизинг за iPhone 6 16BG (41,99) - 76,98 лв.... на месец или крайна цена само на телефона 1007,76 лв. Да не говорим, ако телефона се взима кеш.... 799лв!Мисля, че ще дори и да превишава от време на време месечните минути, в крайна сметка няма да плати към 800 лв повече, колкото би излезнал в Мтел!

Редактирано от kaizera
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Не виждам изобщо какво коментираме?!Перфектни условия от Теленор за апарат+план!Обаче другите оператори какви цени,а?2 години и 1500(минимум) за телефона!Баси....

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Ей това с възможността за доставка до 24/48 часа не го споменаха сутринта в магазина, но може би ще е опция след 13 Ноември, когато ще е наличен в Бургас. Иначе хората взеха едни пари за капаро... така остава да дойде 13-ти!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Ако някой се чуди дали са заключени:

Да, към мрежата на Telenor.

И още нещо любопитно:

e0d189ab7098fe5884632b3518cceb99.jpg

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...