dedil Публикувано Декември 6, 2014 Публикувано Декември 6, 2014 Както казва баба - "Хубавите неща стават бавно." Цитирай
shpeki Публикувано Декември 24, 2014 Публикувано Декември 24, 2014 Има някакви бройки, който е капарирал ще си вземе. На мен не дадоха въпреки, че бях в някъв списък. Цитирай
profusion Публикувано Декември 27, 2014 Публикувано Декември 27, 2014 И аз взех без капаро в Пловдив, от 4 офиса само един на 23-ти беше получил цели 5 бройки Цитирай
dessyteneva Публикувано Декември 27, 2014 Публикувано Декември 27, 2014 Тези, които не могат да се вредят за бройка - защо не пробвате с позвъняване на 1515, безплатно е и ако имат на склад, телефонът ще ви бъде изпратен заедно с документите по куриер, ако нямат в момента, може да се уговорите да ви позвънят, когато има. Служителите са много приятни и отзивчиви и наистина правят всичко възможно, за да помогнат. Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Цитирай
profusion Публикувано Декември 27, 2014 Публикувано Декември 27, 2014 (редактирано) Какво е това 1515 Редактирано Декември 27, 2014 от profusion Цитирай
dessyteneva Публикувано Декември 27, 2014 Публикувано Декември 27, 2014 Номер за лоялни клиенти, вчера поръчах телефон на майка ми, тъй като нейния сдаде багажа и понеделник или вторник ще е в къщи (не е iPhone). Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
dessyteneva Публикувано Февруари 16, 2015 Публикувано Февруари 16, 2015 Гледах ги сега във фейса, много добри предложения! Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
Asen_77 Публикувано Февруари 16, 2015 Публикувано Февруари 16, 2015 Въпроса е къде е уловката. Винаги има при всички оператори. Цитирай
gogi6 Публикувано Февруари 16, 2015 Публикувано Февруари 16, 2015 Който е не ментел винаги си мисли за уловки 3 Цитирай
dessyteneva Публикувано Февруари 16, 2015 Публикувано Февруари 16, 2015 Няма уловка, на всеки 6 месеца можеш да сменяш с по-висок план, а два месеца преди изтичане, можеш да преподпишеш с какъвто искаш, иначе след първоначалния срок става 99.99лв, както и на останалите оператори, но за две години все ще излезе нещо по-добро. А за Мтел да не говорим, че ми иде да ги избия...десет дни не можем да преподпишем на баща ми картата, защото не могат да му изпишат желания телефон...няма такава пародия просто, ама не е мястото в тази тема да ви разказвам перипетиите с тях! Цитирай
WULAS Публикувано Февруари 16, 2015 Автор Публикувано Февруари 16, 2015 От няколко дена във Варна 3G след изчерпване на мегабайтите няма! 15 минути докато ми отвори мобилната версия на varnatraffic.com . Той докато го отвори тролея дойде. 1 Цитирай
dessyteneva Публикувано Февруари 16, 2015 Публикувано Февруари 16, 2015 Зависи от цената на плана ти - ако е от ниските тарифи, след изчерпване на бързите мегабайти, скоростта пада на 64, ако е от по-високите - на 128. Цитирай
baronbg Публикувано Февруари 16, 2015 Публикувано Февруари 16, 2015 (редактирано) За уловките на Теленор, (бившия Глобул) ела да обясниш на един приятел. Как договор сключен март 2013 за 2 години, ще може да се премести чак декември. Реално 2г и 9месеца.Винаги имат уловка. Деси, разбира се че няма как да ти подновят договор, при условие, че искаш към него, нещо което нямат. Иначе, кой бяга от договор и бонуси после. Редактирано Февруари 16, 2015 от baronbg Цитирай
dessyteneva Публикувано Февруари 16, 2015 Публикувано Февруари 16, 2015 Имат го, там е проблема - имат, два пъти разпечатваме нов телефон и го гледам, докато правят документите и накрая не могат да го изпишат, защото програмата не им пуска цена, имат бройки, но никой не си мърда пръста да съобщи за проблема, който стои в три магазина пет дни поред. Само за сравнение за толкова време поръчах айфона от Теленор, дойде, открих му изгорелия пиксел и ми го замениха с чисто нов - ето на това викам аз обслужване! Колкото до споменатия договор, вижте дали няма нещо заявено междинно, може някой без негово съгласие да си е пускал нещо, има доста случаи преди промяната, няма начин договорът да е 2.9г, просто няма такъв срок...ако примерно е взето нещо на изплащане на деветия месец и е продължен за нови 2 години, да, тогава да, но иначе не би трябвало да има проблеми. Мъчете ги, докато се разплете казуса, аз с едно оплакване и един пост във фейса си смених телефона, като преди това ми бяха обяснили, че няма как да стане, още по-малко веднага. В момента се обръща много внимание на постовете във фейса на тяхната страница, веднага реагират като има нещо негативно, така че ще разгледат случая, просто издебнете момента и се включете в коментарите, примерно сега има много под поста за новата промоция, в работно време, когато ги следят, просто напишете остър пост с проблемчето и чакайте да ви отговорят - веднага ще ви поканят да изясните случилото се, ако не - има форма за онлайн жалби на сайта, която също върши добра работа, а двете едновременно е най-сигурно. Цитирай
WULAS Публикувано Февруари 16, 2015 Автор Публикувано Февруари 16, 2015 Зависи от цената на плана ти - ако е от ниските тарифи, след изчерпване на бързите мегабайти, скоростта пада на 64, ако е от по-високите - на 128. Резерв 13.99 Цитирай
dessyteneva Публикувано Февруари 16, 2015 Публикувано Февруари 16, 2015 Ми на 64 мегабита слизаш, това е за ниските тарифи, сори, аз винаги съм бягала от тях, едно че за нищо не стигат предложените услуги, едно и че бавен нет не е за никъде. Мисля, че от 20лв нагоре, при изчерпване скоростта падаше на 128, ама не съм сигурна, трябва да видя пак в сайта. Едит - от 24.99 започва промяната и бавната скорост е 128 мегабита. Цитирай
baronbg Публикувано Февруари 16, 2015 Публикувано Февруари 16, 2015 Някой от предишните договори е бил до декември, затова се запазвала тази дата. Така са обяснили. Той е титуляр на група от 50 карти, няма други договори и анекси. Ако има нещо купено на лизинг, не дължи ли въпросната сума, при изтичане на договора, ако е нужно, ако не се подновява? И защо трябва да намесваме стока, при договор за услуга? Да, дължите още 9 вноски за апарат и тогава ви освобождаваме номерата за пренос. Цитирай
dessyteneva Публикувано Февруари 16, 2015 Публикувано Февруари 16, 2015 Защото при закупуване на стока, договорът се преподписва за определен срок, в зависимост от това как е избрано за лизинга - 1 или 2 години. А иначе не знам, група не съм имала, нека някой колега да каже как стоят нещата там, аз лично не мисля, че срокът важи за всички карти, няма логика да е така, то и при нас, като физическо лице имаме 8 карти, но почти всички са с различен срок, в зависимост от това кога е сключен договора и дали е преподписван след това, но наистина не знам. Всъщност за самата карта трябва да има договор или анекс от момента, в който е активирана, така че там трябва да пише за какъв срок е и кога точно е сключван договора, ако няма последващи действия, обвързващи този номер с анекс, трябва да е валиден този договор и датата, посочена в него, поне логиката сочи, че трябва да е така...Друг вариант е да развали договора и да заплати оставащите такси до края, плюс лизингови вноски, ако има такива, но това не е опция предполагам. Цитирай
Alxx® Публикувано Февруари 16, 2015 Публикувано Февруари 16, 2015 Деси, това с ниски/високи планове и минимална скорост не беше така преди, тогава беше до 128 и точка. Откак са телемор, скоростта ми я няма никаква, подчертавам: никаква след изтичане на "бързите" мегабайти. Обясниха ми за 64 и 128 килобита само, че когато подписвах договора 2011-та, нямаше такова условие и те го промениха едностранчиво, без право и без предупреждение. Сега се скубем с КЗП и тях, борбата е да се въведе минимална гарантирана скорост, а не да ми продават "до един литър бензин"(като някои бензиностанции), чаткаш? За постове във фейса си питат оная работа и удобно подминават което не им харесва. Три пъти писах. Цитирай
dessyteneva Публикувано Февруари 16, 2015 Публикувано Февруари 16, 2015 Не знам, на мен веднага ми обърнаха внимание и след половин час се обади една готина кака де се разберем кога и как да сменим телефончето, а след работа отидох в бизнес парка и го сменихме за броени минути. Не казвам, че са идеални, но определено има напредък, дано оправите нещата с КЗП, щото според мен трябва да е валиден последния сключен договор и нямат право да променят едностранно... В общи линии явно трябва да си познаваме и отстояваме правата, това е единственото оръжие срещу злоупотребите. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
algor Публикувано Февруари 16, 2015 Публикувано Февруари 16, 2015 Абсолютно! Липсата на интернет не е уловка, а истина. Цитирай
BulgarianSS Публикувано Февруари 16, 2015 Публикувано Февруари 16, 2015 Нета им е лош все oще,нo oбещават да работят над това. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
gogi6 Публикувано Февруари 16, 2015 Публикувано Февруари 16, 2015 Да погледна да не съм на друг оператор?Теленор пише!Имам си нетВ другата тема за скоростта на нета се вижда 1 Цитирай
gogi6 Публикувано Февруари 16, 2015 Публикувано Февруари 16, 2015 Всеки оператор има "дупки"! Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.