The Shaman Публикувано Февруари 17, 2015 Публикувано Февруари 17, 2015 На 1700 метра в балкана, ни Ментел ни Вива... Глoбул, фулл и нет и телефoния. Не съм им клиент, нo трябва да гo призная! Цитирай
Asen_77 Публикувано Февруари 17, 2015 Публикувано Февруари 17, 2015 Винаги има места на който единиа оператор го има, а другите два ги няма. Аз пък ще ти дам пример за точно обратното и то в населено място - над Кресна. Цитирай
profusion Публикувано Март 15, 2015 Публикувано Март 15, 2015 Някой знае ли как да се проверя МБ на айпада след като не мога да пратя смс за да регистрирам картата в МайТеленор, и адреса http://turbo.lp.telenor.bg май не бачка защото дава едно и също и вероятно е остатък от глобулските страници? Цитирай
stangen Публикувано Март 15, 2015 Публикувано Март 15, 2015 Не знам дали ако си регистрираш картата на my.telenor.bg няма да се получи номера. Цитирай
profusion Публикувано Март 15, 2015 Публикувано Март 15, 2015 (редактирано) Не знам дали ако си регистрираш картата на my.telenor.bg няма да се получи номера. То добре ама как да регистрирам като айпада не може да прати СМС за да получи парола за портала!? Редактирано Март 15, 2015 от profusion Цитирай
dessyteneva Публикувано Март 15, 2015 Публикувано Март 15, 2015 А да я сложиш за малко в нещо друго, което може да праща СМС? Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
profusion Публикувано Март 15, 2015 Публикувано Март 15, 2015 А да я сложиш за малко в нещо друго, което може да праща СМС? Sent from my iPhone using Tapatalk Нямам на какво, картата не става за 6-цата....доста тъпо и недоизмислено от тяхна страна? Цитирай
dessyteneva Публикувано Март 15, 2015 Публикувано Март 15, 2015 Поискай от някой за секунди един прост телефон, колкото да пратиш съобщението. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
kal1ch Публикувано Март 15, 2015 Публикувано Март 15, 2015 И аз имам същия проблем с Виваком на iPad-а. Няма как да се проверят оставащите мегабайти, дори и през сайта им. Бях писал на съпорта и ми отговориха, че за момента на картите с мобилен интернет нямало как да се проверява. Цитирай
dessyteneva Публикувано Март 15, 2015 Публикувано Март 15, 2015 На теленорските/глобулските има, но трябва да е поставена във флашка и да ползва тяхната програма за свързване, иначе си има специално меню за изпращане на смс-и, както и за проверка на използваните мегабайти. Не включих просто, че е дейта карта. Става сложно - трябва тяхна флашка и уиндоуски компютър, програмата си се инсталира сама от флашката. Единствената друга опция май е озвъняване на 123 срещу 2ст. Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Март 15, 2015 Публикувано Март 15, 2015 На Вива в сайта си излиза трафика за мобилен нет на таблет: (днес ми започва новия период и още нищо не съм ползвал) Цитирай
kal1ch Публикувано Март 16, 2015 Публикувано Март 16, 2015 Явно са го добавили. Преди време като се опитвах да проверявам и нямаше информация им писах на съпорта, и след като разбрах, че "за момента няма такава възможност" спрях да им ползвам сайта. Цитирай
Pe6o666 Публикувано Септември 23, 2015 Публикувано Септември 23, 2015 Някой знае ли в кой сервиз отиват телефоните и как мога да се свържа с него? Цитирай
Alxx® Публикувано Септември 23, 2015 Публикувано Септември 23, 2015 В криейтив или никъде. Теленор нямат собствен. Цитирай
dessyteneva Публикувано Септември 23, 2015 Публикувано Септември 23, 2015 Нямат ли онлайн следене на статуса на сайта? Иначе за сервиз не знам, казват, че е собствен, питай на 123, ако уцелиш готин служител ще ти каже. Едит: току що питах, техен е сервиза, нямат или не искат да дадат номер за връзка, питах поне тук в България ли е, казаха да. Следи се с номера от протокола на сайта, дано ти е полезно! Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
Pe6o666 Публикувано Септември 23, 2015 Публикувано Септември 23, 2015 Не е за iPhone . Писах им едно гневно... Цитирай
SpiceBoy Публикувано Септември 23, 2015 Публикувано Септември 23, 2015 За iPhone използват Creative Center, а за всички останали си имат собствен сервиз. Цитирай
dessyteneva Публикувано Септември 23, 2015 Публикувано Септември 23, 2015 Ми аз конкретно питах за iPhone, защото не знаех че не е и ми казаха, че не е креатив... Може и да лъжат, се да ги знам. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
Alxx® Публикувано Септември 23, 2015 Публикувано Септември 23, 2015 Деси, телемор няма сервиз. Никакъв. Нали знаеш вица за бисквитите "катеричка"? Имат някаква фирма подизпълнител, както има ментел. Сама си прави извода. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.