Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

• Отговори 268
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

• dessyteneva

34

• profusion

21

• Alxx®

19

• dedil

15

Публикувано

Много добри цени ,iPhone феновете които не могат да си го позволят кеш ,ще се насочат към тях.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано (редактирано)

Евалата, от хейт ще се пръснете някой ден. Хората правят, сменят мрежа, подръжка, предлагат телефони и получават само хейт отсреща. Аман от тоя хейт в тая държава ...

Редактирано от Asen_77
Публикувано

Някой им е "честитил" сайта бре, затвориха го преди малко.

Публикувано

Къде видя хейт ? Споделил съм снимка от мрежата! И? Ако довечера ще заспиш по-спокойно мога да я изтрия? СтЕгни се малко. ;)

Публикувано

Много добри цени ,iPhone феновете които не могат да си го позволят кеш ,ще се насочат към тях.

Дори и кеш да е.... 700-800 лв... хайде пак разправяйте че цените на Мтел били нормални...

П.П. с уговорката, че докато не видим сайта с цените нищо не е сигурно

Кой е казал че цената на iphone при мтел е нормална

Редактирано от londongunner
Публикувано

Хм нали уж щеше да има планове уеб&толк про....

Публикувано

Те Айфоните са евтини,но пък плановете с които те обвързват хич не са..

Като гледам цените няма голямо значение на кой план ще си.... Общата месечната вноска е в рамките на 4-5 лв разлика

Редактирано от kaizera
Публикувано

Аре спри се!Най-накрая добри цени кеш и на лизинг!Толкоз!

Публикувано

НЕма угодия!

Нали никой не си въобразява, че и дивайса ще е евтин, и плановете ще са "без пари"? От какво ще печелят телекомите, които ги продават?

Купува се ФО и се качва план, който е оптимален за всеки… това е рецептата, която изпълнявам аз. Не чакам Дядо Коледа или Дядо Мраз с надеждата да ми подарят, а и не споделям "хистрерията", обхванала доста хора…

Да не викам дявола, ама аз от едното от технотата си вземам все по Коледа или Нова година и по това време са нормализирани вече цените, че и ФО. Ама не знам откъде им е вносът.

Бая се озъртах от оператор да е шестицата, ама май пак от там ще да е :)

Редактирано от newabv
Публикувано

Ще те помоля да коментираш планове и обвързвания, когато дорастнеш сам да го правиш.

йее бре ако това са цените може и аз да ъпгрейдна, след дългите 4години с вярната четворка :biggrin:

UPDATE: Както и се опасявах за нови абонати няма лизинг, дано мтела свалят цената :tooth:

Редактирано от apodjeki
Публикувано

Хм....уеб&толк про плановете са за бизнес клиенти :(

Публикувано

След много внимателен и презицен анализ мога да кажа само едно: плановете на Теленор са пълна шитня и смрад.

За това, че подмяната и профилактиката на мрежата ще приключи към майната си 2015-а няма да кажа нищо.

Не, мерси!

пп. За да не ме наскачате уточнявам, че говоря за плановете, а не за самия апарат.

Ако ви изнася да си го вземете с план, който няма да можете да използвате пълноценно - воала.

Публикувано

А по- хубаво ли е да плащаме 103 лв. за две години на Виваком

Вярно е че плановете им отстъпват на тези на Виваком и Мтел, но всичко зависи от използването на телефона. Съпругата ми говори между 150-300 Мин на месец... Така че на нея и е перфектно... план (34,99) + лизинг за iPhone 6 16BG (41,99) - 76,98 лв.... на месец или крайна цена само на телефона 1007,76 лв. Да не говорим, ако телефона се взима кеш.... 799лв!Мисля, че ще дори и да превишава от време на време месечните минути, в крайна сметка няма да плати към 800 лв повече, колкото би излезнал в Мтел!

Редактирано от kaizera
Публикувано

Не виждам изобщо какво коментираме?!Перфектни условия от Теленор за апарат+план!Обаче другите оператори какви цени,а?2 години и 1500(минимум) за телефона!Баси....

Публикувано

Ей това с възможността за доставка до 24/48 часа не го споменаха сутринта в магазина, но може би ще е опция след 13 Ноември, когато ще е наличен в Бургас. Иначе хората взеха едни пари за капаро... така остава да дойде 13-ти!

Публикувано

Ако някой се чуди дали са заключени:

Да, към мрежата на Telenor.

И още нещо любопитно:

e0d189ab7098fe5884632b3518cceb99.jpg

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...