mariankata Публикувано Януари 27, 2015 Публикувано Януари 27, 2015 След Update-a всичко стана осезателно по-бързо при мен. Но ми нас@а Safari-то - не иска да отвори нито един сайт от Favorites (пробвах и през Guest User). Chrome си отваря всичко. И рестарт не помогна. Цитирай
The Shaman Публикувано Януари 27, 2015 Публикувано Януари 27, 2015 При мен след ъпа даде някаква грешка за някакво превю. Рестарт и се оправи. Нямам проблем със Сафари. Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Януари 27, 2015 Публикувано Януари 27, 2015 Oф, дано да не е пак от тия ъпдейти, които развалят повече нещата, отколкото оправят... Ама ще се мятам, гложди ме любопитството дали са оправили бакиите с постоянната смяна на computer sharing name-a и проблемите с HDD not ejected properly. Цитирай
mariankata Публикувано Януари 27, 2015 Публикувано Януари 27, 2015 Много странно - беше ми се включило някакво proxy (добре, че chrome-a ми го каза, че щях да наръгам флашката с Yosemity-то).. Цитирай
stangen Публикувано Януари 27, 2015 Публикувано Януари 27, 2015 (редактирано) Пу, най-накрая ми се оправи Сафари-то. Мислех си , че DNS-а на доставчика ми е скапан ...супер бавно ми резолваше страниците. За момента всичко работи без забележки на ябълките ми. Редактирано Януари 27, 2015 от stangen Цитирай
mariankata Публикувано Януари 27, 2015 Публикувано Януари 27, 2015 ОК, моя е вината. Update-a си е без проблеми засега. Проблемът е бил, че преди време бях сложил GlimmerBlocker, да спира popups и той ми е набил това proxy (ама защо чак сега ми направи проблем нямам обяснение - може да не съм рестартирал от тогава). Цитирай
Hcattaneo Публикувано Февруари 2, 2015 Публикувано Февруари 2, 2015 При мен проблем прави локейшън сървис-а. Задал съм за времето автоматично да ме намира къде съм и да показва какво е времето. Аз съм в Ямбол, а локейшън-а ме намира, че съм в Пендълтън, Орегон. Някой да има проблеми с това или има идея как може да се оправи? Цитирай
Hcattaneo Публикувано Февруари 2, 2015 Публикувано Февруари 2, 2015 До преди ъпдейта, работеше идеално. Сега започна да прави проблем. Доставчикът не съм го сменял. Цитирай
venciradkov5 Публикувано Февруари 24, 2015 Публикувано Февруари 24, 2015 Здравейте,искам да използвам темата,че да не правя нова специално.Въпроса ми е как мога да спра получаването на имейли от даден сайт в пощата ми? Благодаря Цитирай
The Shaman Публикувано Февруари 24, 2015 Публикувано Февруари 24, 2015 Oтиваш в края на писмoтo и търсиш UNSUBSCRIBE или oтписване. Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Февруари 24, 2015 Публикувано Февруари 24, 2015 (редактирано) Ако ползваш mail.app: 1) cmd+, 2) rules-add rule 3) настройваш какво не искаш да получаваш (може да е от домейн, определен имейл адрес, или по ключови думи споменаващи се в "относно" или целия текст на имейла, който получаваш): https://www.dropbox.....12.03.jpg?dl=0 Редактирано Февруари 24, 2015 от DreamcatcheR Цитирай
Alxx® Публикувано Март 11, 2015 Публикувано Март 11, 2015 https://support.apple.com/en-us/HT204413 Цитирай
arm11 Публикувано Март 11, 2015 Автор Публикувано Март 11, 2015 Вчера ми заби мака за сефте след инсталирането на ъпдейта... Чак не ми се вярваше Цитирай
venciradkov5 Публикувано Март 26, 2015 Публикувано Март 26, 2015 Здравейте,искам да попитам нещо.Направих един документ на Pages , но не ми го отворя на Word, някой знае ли как мога да направя нещо по въпроса? Същото е и с презентациите направени на Keynote. Нещо което е направено с Майкрософт офис пакета го отваря на мака,но обратното не се получава... ХЕЛП!! Благодаря! Цитирай
stangen Публикувано Март 26, 2015 Публикувано Март 26, 2015 Няма как да се отвори ако е записано с формата за Pages/Keynote. Отваряте си файловете и ги записвате като rtf или doc формат съвместим с определена версия на офис пакета. Цитирай
venciradkov5 Публикувано Март 27, 2015 Публикувано Март 27, 2015 (редактирано) Благодаря! Стана,направих export to... Word и се получи :smile: Във връзка с предния ми въпрос,искам също да питам,дали някой от вас изполвла офис пакет на Мак ОС Х Йосемити и ако да , как се държи,защото при мен е доста забил. Получава се доста гадно лагване и също така при затваряне на програмата минават 20-30 секунди преди да изчезне от лентата долу. Споделете Благодаря Редактирано Март 27, 2015 от venciradkov5 Цитирай
Alxx® Публикувано Март 27, 2015 Публикувано Март 27, 2015 Мъчих офис 2011 на макбуук унибоди с 2гб рам под Йоземити. Ми...работи. Бърз не е, но не влачи чак толкова. А, компютърът беше бая слабичък. Цитирай
stangen Публикувано Март 28, 2015 Публикувано Март 28, 2015 Аз съм с Офис 2011 ...при мен и на macbook pro -то и на десктопа отговарят мигновенно (само, че аз съм с SSD-та и по принцип всичко става веднага) Цитирай
Баба Гана Публикувано Март 28, 2015 Публикувано Март 28, 2015 Това с лагването, обикновено се получава при липса на достатъчо рам. Аз съм с 8 гига и "Activity Monitor" е винги пред очите ми. Ако наближа 7 гига "Memory used", или "Memory pressure" се оцвети в жълто-оранжево изпълнявам командата "sudo purge" в Терминал и всичко си идва, все едно съм резетвал машината. 1 Цитирай
venciradkov5 Публикувано Март 28, 2015 Публикувано Март 28, 2015 Аз също съм с 8гб. рам, сега видях и на използвана памет ми излиза 7гб. и малко. Как да я въведа тази команда? Сега пробвах но нещо не успях, излиза ми грешка. Благодаря Цитирай
venciradkov5 Публикувано Март 28, 2015 Публикувано Март 28, 2015 (редактирано) http://alfa.kachi-snimka.info/vij.php?id=klz1427541841u.png Виж какво ми излиза..?!? Редактирано Март 28, 2015 от venciradkov5 1 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.