BANNN Публикувано Август 9, 2009 Публикувано Август 9, 2009 А същата (iFile) ми иска регистрация ? Цитирай
nikoz Публикувано Август 9, 2009 Публикувано Август 9, 2009 Нещо бъркаш. Рестарт и след това респринг направи ли? да първо направих папките, после рестарт и след това респринг. Иконата се появи в менюто но в самата програма пише че не е регистрирана, нямам идея защо. Да не би защото преди това съм инсталирал другата и версия от Сидия? Цитирай
The Shaman Публикувано Август 9, 2009 Публикувано Август 9, 2009 Ако е по-стара версия няма проблем, но ако е същата като в деб файла я махни първо от Сидия и опитай пак. Цитирай
nikoz Публикувано Август 9, 2009 Публикувано Август 9, 2009 Сега влезнах пак във нея и ми написана че успешно се е регистрирала, не знам защо не стана при първото влизане, сега всичко е ОК. Мерси за помоща... Цитирай
BANNN Публикувано Август 11, 2009 Публикувано Август 11, 2009 Инсталирал съм deb фаила,премахнах я от Cydiq и я качих наново,но пак ми иска регистрация? Цитирай
Alxx® Публикувано Август 11, 2009 Публикувано Август 11, 2009 Всички които ползват файла на Мупко- процедирате по гореописания метод, като в полето за регистрация пишете wortel. Цитирай
domtoreto Публикувано Август 13, 2009 Публикувано Август 13, 2009 Мже ли някой да ми каже как се задават 0755 права? Другите две ги мамерих, ама не ми дава да създам папката?? ПЛС малко хелп?! Цитирай
Grievous Публикувано Август 13, 2009 Публикувано Август 13, 2009 Как да зададем права чрез WinSCP/iFile/Terminal? Цитирай
marinius3 Публикувано Август 14, 2009 Публикувано Август 14, 2009 Извини ме за въпроса сигурно е много прост ,но когато отида тук в Айфайл нямам нищо! Конкретно ме интересува как да местя файлове от Даунлоудс в ай-под Цитирай
mupo Публикувано Август 14, 2009 Публикувано Август 14, 2009 Аудио и Видео не можете да качвате на устройството си в iPod.app без iTunes! Всъщност има програми които уж качват, но след това възникват проблеми. Същото важи и за снимките. Цитирай
domtoreto Публикувано Август 14, 2009 Публикувано Август 14, 2009 ОК, iFile ми се ъпдейтна до последния, инсталирах деб файла (изЧезна след рестарт и респринг) но пак ми иска да регистрирам iFile?!? ..пак сложих деб файла, но този път си седят два зипа!?!? ..нещо изпускам ли?? Цитирай
kalufa33 Публикувано Август 17, 2009 Публикувано Август 17, 2009 Ок при мен се регистрира като на мястото за email написах wortel..след това респринг и вече показва че е регистрирана.....но като се опитах да редактирам файла(за премахване на Call Forwarding ) не ще да запаметява промените , а досега винаги съм го правил с iFile.някакви идеи..Благодаря Цитирай
Grievous Публикувано Август 17, 2009 Публикувано Август 17, 2009 Копирай файла в друга папка "Downloads" например, именувай го и след това го върни и замени със стария. Цитирай
domtoreto Публикувано Август 19, 2009 Публикувано Август 19, 2009 Нещо по мойто питане (по-горе)?? Цитирай
ashandarey Публикувано Август 19, 2009 Публикувано Август 19, 2009 Нещо по мойто питане (по-горе)?? Изтрил ли си преди да сложиш .deb програмата инсталирана със Cydia ? Вчера махнах платената версия от Cydia и после инсталирах .deb приложението и нямах никакви проблеми Цитирай
mupo Публикувано Август 19, 2009 Публикувано Август 19, 2009 domtoreto, колко пъти трябва да се цитира този пост докато го видиш? Всички които ползват файла на Мупко- процедирате по гореописания метод, като в полето за регистрация пишете wortel. Цитирай
domtoreto Публикувано Август 19, 2009 Публикувано Август 19, 2009 Сори! :redface: ..и благодаря! Цитирай
Grievous Публикувано Август 29, 2009 Публикувано Август 29, 2009 Последната версия на iFile v1.0.1-1 напълно излекувана може да свалите от репото - http://repo.sinfuliphone.com/ Цитирай
Kaloyan Публикувано Август 29, 2009 Публикувано Август 29, 2009 Напълно излекувана, но почти при всяко включване ме пита дали искам да регистрирам.. Цитирай
johnnybravo Публикувано Август 29, 2009 Публикувано Август 29, 2009 Koko, погледни три мнения преди твоето (това на mupo) и се загледай какво пише. Цитирай
Kaloyan Публикувано Август 29, 2009 Публикувано Август 29, 2009 Ей, кьорав народ (т.е. аз)... :redface: Мерси много Цитирай
Butthead Публикувано Септември 8, 2009 Публикувано Септември 8, 2009 Всеки път когато се опитам да променя нещо ми излиза (Ако не се чете "File attributes could not be changed or only partially.") От какво се получава това? С последната версия съм регистрирана по на mupo начина Цитирай
Sladichuk® Публикувано Септември 8, 2009 Публикувано Септември 8, 2009 Това означава няколко неща, напр. в момента има нещо отворено в програмата, файл от която се опитвш да промениш; by defаult на файла, директорията му, или на по–горната директория са зададени права, които не можеш да промениш, поне не през iFile. Опитай през WinSCP да зададеш по–високи права на всичко, и ще си решиш проблема. Цитирай
Lamer Публикувано Септември 11, 2009 Публикувано Септември 11, 2009 Някой пробва ли iFile_101-1_wortel С нея съм! Перфектно работи! Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.