chayanne Публикувано Октомври 2, 2015 Публикувано Октомври 2, 2015 Същите пари излиза 64GB внос от Англия. Аз ще ти дам 100 лв отгоре, ако ми намериш 64 GB за 1510 лв. от Европа с доставката. Sent from my iPad using Tapatalk Цитирай
Asen_77 Публикувано Октомври 2, 2015 Публикувано Октомври 2, 2015 Поне изчакайте първата вълна. По цял свят загряват и изключват. Цитирай
dessyteneva Публикувано Октомври 2, 2015 Публикувано Октомври 2, 2015 Да, четох че им загрявал бутона и се самоизключваме по време на работа... Правилно е това за първата партида. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
dessyteneva Публикувано Октомври 2, 2015 Публикувано Октомври 2, 2015 И на мен страшно ми харесва цвета, но той си хареса сребристия... Аз не харесвам само белия преден панел, ама няма как. Ще видим, още не е решено, но ако си взима - да си избере каквото иска, все пак той ще го ползва. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
The Shaman Публикувано Октомври 2, 2015 Публикувано Октомври 2, 2015 Дай му твоя да тренира Питай жена ми Цитирай
dessyteneva Публикувано Октомври 2, 2015 Публикувано Октомври 2, 2015 Ми няма ли го да ти го купи от тук? То не че плюса е много евтин де, към триста лв май беше разликата с нормалния 64, ама пак няма да отиде на тройка (с план де). Нямаш ли някой роднина, който е на Теленор и без това, просто да го купиш към неговия номер? Шамане, не си го давам на никой, който иска тренировки - да си купи, аз моето съкровище не давам ;-) Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
dessyteneva Публикувано Октомври 2, 2015 Публикувано Октомври 2, 2015 Е, това вече е друго, мъничко ще почакаш, ама тъкмо ще се изчисти партидата с възможни бъгове :-) Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Цитирай
algor Публикувано Октомври 2, 2015 Публикувано Октомври 2, 2015 Тука в Израел идва на 14-ти, на ненормални цени. Базовият модел ще удари 2000лв, пък аз искам 6с+ 64, по-малко от 3000 бончета няма да е- направо ви завиждам. Не се излагай па ти - с покупка от istyle и доставка до теб с DHL пак ще ти стъпи на около 2200. Ама не знам там някакви данъци да не ви дръстят, ако се вкарва отвън... едит: писали сме заедно и както предполагах не става пращането извън страната, защото не е рентабилно. пп. А бе някой няма ли със 6S Plus, баси?!?! Айде някой да каже, че го има и да идвам да го видя. Миналата година направихме една кръчма и чу се изредихте на моя, а сега си траете, а?!?! 2 Цитирай
miro1972 Публикувано Октомври 2, 2015 Публикувано Октомври 2, 2015 Моят идва след 10 дни при агента ми в Америка! Голям кът са там 6s+ ,въпреки че е pre-order Цитирай
Alxx® Публикувано Октомври 2, 2015 Автор Публикувано Октомври 2, 2015 Аз поцъках вчера за кратко сребрист 6S. Изглежда синкаво-сив, може би заради светлината, не знам. Нямах възможност да тествам сериозно, но ще споделя две неща: Въпреки бъгавата 9.0, телефонът лети без похлъцване. Форс тач-а не съм и опитвал да видя за какво иде реч, но впечатлението докато го държах в ръка е за много по-солиден апарат, най-малкото заради масата. Усеща се разликата и лично мен това ме кефи.. 1 Цитирай
koksibg Публикувано Октомври 2, 2015 Публикувано Октомври 2, 2015 (редактирано) пп. А бе някой няма ли със 6S plus баси..... @DreamcatcheR го поръча с първата вълна и вече може да го е взел, нз да каже той. Между другото аз и очаквам неговото ревю специално че винаги е изключително обективен. Sent from my iPhone using Tapatalk Някой ще пробва ли дали наистина са водоустойчиви http://www.engadget.com/2015/10/02/iphone-6s-waterproof/ Апъл са направили почти waterproof новите IPhone според това видео. Купили и компания която е специализирана в запечатване на чиповете от вода/влага (waterproof sealing). Най вероятно технологията е сложена пробно без много да тръбят и се подготвят да я внедрят в бъдещата седмица. Sent from my iPhone using Tapatalk Редактирано Октомври 2, 2015 от koksibg 3 Цитирай
Anthony Публикувано Октомври 2, 2015 Публикувано Октомври 2, 2015 Не се излагай па ти - с покупка от istyle и доставка до теб с DHL пак ще ти стъпи на около 2200. Ама не знам там някакви данъци да не ви дръстят, ако се вкарва отвън... едит: писали сме заедно и както предполагах не става пращането извън страната, защото не е рентабилно. пп. А бе някой няма ли със 6S Plus, баси?!?! Айде някой да каже, че го има и да идвам да го видя. Миналата година направихме една кръчма и чу се изредихте на моя, а сега си траете, а?!?! Моя на 5-ти трябва да го шипнат от Германия. 1 Цитирай
kal1ch Публикувано Октомври 2, 2015 Публикувано Октомври 2, 2015 Аз ще ти дам 100 лв отгоре, ако ми намериш 64 GB за 1510 лв. от Европа с доставката. Sent from my iPad using Tapatalk Ако беше за 100-те лева щях да чакам. Но не ми се чакаше. Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Октомври 2, 2015 Публикувано Октомври 2, 2015 Моят малко се забави, защото п*далите от ups направили уж 2 опита за доставка в Германия (в петък и събота) и ми пишат, че офиса не работил.. На третия път го доставиха, но това позабави нещата, защото телефонът не тръгна за насам в събота, както беше предвидено. Очаквам да ми е в ръцете понеделник-вторник.. Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Цитирай
Asen_77 Публикувано Октомври 3, 2015 Публикувано Октомври 3, 2015 Значи отново е време за среща 1 Цитирай
mi4openev Публикувано Октомври 3, 2015 Публикувано Октомври 3, 2015 Някой с "S"-ка пробвал ли е как се държи 3D Touch-а със стъклен протектор? Изобщо работи ли? Цитирай
snooperchi Публикувано Октомври 3, 2015 Публикувано Октомври 3, 2015 Момчета, някой може ли да ми обясни, защо на новият iTunes не ми се показва синхронизацията за Notes ( тоест, да си ги прехвърля от бекъпа от компа на новият апарат ), а също така, от iCloud също не става. Синквам от 4ка на 6s и нищо ( дори от облака ) ... Може ли малко помощ. Цитирай
mariankata Публикувано Октомври 3, 2015 Публикувано Октомври 3, 2015 @mi4openev Няма проблеми със стъклен протектор. Gesendet von iPhone mit Tapatalk 1 Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Октомври 3, 2015 Публикувано Октомври 3, 2015 (редактирано) Новите кейсове са страшни.. Поне в тая разцветка via Tapatalk Редактирано Октомври 3, 2015 от DreamcatcheR 3 Цитирай
ayl Публикувано Октомври 3, 2015 Публикувано Октомври 3, 2015 Една позната има такъв кафяв кейс. Като се изцапа и прежули по ъглите става отвратителен. Но може би е най-вече от фон дьо тена, при теб може да е ОК. Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Октомври 3, 2015 Публикувано Октомври 3, 2015 Не смятам да го ползвам с фон дьо тен, така че се надявам да е наред И все пак това е естествена кожа - с ползването се изменя и придава леко винтидж стил, което мен лично не ме притеснява. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
algor Публикувано Октомври 3, 2015 Публикувано Октомври 3, 2015 Новите кейсове са страшни.. Поне в тая разцветка Наистина са страшни... Не бих сложил такава полюция на апарата си дори под заплаха смъртта да ни раздели. Всичко е въпрос на вкус, разбира се и не коментирам вкуса ти, а кейса. Единствено на Самсунг бих го лепнал, за да прикрия пластмасовата полюция и грозотия. 7 Цитирай
Anthony Публикувано Октомври 3, 2015 Публикувано Октомври 3, 2015 Една позната има такъв кафяв кейс. Като се изцапа и прежули по ъглите става отвратителен. Но може би е най-вече от фон дьо тена, при теб може да е ОК. Е, те ги пуснаха преди 2 седмици, кога е успяла да го прежули и изцапа? Цитирай
ayl Публикувано Октомври 4, 2015 Публикувано Октомври 4, 2015 Става въпрос за калъф на 6-ца. Мисля, че цвета е същия, но и да има разлика в нюанса, няма да има разлика във визията според мен. Цитирай
bobidi Публикувано Октомври 4, 2015 Публикувано Октомври 4, 2015 Калъфът за 6-ца е доста по тъмен, и за 1 година не е мръднал. Доста потъмня но изтъркване няма, лични впечатления. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.