Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

Точно AirDrop е решението и за него не са нужни никакви допълнителни приложения. На телефона се включва от Control Center (swipe от долния ръб на дисплея нагоре), а на мак трябва да са включени блутут и wifi и ако не в краен случай (не винаги задължително) да се отвори finder процорец и да се отиде на airdrop от лентата вляво. Ако не се показва, се активира от настройките на finder - CMD+, sidebar.

• Отговори 673
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

• The Shaman

68

• dessyteneva

41

• algor

39

• DreamcatcheR

38

Публикувано

Мерси много,когато се прибера ще го пробвам

Публикувано

Стига да го подържа мака. Аз пък си мисля, че Photos, върши чудесна работа.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

Здравейте

Чета, че доста хора пишат за проблем със самоизключващ се 6S и 6S+ при някои това е съчетано със загряващо тъч ID.

https://discussions.apple.com/thread/7249096

На някой от колегите да му се е случвало нещо подобно?

Публикувано (редактирано)

Досега не съм забелязал... едно нещо да не ме е засегнало :smile:

Като се позачетох, повечето от хората, които се оплакват са с iOS 9.1 Beta ;)

Редактирано от creepbg

Някой да сподели жълтеене има ли на екрана в дясно и най-вече долу в дясно на бял екран! Върнах моя на втория ден затова! За 6 ес става въпрос.

Sent from my LG-D331 using Tapatalk

Редактирано от simba4
Публикувано

Е как да е само в ъгъла и да е нормално?!

Публикувано

При мен няма жълтеене никъде. И на мен ми направи впечатление, че за разлика от 6-цата не грее докато връща първоначални данни след рестор. Купих го от Технополис и ми го доставиха вчера. За разлика от тези в Техномаркет е с европейско зарядно. Регионалните сетинги бяха сетнати фабрично на България, пък не знам дали е от Унгария или не, както един от колегите писа нагоре. На първо четене - много, много добре. За разлика от общоприетото мнение, че ъпгрейда към S не е значителен, за кой ли път се убеждавам в противното. Според мен резликата между 5S и 6 по може да бъде пропусната, отколкото от 6 към 6S. Двата телефона наистина са различни във всяко едно отношение, освен визуално. Лично мнение след ъпдейт от 4 към 4S, от 5 към 5S и от 6 към 6S.

Като го заредя / разредя 2-3 пъти ще пиша как е батерията. Иначе както казва МакКуин в анимационното филмче и 6S може да каже: Аз съм скорост!

И при мен няма жълтеене.

Като си спомня какви мъки бяха със една петица преди 3 години тръпки ме побиват. Трябваше да го сменям 6 пъти, докато попадна на нормален екран.

За 6s за момента мога да кажа само добри думи, доста съм доволен имайки в предвид, че скачам от 5s.

Редактирано от Fakoni
Публикувано

Явно нямам късмет, чакам сега да го сменят, само да не ми се направят че му няма нищо!

Sent from my LG-D331 using Tapatalk

Публикувано

Уау! Телефонът закупен от Технополис е с БГ настройки още от самото начало?! Нещо шано мано ми се струва тая работа, а може нещо location-a да има пръст в тая работа.

Публикувано

Днес за първи път видях на живо Rose Gold 6s. Егати розовия телефон. Очаквах да е къде-къде по-блед и семпъл.

Публикувано

Май е нещо като българската сим карта вътре ;)

Уау! Телефонът закупен от Технополис е с БГ настройки още от самото начало?! Нещо шано мано ми се струва тая работа, а може нещо location-a да има пръст в тая работа.

Публикувано

Дали е от сим-а? Аз мисля, че ако разрешиш локацията още в началото и се настройват сами регионалните настройки.

По спомен регионалните настройки са още в началото след hello, т.е. после следва локацията. И на мен винаги ме разпознава, че съм в БГ, дори да не е сложена сим карта.

Редактирано от DreamcatcheR
Публикувано

Винаги настройвам всичко в началния екран, но регионалните си искат влизане в Сетингс.

Публикувано

Досега не съм забелязал... едно нещо да не ме е засегнало :smile:

Като се позачетох, повечето от хората, които се оплакват са с iOS 9.1 Beta ;)

Напротив пишат че със 9.1 бета 4 и 5 се оправят нещата.

Поне до сега няма някой с 9.1 след бета 4 който да рапортува подобен проблем. да се надяваме да е бъг в софтуера.

Само при мен ли статус бара с часа/батерията/обхвата се показва 1 сек след като отворя телефона с Touch Id-то? И други хора се оплакват от тоя бъг в чуждите форуми.

Редактирано от petkoxray
Публикувано

Малко да се върнем на чипгейт. Tom's Hardware ще накарат всички с TSMC процесори да страдат :tooth:

http://www.tomshardware.com/news/iphone-6s-a9-samsung-vs-tsmc,30306.html

Публикувано

Стига де тъкмо бях щастлив,че с TSMC чип.

Публикувано

Да ти кажа истината е в последното изречение -

Цитат" If you want a new iPhone 6s, buy it, use it, and don't worry about who made the processor.

Аз така и мисля да направя.

Публикувано

Шаманът е прав. При сетване на телефона, винаги включвам локациите и съм с една и съща сим от години. Винаги досега като стигна в настройките до регионалните първоначалната настройка беше USA. Трябва ръчно да зададеш BG. Не знам какво е шано, мано и т.н. - това виждам, това пиша.

Публикувано

За телефоните в Технополис и iStyle ти гарантирам, че не са шано и са си предназначени за българския пазар.

Публикувано

Силно се притесних от тези приказки за шано/мано. Извинявам се за офтопика, но ако наистина има шано мано стоки в споменатите вериги, тогава ситуацията става доста сериозна. Пред покупка съм на картофобелачка / ръчна. Избора е изключително труден и наистина думата шано не трябва да присъства. От изключително значение е, ако има жълто петно да бъде в лявата част, защото ползвам с дясната ръка и основния нож ще бъде десния. Също така питах за съвет в форум за картофобелачки, но там имаше два регистрирани потребители. Модератора и още един който попитал, сега като процесора на новите е Самсунг или TSMC хубаво ли е да се купуват и каква е основната разлика. Останах силно притеснен от тези мнения и обмислям сериозно, да направя покупката от място, наречено " Битака ". Там поне няма стоки " под масата " и има търговци със традиции от повече от 30 години. Почти съм убеден, че там няма да има шано/мано. Също така съм изключително замислен, дали не трябва да си взема няколко в едно. Освен картофобелчка да съдържа в себе си и белачка за краставици, но в момента не са в сезон и това е на по-заден план. И аз загледах между другото тези с розово покритие, епа многоооо розови. Поне да не бяха толкова розови, а повече златни. Знам, че ще по приемете несериозно, но една картофобелачка е за десетки години напред, не е като някакви телефони и телевизори, който се ползват по няколко години. Много е важно да са предвидени за нашия пазар, все пак при нас самоковските компири имат особеностти, за който трябва специален уред.

Публикувано

Асене, ще ни баннат от форума и ще трябва да правим фейсбук група, недей :).

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...