Dean Публикувано Октомври 16, 2015 Публикувано Октомври 16, 2015 (редактирано) Само при мен ли статус бара с часа/батерията/обхвата се показва 1 сек след като отворя телефона с Touch Id-то? И други хора се оплакват от тоя бъг в чуждите форуми. Sent from my iPhone using Tapatalk И при мен е така, но не ме притеснява. Сигурен съм, че до един-два ъпдейта ще е фикснато. Редактирано Октомври 16, 2015 от Dean 1 Цитирай
kal1ch Публикувано Октомври 16, 2015 Публикувано Октомври 16, 2015 Относно самоизключването мога само да кажа, че при бета 3 на 9.1 ми се случи веднъж, но се усетих сравнително бързо. След бета 4 не се е изключвал. Цитирай
The Shaman Публикувано Октомври 16, 2015 Публикувано Октомври 16, 2015 За телефоните в Технополис и iStyle ти гарантирам, че не са шано и са си предназначени за българския пазар. Това няма да го коментирам защото не съм сигурен, ще кажа само, че за пръв път чувам за такива телефони. По другия въпрос... Активирал съм, хайде да не са стотици, но десетки телефони, но до сега друго освен САЩ, в регионалните не съм срещал! 1 Цитирай
mirror Публикувано Октомври 16, 2015 Публикувано Октомври 16, 2015 За част от EU пазара... Апком е един от дистрибуторите за Европа. Цитирай
Alxx® Публикувано Октомври 16, 2015 Автор Публикувано Октомври 16, 2015 Оправете си регионалните на рутерите, които ползвате при активация и всичко ще е наред. Или си активирайте с нета от сим картата. 1 Цитирай
The Shaman Публикувано Октомври 16, 2015 Публикувано Октомври 16, 2015 Това до някъде е обяснение, стига да бях го правил само на едно място и само в България, но не... Цитирай
Alxx® Публикувано Октомври 16, 2015 Автор Публикувано Октомври 16, 2015 В офиса съм с щатски регионални и така активира, в нас съм с български и резултатът е съответстващ. 1 Цитирай
ayl Публикувано Октомври 16, 2015 Публикувано Октомври 16, 2015 На мен след ресет в първоначалните екрани за настройка никога не ми е искало да пиша, че съм в България. За езика понякога ме пита, но не винаги. Досега винаги съм активирал телефона си в нас, през един същи рутер - имам тайм капсула отпреди да започна да си купувам телефони на Епъл. Не знаех даже, че и там има регионални настройки. Винаги досега съм купувал телефони, внесени от Америка, с изключение на 5-цата, която купих от Техномаркет, но беше с американско зарядно, та все тая. Този ми е пълвия, закупен с европейско зарядно. Когато минах първия път по екраните ми иска само език да настройвам. Регионалните сетинги бяха директно на БГ - разбрах това веднага след като зареди за първи път и иконата News липсваше. Влязох в настройките и там за първи път не беше US. Не знам ако ресторна как ще е. След време като го направя ще напиша, сега направих OTA ъпдейт към 9.0.2. Това, което ми прави впечатление, е че за първа година България е във втората вълна за доставки на айфони и че за първа година стартовите цени към датата, пусната от Епъл за БГ са нормални. Както Алекс писа по-нагоре само 80-100 лв над тези в Германия. Може пък най-после да са ни припознали като бяла държава и нас. Знам ли. Цитирай
drjivago Публикувано Октомври 16, 2015 Публикувано Октомври 16, 2015 Може би причината е точно приложението News Цитирай
dessyteneva Публикувано Октомври 16, 2015 Публикувано Октомври 16, 2015 Днес най-сетне успях да разцъкам един 6s, донесен от Япония при това, телефончето е супер! Много пъргаво, много приятно, не усетих въобще разликата в теглото, естествено пробвах 3d-то, интересно е, но само до там, не успях да видя живите снимки, че заваля, но останах с добри впечатления. Няма да си сменя шестичката, но при първа възможност ще взема един на мъжа ми. 1 Цитирай
dessyteneva Публикувано Октомври 16, 2015 Публикувано Октомври 16, 2015 Да, може би е така, но поне за момента смятам да отложа това свикване и пристрастяване до следващия модел :-) Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
gogi6 Публикувано Октомври 16, 2015 Публикувано Октомври 16, 2015 Не спестява нито едно натискане ...засега!Който е свикнал без Cydia му се радва;)Velox имаше преди 2 години мисля Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Октомври 16, 2015 Публикувано Октомври 16, 2015 3d touch не е само quick actions с приложенията на спрингборда. Той е навсякъде из ОС-а! 5 Цитирай
kawabiker Публикувано Октомври 16, 2015 Публикувано Октомври 16, 2015 (редактирано) Ето специално за разбирача на суха материя, прочетена само някъде в мрежата, но пробвана и тествана реално никога досега а и надали ще му се случи И двата телефона са ФО купени от Apple Store Opera Paris . И двата са купени в деня на излизането 23-24 септември по спомен . Единия е със сим на т-мобайл UK, другия е със сим на АТ&Т USA P.S. След 25.10 приемам жалби срещу комшии дет не си ринат на прасчината Пише го и на личния ми сайт, който може да откриеш чрез единствения метод по който се ограмотяваш ... Редактирано Октомври 16, 2015 от kawabiker Цитирай
mirror Публикувано Октомври 17, 2015 Публикувано Октомври 17, 2015 Нямах представа, че Цацаров е член на форума, но защо не му прати доказателствата на ЛС?! Споко, ще си намериш друга ниша в която да се реализираш, все пак всеки един шано бизнес е до време. Цитирай
kawabiker Публикувано Октомври 17, 2015 Публикувано Октомври 17, 2015 Ето да си я добавиш към подписа за по естетично и ясно 1 Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Октомври 17, 2015 Публикувано Октомври 17, 2015 И аз потвърждавам, че вече не скубе бради и подобни Също така много съм доволен, че избрах златния. Според зависи светлината има различен нюанс. На директна слънчева например, направо си розовее! На изкуствена вечер пък прилича на silver модела. Златистото изобщо не е като на снимките на сайта на Епъл. На живо е много семпъл и блед. Надявах се и розовият да е така, но уви. Все още обаче смятам, че батерията заминава значително по-бързо. С тежината действително няма проблем, първоначално като си сравних в двете ръце 6+ и 6с+, вторият ми се видя по-тежичък. Цитирай
The Shaman Публикувано Октомври 17, 2015 Публикувано Октомври 17, 2015 Михов, какви са тея цепки, тея луфтове бе човек 1 Цитирай
drjivago Публикувано Октомври 17, 2015 Публикувано Октомври 17, 2015 (редактирано) Не знам за луфтове, но моят ме скубе по същият начин. С кейс няма проблем. Аз съм много доволен от батерията. Все пак ъпгрейднах от шестица, не от плюс, но за първи път телефон ми издържа ден и половина. Върнах си бекъп, за първи път не му дадох "set as new" на ново устройство Редактирано Октомври 17, 2015 от drjivago Цитирай
drjivago Публикувано Октомври 17, 2015 Публикувано Октомври 17, 2015 Сега го загледах, наистина има разлика Цитирай
mi4openev Публикувано Октомври 17, 2015 Публикувано Октомври 17, 2015 Айде сега, те ви hair-gate! Цитирай
The Shaman Публикувано Октомври 17, 2015 Публикувано Октомври 17, 2015 До сега гледах, но не виждам цепка и това е. Цитирай
Anthony Публикувано Октомври 17, 2015 Публикувано Октомври 17, 2015 Така, ходих и аз в Епъл стора да го разгледам новият Айфон, само 5.5 инчовия ме интересуваше, малките ги погледнах за секунда и до там.Отначало исках да си купя розовият вариант, но след като го видях на живо ми се стори доста "дамски", не ми хареса. Златният вариант е най-красивият според мен. Направи ми впечатления масивната му изработка, никакъв луфт и никакви цепки или отвори, на старият ми се закача брадата и скубе. (новият не съм го пробвал да го мина през лицетo, все пак е магазин). На новият сглобката е 100% плътно една към друга, на моят Айфон 6 плюс си личи луфта между панела и екрана. Не е толкова хлъзгав което е плюс за мен. Теглото от 192гр е перфектно и не играе никаква роля за носенето му, поне за мен. Разликата в дебелината от 0.2мм не я видях, макар, че се опитвах много да се вгледам както са един до друг. 3д тъча е уникален, пуснах му няколко бързи команди и работи перфектно, определено ще се ползва от мен. Камерата не ме интересува, не снимам нищо освен снимки за фейсбук, така, че и 5мпх ми стига. Видео не снимам. Ще си купя новият телефон, определено има разлика с предишният. Както казах в няколко постове, тук цената на 64 гиги плюс надминава 2200лв, така, че ще се купува коледа от Б-я Със здраве. То в Израел златния със сигурност е най-продавания :D 1 Цитирай
simba4 Публикувано Октомври 17, 2015 Публикувано Октомври 17, 2015 Има разлика между 6 и 6 ес потвърждавам! Sent from my LG-D331 using Tapatalk Цитирай
algor Публикувано Октомври 17, 2015 Публикувано Октомври 17, 2015 Аз или съм много глупав или вие сте прекалено интелигентни за мен и три пъти препрочитам дискусията и не мога да схвана за какво става дума и къде има разлика, баси... Съжалявам, но моля за пояснение буквално с три думи и без локуми, че се обърквам, а и ми е на дневен ред евентуална покупка на 2-3 броя 6S Plus и като българин не искам да се мина. Благодаря на отзовалите се! 1 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.