drjivago Публикувано Октомври 17, 2015 Публикувано Октомври 17, 2015 Според мен това не е нещо, което да влияе на бъдеща покупка. 1 Цитирай
dessyteneva Публикувано Октомври 17, 2015 Публикувано Октомври 17, 2015 До колкото разбирам - пускаш си лека брада и в магазина пробваш скубе ли, ако не скубе е идеален, ако скубе - бръснеш се редовно и не ти пука ;-) Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
algor Публикувано Октомври 17, 2015 Публикувано Октомври 17, 2015 Тоест 6S Plus не скубе брадата като 6 Plus, така ли? И в това се изразява по-качествената сглобка? 1 Цитирай
Anthony Публикувано Октомври 17, 2015 Публикувано Октомври 17, 2015 Мен и двата ме скубят. Трябва да ги пробвам на патката, щото нея май я бръсна по-често 5 Цитирай
kawabiker Публикувано Октомври 17, 2015 Публикувано Октомври 17, 2015 Стария наистина скубе та се кине новия не . Сигурен съм че сме разисквали за 6/6+ че скубе когато излезна . Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Октомври 17, 2015 Публикувано Октомври 17, 2015 Старата 6-ца и косата ми скубеше, не е само до бради Но да, писали сме и преди във форума за "проблема". Доста неприятно е и се случва като се ползва телефона без кейс. С новия не ми се е случвало досега и причината е именно по тясната сглобка м/у дисплея и шасито на телефона. При старите има 1-2 мм луфт, при новите няма, или ако има е микрометри.. 1 Цитирай
kawabiker Публикувано Октомври 17, 2015 Публикувано Октомври 17, 2015 Все пак за новия излезна и слух че е водоносещ , а при първите разглабяния се видя че дисплея е доста по труден за махане, уплътнен е в 4ки точки безумно, както и по дължина на скобите . Наистина изглежда по плътен като цяло в сравнение със стария . Цитирай
The Shaman Публикувано Октомври 17, 2015 Публикувано Октомври 17, 2015 Значи може да се бръснеш с него под душа! Сега разбрах. 5 Цитирай
Asen_77 Публикувано Октомври 17, 2015 Публикувано Октомври 17, 2015 1-2 мм луфт не е ли много? 1-2 десети от милиметъра ми звучи по реално? Цитирай
The Shaman Публикувано Октомври 17, 2015 Публикувано Октомври 17, 2015 Дриймъра не знае какво е милиметър и миКРОН май Цитирай
kawabiker Публикувано Октомври 17, 2015 Публикувано Октомври 17, 2015 (редактирано) Значи може да се бръснеш с него под душа! Сега разбрах. Нали това говориме че новия не скубе а стария не носи на вода а скубе , иначе е чудесна идея за стартъп проект Редактирано Октомври 17, 2015 от kawabiker Цитирай
petar.petrov Публикувано Октомври 17, 2015 Публикувано Октомври 17, 2015 Потвърждавам новия НЕ скубе, чусвам го много по солиден, което ме кефи. Ааа и е по малко хлъзгав от 6та серия. 1 Цитирай
gogi6 Публикувано Октомври 18, 2015 Публикувано Октомври 18, 2015 Имам чувството,че съм във форум за епилатори 15 Цитирай
ayl Публикувано Октомври 18, 2015 Публикувано Октомври 18, 2015 Даа, розовия трябва да го предлагат като уред две-в-едно. 1 Цитирай
algor Публикувано Октомври 18, 2015 Публикувано Октомври 18, 2015 Аз пък не мога да разбера защо в момента, в който се направят 10-ина поста по повод даден...да речем проблем и веднага се започва с подскоците какво било, как не трябвало да се обръща внимание на такива неща, как световния лидер бил един и на фона на перфектните апарати и операционни системи тези 3-4-8 "проблемчета" не е сериозно да им се обръща внимание и т.н. Който си е намерил парите на улицата и му е все тая какво купува за 2 бона - воала, негова си работа. Мен лично пък живо ме интересува всеки един проблем, било той скубане, къдрене, печене на филийки на апарата и т.н. и поради това обмислям вече седмица дали да дам близо 5 000 лева за два апарата и дали си струва. За първи път (а ползвам марката от първия модел - някои хора тук знаят) от години се замислям струва ли си минаването на S - модела и като по този повод обръщам внимание на всичко написано както в положителен аспект, така и в отрицателен. И не на последно място - ако iPhone беше на цена, колкото епилатора, тази тема нямаше да я има. пп. Ебавате се с розовото злато, но първите няколко дни това беше цвета, който се изчерпа най-бързо в магазините. Нали? 7 Цитирай
petar.petrov Публикувано Октомври 18, 2015 Публикувано Октомври 18, 2015 Няма как прзовото злато да не е най предпочитано защото обхваща две категории жените и всички които искат да покажат, че са с новия модел За мен най голямия плюс на новия е, че го чувстам по добре и солидно изработен. 6тицата с това припукване за малко да ме накара да си взема извит гнусмас ПП. Само за експеримента пробвах десетина минути да до плъздам по лицето си (с 5 дневна брада съм) и не ме ускуба нито веднъж за разлика от стария който почти на всяко плъзгане скубе. Цитирай
The Shaman Публикувано Октомври 18, 2015 Публикувано Октомври 18, 2015 Саше, само казвам, че мен не ме епилира, но може и да е щото съм по-слабо окосмен, де да знам 2 Цитирай
gogi6 Публикувано Октомври 18, 2015 Публикувано Октомври 18, 2015 Няма как прзовото злато да не е най предпочитано защото обхваща две категории жените и всички които искат да покажат, че са с новия модел За мен най голямия плюс на новия е, че го чувстам по добре и солидно изработен. 6тицата с това припукване за малко да ме накара да си взема извит гнусмас ПП. Само за експеримента пробвах десетина минути да до плъздам по лицето си (с 5 дневна брада съм) и не ме ускуба нито веднъж за разлика от стария който почти на всяко плъзгане скубе. Верно ли 10 мин го плъзга по лицето? 1 Цитирай
Anthony Публикувано Октомври 18, 2015 Публикувано Октомври 18, 2015 Саше, аз честно да ти кажа не виждам особена разлика между 6+ и 6S+. Малко по-бързо работи сякаш и това е. 3D touch рядко го ползвам и засега не виждам да е кой знае какво. Докато не направят опция сам да избираш какви функции да изкарва, надали ще стане нещо революционно. На мен ъпгрейда ми излезе 800 лв. и все още не съм убеден, че има смисъл. Само да отбележа, че 6+ никога не ми е пукал, тракал, жълтял или квото там са изпитвали други потребители. 8 Цитирай
algor Публикувано Октомври 18, 2015 Публикувано Октомври 18, 2015 Тони, най-тъпото е, че и аз това го знам, но понеже преди 6-7 дни изразих мнение, че ъпгрейда не си заслужава, а сега говоря за покупка на 2 апарата ще кажа накратко какъв ми е казуса. Синовете ми знаят, че съм фен и за сефте от години решили да ми направят изненада и да ми вземат те апарата на изплащане и да ми го подарят. Да, ама дъртото Хасан ги излови с пъкления им план и с 320 кандърми и мотиви защо е по-добре (фактурно и гаранционно) да си взема апарата от тук, те се навиха, като ме оставиха аз да избера откъде и да се оправя с покупката. Но задължително да го взема. Аз пък като ще взимам, поне ще грабна и за другия син, който е фен и той на марката, та така стигнах до два. Не си струва, знам, но ще се опитам да ги финтирам по някакъв начин, гадовете. (да не говорим, че апарата на сина в момента е златна 128-ца, 6+, сменен май месец в Манчестър и е с две години гаранция към Apple и той не ми се продава, ама хич) Иначе не съм смятал на мен как ще ми дойде ъпгрейда, но някъде там ще е определено - към 600-800 лева някъде. пп. Затова е важно това "скубане", за да хвана инициаторите на изненадата и да им кажа - Ето бе, апарата скубе, грее и прави ощенамкъфси проблем и затова дайте да прескочим S-модела. Саше, само казвам, че мен не ме епилира, но може и да е щото съм по-слабо окосмен, де да знам хаха А бе и аз не съм от косместите, ама снощи разправях на Миро и Асен, как понякога докато си мисля моите неща, гледам в една точка и се почесвам по лицето с апарата изведнъж извивам на умряло, щото ми е защипал брадата гадината. Много е гадно, ебаси. 3 Цитирай
Life Публикувано Октомври 18, 2015 Публикувано Октомври 18, 2015 Здравейте, Мноооого рядко пиша из форуми, но влязох да видя какво се пише тук този път и да проверя дали някой случайно не е срещнал проблем, какъвто аз. Ползвам 6s 64gb, сив, невърлок, европейски внос, с гаранция и всичко от-до. Проблемът е следния - понякога по време на разговор от другата страна чуват собственият си глас - като ехо, леко приглушено и не на цели думи или изречения. Много е странно. Пробвах и с изключен и с включен noise cancellation. Рядко се случва, но не открих закономерност. Някой нещо? Не ми се сменя с нов заради риска от процесора, моят не е с самсунговия (а разлика в батерия има, повярвайте ми). Отделно да споделя мнението ми по темата защо си струва 6S. След като преди години зачеркнах ios заради куп проблеми и липси (4 и 5) все пак по-късно (версия 7) се върнах и от тогава единствената стъпка встрани е Blackberry q10 (което като система не отстъпва по нищо на ios освен слабото разпространение). Ползвах 5c, после 5s, мразя големи телефони (поради много причини) и за това зачеркнах и iphone 6, но сега взех 6s заради едно основно нещо - здравината. В тази тема като че ли странично се засегна най-голямата причина, поради която си струва купуването (не само ъпгрейд) на 6s. Водоустойчивостта и в пъти по-здравият алуминий (с повече съдържание на цинк). Вече не се притеснявам, че едно неволно намокряне ще убие устройството, а и неволно изпускане ще го изкриви, както беше с 5s и 6. За справки: - тест на материала и здравината му - тест на водоустойчивосттаhttps://ifixit.org/b...one-waterproof/ - защо и какви нови патенти има П.П. за да си спестим излишните коментари 1. Използването на големи дисплеи за мен е безсмислено, защото ползвам у-вото за работа предимно. Не гледам филми на него (не съм пазач нощтна смяна), нямам и един музикален файл, не ми трябва - искам да имам надежден комуникатор със стабилна работа. 2. Пазя си устройствата, но не им робувам. Т.е. никой, наистина, никой не е застрахован от инцидентно изпускане или намокряне. Не си мечтая и не ми е това целта да показвам как снимам клипчета под вода, но съм бил свидетел на проблеми с 5s след разговор по време на дъжд и резултат отказана гаранция. 1 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.