The Shaman Публикувано Октомври 18, 2015 Публикувано Октомври 18, 2015 Нещо май не схващам! Отсреща, на другия телефон чуват ехо и проблема е в твоя телефон?!? пп: Това с процесора и батерията са полу глупости и се доказаха (макар и да ти вярвам ) Разликата е недоловима извън бенчове. ппп: За това с водоустойчивоста няма нищо официално, но ти пробвай де, няма лошо Цитирай
Life Публикувано Октомври 18, 2015 Публикувано Октомври 18, 2015 Мда, странно за обяснение, но все едно от моят телефон в аудио канала на микрофона вкарва звук от входящия аудио канал. Тествах с няколко различни телефона (вкл. други iOS). П.П. Възможно е да са глупости. Според мен има осезаема разлика и тя идва от това за какво и как се ползва у-вото. Няма смисъл да изпадаме в спорове, тествах - за мен e факт и го видях. П.П.П. Не бих пробвал, но съм сигурен след като видях в iFixit, че действително са направени сериозни стъпки към подобрение на предишното положение. Сигурен съм, че резултатът няма да е какъвто би бил с всеки друг iPhone преди 6S. Цитирай
arm11 Публикувано Октомври 18, 2015 Публикувано Октомври 18, 2015 И аз, като Алгор за първа година се двоумя за "ес" модела. Май ще мина само с един розов, пък догодина, ще се разпиша и за мен. 1 Цитирай
petar.petrov Публикувано Октомври 18, 2015 Публикувано Октомври 18, 2015 (редактирано) За батерията "чичо Том" мисли различно а именно че тази със гнусмас чип издържа почече, което е донякъде логично ,тъй като гнусмас чипа е 14нм а ТМSC е 16нм. Почечето тестове в тубата са два телефона този с гнусмас с карта към оператот а този с ТМSC без карта (поне тези дето аз съм гледал де) Редактирано Октомври 18, 2015 от petar.petrov Цитирай
Anthony Публикувано Октомври 18, 2015 Публикувано Октомври 18, 2015 С батерията са пълни глупoсти, както и да го ползваш. 1 Цитирай
mircosoft Публикувано Октомври 19, 2015 Публикувано Октомври 19, 2015 Живите снимки от 6s при изпращане на iMessage работят и на 6, 6plus. Не видях осезаема разлика в качеството може би живите да са с по-ниско. Цитирай
slaf Публикувано Октомври 19, 2015 Публикувано Октомври 19, 2015 Що не слагат кейпиес на тази газова среда. Цитирай
Dean Публикувано Октомври 19, 2015 Публикувано Октомври 19, 2015 Колко ви издържа батерията? Аз вече взех да се притеснявам за моята. Процентите падат през 2 понякога, ахах. 50 минути usage и 3 часа и половина standby - -14%. Това не е нормално! Цитирай
kal1ch Публикувано Октомври 19, 2015 Публикувано Октомври 19, 2015 Моя изкарва около 44 часа стендбай с нормално ползване (около 6 ч.) 1 Цитирай
ayl Публикувано Октомври 19, 2015 Публикувано Октомври 19, 2015 Колко ви издържа батерията? Аз вече взех да се притеснявам за моята. Процентите падат през 2 понякога, ахах. 50 минути usage и 3 часа и половина standby - -14%. Това не е нормално! Моят е на 61 % с 51 ч, 54 мин стендбай, 2 ч, 46 м употреба и 52 минути разговори от събота сутринта досега. Разреди докрай и зареди, ако пак е така ресет, ако пак е така - мисли за смяна. Цитирай
dedra1 Публикувано Октомври 19, 2015 Публикувано Октомври 19, 2015 Привет! На път съм да се разделя с Note4 и да си взема един 6S+. Много ми харесва като сглобка и размер и изпитвам някаква носталгия...Не съм ползвал iOS от iphone4 насам (4 години). Някой би ли обяснил от какви функции ще се лиша/облагодетелствам, понеже, както писах не съм ползвал отдавна и не съм много наясно с промените в iOS оттогава до сега. Благодаря. Цитирай
gogi6 Публикувано Октомври 19, 2015 Публикувано Октомври 19, 2015 В YouTube има доста видеоклипове по темата 1 Цитирай
JVV Публикувано Октомври 19, 2015 Публикувано Октомври 19, 2015 Бях се засилил в Мтел за 6S. Разгледах, разцъках и се разколебах. После излезе Pangu и качих Forcy, UniversalForce, Livephotoenabler та си начесах крастата и сега не се сещам да ги ползвам. Май пак ще прескоча като всеки S. 1 Цитирай
Dean Публикувано Октомври 19, 2015 Публикувано Октомври 19, 2015 Мислех, че е от facebook приложението, но го изтрих и пак е същото. От 40 на 33% падна за около 20 минути... Ненормална работа. Почти мигновено след 1% пада и друг. Усещам и загряване... Такова нещо ми се случи и със 6-цата и се оправи след рестор, но мислих, че нещо по jail-a се беше омазало. После пак ше пробвам и дано се оправи, че ми писна всеки един iPhone, който си взема в началото да се оказва дефектен и на първата седмица да ми го заменят, абсолютно всеки път ми се случва досега, надявам се да се размина този път.. Благодаря ви за отговорите! Цитирай
chayanne Публикувано Октомври 19, 2015 Публикувано Октомври 19, 2015 Значи може да се бръснеш с него под душа! Сега разбрах. Явно можеш само да се сапунисваш Някой срещал ли е по М-телските офиси 6S 64GB (розов), да направя на жената новогодишен подарък!? Sent from my iPad using Tapatalk Цитирай
kawabiker Публикувано Октомври 19, 2015 Публикувано Октомври 19, 2015 Мда, странно за обяснение, но все едно от моят телефон в аудио канала на микрофона вкарва звук от входящия аудио канал. Тествах с няколко различни телефона (вкл. други iOS). П.П. Възможно е да са глупости. Според мен има осезаема разлика и тя идва от това за какво и как се ползва у-вото. Няма смисъл да изпадаме в спорове, тествах - за мен e факт и го видях. П.П.П. Не бих пробвал, но съм сигурен след като видях в iFixit, че действително са направени сериозни стъпки към подобрение на предишното положение. Сигурен съм, че резултатът няма да е какъвто би бил с всеки друг iPhone преди 6S. Кейс имаш ли на телефона ? Цитирай
Life Публикувано Октомври 20, 2015 Публикувано Октомври 20, 2015 (редактирано) Имам, да. Пробвах с него и без него - резултат няма (пак се появява проблема от време на време). Пр мен проблем няма , но за хората от другата страна едва ли е приятно. На път съм да махна стъкления скрийн протектор, защото на ръба му в горната част се вижда много малък сензор и имам съмнение, че има участие в играта. Редактирано Октомври 20, 2015 от Alxx® Цитирай
Alxx® Публикувано Октомври 20, 2015 Автор Публикувано Октомври 20, 2015 Не цитирай последен пост, счита се за спам. "Участие" има уплътнението около микрофона, щом не е кейс причината. Цитирай
Dean Публикувано Октомври 20, 2015 Публикувано Октомври 20, 2015 (редактирано) След разреждане на батерията и после пълно зареждане, както и изтриване на някои от последните приложения, които бях изтеглил, мисля че нещата се нормализираха! При Usage - 2h и 3 minutes Standby - 15h и 6min 70% остават от батерията. Как мислите, дали е нормално? Ползвал съм основно (64%) сафари браузъра и по малко камера, инстаграм и app store за някои приложения. Редактирано Октомври 20, 2015 от Dean Цитирай
Dean Публикувано Октомври 20, 2015 Публикувано Октомври 20, 2015 (редактирано) Ахаха, това е вярно. От вчера почнах защото забелязах проблем, няма как да не го следя днес... Редактирано Октомври 20, 2015 от Dean Цитирай
kracode Публикувано Октомври 20, 2015 Публикувано Октомври 20, 2015 Точно това днес се замислих,моя телефон изкара около 51-52 часа ,незнам къде точно гледате тези данни ,но влязох в менюто на батерията и ми пишеше used 17 h и нещо,като през това време имам над 2 часа разговори и доста се лутах из менюто на телефона и appstore ,дори си играх доста време с камерата за да и правя настройки и естесвено да и се порадвам ,защото е уникална.Пробвах и 4к видеото -добро е наистена.Бях свикнал 6 години с андроид да си зареждам телефона всеки ден по-навик ,сега чак ми е терсене Определено като пълен новообранец ,няма нещо което да не ми харесва в телефона ,заслужава си парите които съм похарчил.Днес дори го пооблякох с калъфче,абе с две думи : стилна работа Цитирай
The Shaman Публикувано Октомври 20, 2015 Публикувано Октомври 20, 2015 Това 17 usage, трябваше да го снимаш, че ако е вярно, моя ще го троша в земята Толкова и Standby, не вадя Цитирай
kracode Публикувано Октомври 20, 2015 Публикувано Октомври 20, 2015 Ами преди около 1 час го махнах от зарядното и сега ми пише http://prikachi.com/images.php?images/213/8416213Y.jpg Цитирай
petar.petrov Публикувано Октомври 20, 2015 Публикувано Октомври 20, 2015 "Чипгейт" отново е разбит на пух и прах този път от consumer reports http://www.consumerreports.org/smartphones/battery-tests-find-no-chipgate-problems-in-the-iPhone-6s Цитирай
The Shaman Публикувано Октомври 20, 2015 Публикувано Октомври 20, 2015 Това е поне на седмица. Споменах по-напред Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.