LUBECA Публикувано Октомври 21, 2015 Публикувано Октомври 21, 2015 Днес ми доставиха 6s - ката, 64GB grey от Ментел. Две седмици се надлъгвахме с тях, имат ли бройки, нямат ли и тн, докато не пуснах писмо с оплакване, като споменах КЗП и тн... На 15-тата минута ми се обадиха и...О, чудо! Имало бройка!... От 3 часа съм с апарата и впечатленията ми са прекрасни Няма никой от гореспоменатите проблеми и е пушка засега Между другото, проверих го по imei, като се оказа, че си пише, че е предназначен за България, за Мтел... Едновременно с това е ФО. Интересно. 4 Цитирай
drjivago Публикувано Октомври 21, 2015 Публикувано Октомври 21, 2015 Има някаква врътка иначе няма как да продават на тези цени Цитирай
simba4 Публикувано Октомври 21, 2015 Публикувано Октомври 21, 2015 В страницата на Епъл мтел ги дават като кариер съпорт! Sent from my LG-D331 using Tapatalk Цитирай
koksibg Публикувано Октомври 22, 2015 Публикувано Октомври 22, 2015 Аз също взех 6s в събота. Не го отворих в магазина а вечерта вкъщи и кво да гледам дисплея горе в вляво беше с тъмни петна - просто където и да браузвъш в менютата или в съфари на началната страница горе вляво беше си тъмно петно на дисплея и дразни много. В неделя го върнах и взех друг който си е ОК. Досега бях с петица и имам чувство че марката съм сменил. Много различно чувство ми дава 6s. В тази връзка искам да питам следното - когато отворя камера апп и скролвам photo-video-slo mo и на slo mo режима екрана потъмнява. Незнам дали ме разбирате. Напр. отваряте фото апп и гледате дисплея има нормална осветеност но когато смените на slo mo режим целия дисплея потъмнява като че ли филтър съм включил. Не знам да съм го срещал като коментар тук и искам мнение да знам в моя ТВ ли е проблема(на петицата нямах slo mo режим). Този път си взех и силиконов кейс на Апъл и много ми хареса материята на допир една мекичка и финна. Преди две години като излезе 5s Апъл пуснаха кожени калъфи и си взех кафяв но не ми хареса качеството, много бързо се захаби по ръбовете и стана много грозно и си казах другия път нема им дам пари за кожен калъф. Взех си също и Lighting dock този за зареждане който много ме изкефи. Същия цвят естествено space grey същия материал и е доста тежък/плътен а от долу е гумиран целия за добър грип. Като се сложи тел изглежда жестоко красиво. Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Цитирай
Fakoni Публикувано Октомври 22, 2015 Публикувано Октомври 22, 2015 (редактирано) Честито. Няма за какво да се притесняваш и при мен потъмнява на slo mo... Редактирано Октомври 22, 2015 от Fakoni 1 Цитирай
SpiceBoy Публикувано Октомври 22, 2015 Публикувано Октомври 22, 2015 (редактирано) Когато снимате Slow motion видео, екрана "потъмнява", защото минималната скорост на която може да се снима е по-висока от тази за обикновеното видео или снимка и изисква повече светлина. Редактирано Октомври 22, 2015 от SpiceBoy 4 Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Октомври 22, 2015 Публикувано Октомври 22, 2015 Ако искате повече светлина, намалете fps-a от 240 на 120 (720p). Settings - photos & camera Sent from my iPhone using Tapatalk 5 Цитирай
algor Публикувано Октомври 23, 2015 Публикувано Октомври 23, 2015 http://hicomm.bg/revu-na-produkti/i-phone-6-s-plus-razmeryt-ima-znachenie-revu.html Чат-пат излиза за четене нещо смислено, написано с акъл и аргументация. 3 Цитирай
MMJ Публикувано Октомври 23, 2015 Публикувано Октомври 23, 2015 Прочетох статията в хайком, но не пише камерата като е подобрена още ли липсва широкоекранен режим на снимане 16:9 (говоря за стоковото приложение) ? Цитирай
Wayward Публикувано Октомври 23, 2015 Публикувано Октомври 23, 2015 И аз я прочетох,но прочетох и коментарите отдолу.Само бях чувал за интернет троловете ... Цитирай
gogi6 Публикувано Октомври 24, 2015 Публикувано Октомври 24, 2015 http://hicomm.bg/revu-na-produkti/i-phone-6-s-plus-razmeryt-ima-znachenie-revu.htmlЧат-пат излиза за четене нещо смислено, написано с акъл и аргументация. Статията не е за тук.Личи си,че я е писал новобранец и не споменава нищо,което не знаем Цитирай
dessyteneva Публикувано Октомври 24, 2015 Публикувано Октомври 24, 2015 Всичко друго мога да приема, но Боби определено не е новобранец, бил ми е редактор и мога да кажа, че освен че е прекрасен човек е и много интелигентно и умно момче, не му липсва опит и пише чудесно. Какво би могъл да напише, което не знаем? Какво след като сме гледали представянето, а и вече доста хора имат апаратите? Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Цитирай
gogi6 Публикувано Октомври 24, 2015 Публикувано Октомври 24, 2015 (редактирано) Точно това казвам.Статията не е за тук.Не казвам нищо лошо.За мен е новобранец по темата.Не може да ходи със зарядно в чантата(колкото кибрит),а може да мъкне тази тухла?! Редактирано Октомври 24, 2015 от gogi6 Цитирай
mirror Публикувано Октомври 24, 2015 Публикувано Октомври 24, 2015 @gogi6, статията е за личните впечатления и мнение на потребител ползващ iPhone 6s/plus/, което означава, че е точно за тук. 2 Цитирай
gogi6 Публикувано Октомври 24, 2015 Публикувано Октомври 24, 2015 Мда,преминал от iPhone 5 на 6s plus;)5s,iPhone 6...?Какви да са му впечатленията? Цитирай
mirror Публикувано Октомври 24, 2015 Публикувано Октомври 24, 2015 Е стига де! Много от нас във форума преминахме от 4 /s/ на 6 /plus/, знаеш ли какво УАУ беше . Дай да уважаваме мнението на другите, въпреки че не ни харесва. 6 Цитирай
algor Публикувано Октомври 24, 2015 Публикувано Октомври 24, 2015 Аз определено отдавна казвам, че не съм добре, ама хората в този форум определено все повече ме изумяват напоследък. iPhone 6s, iPhone 6s plus - мнения и коментари Това е заглавието на темата. iPhone 6s Plus: силата на по-големия брат Това е заглавието на статията. Е, добре де, за къде е тогава тя, ако не за тук, при положение, че не става дума за чушки и домати?!?! Всъщност не ми отговаряйте, защото ще кажа неща, които не искам. 5 Цитирай
gogi6 Публикувано Октомври 24, 2015 Публикувано Октомври 24, 2015 (редактирано) Да намеря и аз някоя статия с подобно заглавие на някой болен андроид почитател и да я постна тук?!Решил си да купуваш 6s + и една такава статия те кара да се чувстваш по-спокоен(не визирам определен човек).А къде е писал,че не му се носи зарядно?!А тухла в джоба му се носиСилата на по-големия брат е в големината.И не разбрахме,16:9 снима ли? Редактирано Октомври 24, 2015 от gogi6 Цитирай
The Shaman Публикувано Октомври 24, 2015 Публикувано Октомври 24, 2015 Ако не снима разчекнати снимки, лошо!!! Цитирай
killer4o Публикувано Октомври 24, 2015 Публикувано Октомври 24, 2015 Това е софтуерно решение, не знам защо някой мисли, че с новия iPhone ще е различно. Или ще го променят за всички, или (както е в момента) ще го оставят еднакво за всички. Цитирай
Anthony Публикувано Октомври 24, 2015 Публикувано Октомври 24, 2015 Не. 16:9 е изрязан (crop) на стандартния 3:2. Мен също много ме дразни, че го няма, защото снимки гледам само на екран и затова ползвам ProCamera8. 2 Цитирай
Dean Публикувано Октомври 24, 2015 Публикувано Октомври 24, 2015 През 2019 IPhone ще може да снима 16:9 снимки и Apple ще го представят като революция. Много сте се разбързали нещо. Цитирай
drjivago Публикувано Октомври 24, 2015 Публикувано Октомври 24, 2015 Разбирам да е 2007, ама сега има избор. Който не му харесва..... Не ви бият да ги купувате 1 Цитирай
algor Публикувано Октомври 24, 2015 Публикувано Октомври 24, 2015 Момчета и момичета, да кажа на желаещите да го имат без да чакат: в Плесио има абсолютно всички модели на 6S и 6S Plus като памет и цветове. Скоро са ги заредили и липсата на каквато и да е реклама и обявяване за наличностите явно ги поставя в положение на единствените, които имат доволно количество от всичко. За търсещите изплащане вариантите са два: TBI и Пощенска банка, като вторите предлагат до 24 вноски без оскъпяване (лихва) на изплащане. Аз си тръгнах с една 64-ка Rose Gold. Впечатления като ги понатрупам (и ако ги понатрупам, разбира се). Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.