Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

Току що си пуснах заявката към Еконт за покупка с куриер от Англия. 2 бр. iPhone 6s Space Gray 64GB. :)

• Отговори 673
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

• The Shaman

68

• dessyteneva

41

• algor

39

• DreamcatcheR

38

Публикувано

На мен лично ми хареса Pencil-а на pro-то добра функция е!А най-много ми хареса,че не те задължават да го ползваш както при Samsung и не го набиват в устройството!

Е, те ако го бяха набили в устрийството как щяха да вземат едни 100 пари от него? ;)

Публикувано

Току що си пуснах заявката към Еконт за покупка с куриер от Англия. 2 бр. iPhone 6s Space Gray 64GB. :smile:

Е, как става това, като още ги няма и на пре-ордер?

Публикувано

Е, как става това, като още ги няма и на пре-ордер?

Добавих им забележка, че поръчката трябва да се направи в Събота. В момента чакам да потвърдят, за да мога да платя.

Публикувано

iPad Pro is great for creative workflows with a high res 12.9″ touch screen display at 2732 x 2048 pixels, A9X chip, and 4GB RAM …

Публикувано

Дизайнери, архитекти и подобни хора ще са най-доволни от Про-то. Лекарите също ;) С този процесор и графика, не би трябвало да се затрудни с възпроизвеждането на 3D образи от скенер(както OsiriX за мак), които и лекари, и пациенти ще могат да разглеждат в движение.

Публикувано

Горното мнение вече не важи за 4 РАМ. Индивидите от Адоб са го премахнали преди минути!

Публикувано

ATV ще бъде използваемо и без Jailbreak ;)

post-8-1441890265,2585_thumb.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

Защо Apple са намалили капацитета на батерията на новите въйфони?

Нямам търпение да закупя едно NEW ATV!

Публикувано

Намалили са капацитета на батериите, защото са добавили Taptic Engine за 3D Touch функционалността.

Публикувано

Има ли някъде TvOS beta?

Публикувано

Която къде ще я ръгнеш :D

Публикувано

Прочел си преди мен;)))

Публикувано (редактирано)

И на мен ми харесаха новите устройства :))

1.iPad pro ми хвана много окото ,за съжаление малко солено идва :))

2. 3D touch ми хареса много и мисля , че доста ще улесни работата с телефона ..и почти съм убеден, че догодина тази технология ще присъства в повечето устройства на пазара , като неотменна екстра (подобно на пръстовия четец )

3. Много на бързо май представиха и iPad Mini 4 (или аз съм изпуснал в презентацията ) , който за разлика от про версията е на доста по-поносима цена ;))

Разбира се браво и за екипа на форума , който пресъздаде най-важните моменти от евънта тук ;))

Когато избереш да не правиш избор - правиш избор, защото избираш да не избираш.

Редактирано от djokando

Пускам го пак защото сега чак стоплих че даже е рисувано 2012 :D

http://o.aolcdn.com/hss/storage/midas/79e4a7a212f5e7e1147e9d19228f479b/202608722/surface-ipad-comic-joel-watson.jpg

Редактирано от kawabiker
Публикувано

Майтапа настрана, ама колкото и да не харесвам леля Тим за водеща, толкова ми е смешен Стив Балмър. Даже и гениален продукт да направят микромеките, ако Балмър го анонсира ще го сложа автоматично в графата "не става". Добре, че го няма на сцената вече, б@си противния тип.

Публикувано

Ееее как бе... Тоя титан на танците...

Публикувано

И освен титан на танците - музикален гений!

Публикувано

Пуснете си Bulgaria ON Air. Дават много приятно документално филмче за Apple.

Публикувано

Приключи брутално!

Здравейте, не знам дали тука е мястото да пиша по този въпрос, но ако не е така моля ви поправете ме. Става дума за закупуването на iPhone 6s от щатите. В сайта на епъл никъде няма възможност да се купи sim free. Още при избора на модел, цвят и капацитет дава да се избере един от четирите оператора там. За разлика, при iphone 6 най-отдолу под изброените оператори, има опция за закупуване на sim free. Не знам това на какво се дължи, дали защото все още не е започнала официалната продажба на телефоните, дори и pre order-те, но ако не ме лъже паметта, миналата година при iphone 6, имаше вариант за избор на sim free телефон още от самото начало. Ако някой е по-запознат, моля ви нека го сподели.

Благодаря! :)

Редактирано от bache_kolio
Публикувано

Необвързаните телефони излизат малко по-късно в САЩ.

И аз да си кажа мнението. Това което забелязвам, че като изкючим камерата, която наистина има прогрес всичко останало е ей така да има какво да си кажем. Отдавна телефона се превърна в моден аксесоар. Въпреки ъпгрейдите така и не се появи някое приложение или игра, която да използва потенциала му , прайм си селфита, бичим си mine craft-a и така всяка година. Много шум за нищо:)

Прочетох един интересен коментар за силата на Кук.

Нищо лично против гейовете , но като истински такъв успя да се нагоди в ситуацията и да използва максимално това, което е направено преди него.

Ако той беше новатор със сигурност до сега да има ТВ :)

Редактирано от eek

Минаха 2 дни и след първоначалния ми избор да пасувам на С-ката, в крайна сметка ще правя преордър утре сутринта за 6S+ Gold 64GB. Златен, понеже видях оня ден в iStyle един айпад с такъв цвят и направо се влюбих в него. А и все пак да усетя малко повече тръпката от нов телефон (последните 3 ми бяха все черни) :smile:

Занимавам се (и) с фотография и прецених, че това може да е втория ми "апарат", а и 4К видеото + стабилизация "така както Епъл го прави" очаквам да е страхотно. Ако нямаше 4К, едва ли щях да се хвърля. 3D touch и live photos са също интересни нововъведения.

Ако тръгнех да взимам втори малък бекъп апарат, щях най-вероятно да се спра на Sony RX100 IV, ама той е 2200 лв (и се говори, че има доста проблеми при снимане в 4К) :smile: А този ъпгрейд (след продажбата на 6+а ми) ще излезе около 400-500 лв. Вярно е, че в крайна сметка качеството м/у двете устройства не може да се съпоставя, но айфонът става за по-неангажиращи моменти и качествено видео. М/у другото май не се спомена досега, но 6S може да снима 1080p в 120fps, както и че вече има стабилизация при Timelapse mode (мяза малко на Instagram-ското отроче Hyperlapse).

Редактирано от DreamcatcheR

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...