kal1ch Публикувано Септември 10, 2015 Публикувано Септември 10, 2015 Току що си пуснах заявката към Еконт за покупка с куриер от Англия. 2 бр. iPhone 6s Space Gray 64GB. 1 Цитирай
rooibos Публикувано Септември 10, 2015 Публикувано Септември 10, 2015 На мен лично ми хареса Pencil-а на pro-то добра функция е!А най-много ми хареса,че не те задължават да го ползваш както при Samsung и не го набиват в устройството! Е, те ако го бяха набили в устрийството как щяха да вземат едни 100 пари от него? 1 Цитирай
Anthony Публикувано Септември 10, 2015 Публикувано Септември 10, 2015 Току що си пуснах заявката към Еконт за покупка с куриер от Англия. 2 бр. iPhone 6s Space Gray 64GB. Е, как става това, като още ги няма и на пре-ордер? Цитирай
kal1ch Публикувано Септември 10, 2015 Публикувано Септември 10, 2015 Е, как става това, като още ги няма и на пре-ордер? Добавих им забележка, че поръчката трябва да се направи в Събота. В момента чакам да потвърдят, за да мога да платя. 1 Цитирай
uomoto Публикувано Септември 10, 2015 Публикувано Септември 10, 2015 iPad Pro is great for creative workflows with a high res 12.9″ touch screen display at 2732 x 2048 pixels, A9X chip, and 4GB RAM … Цитирай
Alxx® Публикувано Септември 10, 2015 Автор Публикувано Септември 10, 2015 Дизайнери, архитекти и подобни хора ще са най-доволни от Про-то. Лекарите също С този процесор и графика, не би трябвало да се затрудни с възпроизвеждането на 3D образи от скенер(както OsiriX за мак), които и лекари, и пациенти ще могат да разглеждат в движение. 1 Цитирай
uomoto Публикувано Септември 10, 2015 Публикувано Септември 10, 2015 Горното мнение вече не важи за 4 РАМ. Индивидите от Адоб са го премахнали преди минути! Цитирай
johnnybravo Публикувано Септември 10, 2015 Публикувано Септември 10, 2015 ATV ще бъде използваемо и без Jailbreak Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Цитирай
mirror Публикувано Септември 10, 2015 Публикувано Септември 10, 2015 Защо Apple са намалили капацитета на батерията на новите въйфони? Нямам търпение да закупя едно NEW ATV! Цитирай
kal1ch Публикувано Септември 10, 2015 Публикувано Септември 10, 2015 Намалили са капацитета на батериите, защото са добавили Taptic Engine за 3D Touch функционалността. 1 Цитирай
BulgarianSS Публикувано Септември 10, 2015 Публикувано Септември 10, 2015 Която къде ще я ръгнеш Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
djokando Публикувано Септември 10, 2015 Публикувано Септември 10, 2015 (редактирано) И на мен ми харесаха новите устройства ) 1.iPad pro ми хвана много окото ,за съжаление малко солено идва ) 2. 3D touch ми хареса много и мисля , че доста ще улесни работата с телефона ..и почти съм убеден, че догодина тази технология ще присъства в повечето устройства на пазара , като неотменна екстра (подобно на пръстовия четец ) 3. Много на бързо май представиха и iPad Mini 4 (или аз съм изпуснал в презентацията ) , който за разлика от про версията е на доста по-поносима цена ) Разбира се браво и за екипа на форума , който пресъздаде най-важните моменти от евънта тук ) Когато избереш да не правиш избор - правиш избор, защото избираш да не избираш. Редактирано Септември 10, 2015 от djokando Цитирай
kawabiker Публикувано Септември 10, 2015 Публикувано Септември 10, 2015 (редактирано) Пускам го пак защото сега чак стоплих че даже е рисувано 2012 http://o.aolcdn.com/hss/storage/midas/79e4a7a212f5e7e1147e9d19228f479b/202608722/surface-ipad-comic-joel-watson.jpg Редактирано Септември 10, 2015 от kawabiker Цитирай
Alxx® Публикувано Септември 10, 2015 Автор Публикувано Септември 10, 2015 Майтапа настрана, ама колкото и да не харесвам леля Тим за водеща, толкова ми е смешен Стив Балмър. Даже и гениален продукт да направят микромеките, ако Балмър го анонсира ще го сложа автоматично в графата "не става". Добре, че го няма на сцената вече, б@си противния тип. 2 Цитирай
The Shaman Публикувано Септември 10, 2015 Публикувано Септември 10, 2015 Ееее как бе... Тоя титан на танците... 4 Цитирай
kal1ch Публикувано Септември 10, 2015 Публикувано Септември 10, 2015 И освен титан на танците - музикален гений! 2 Цитирай
Grievous Публикувано Септември 10, 2015 Публикувано Септември 10, 2015 Пуснете си Bulgaria ON Air. Дават много приятно документално филмче за Apple. 2 Цитирай
bache_kolio Публикувано Септември 11, 2015 Публикувано Септември 11, 2015 (редактирано) Здравейте, не знам дали тука е мястото да пиша по този въпрос, но ако не е така моля ви поправете ме. Става дума за закупуването на iPhone 6s от щатите. В сайта на епъл никъде няма възможност да се купи sim free. Още при избора на модел, цвят и капацитет дава да се избере един от четирите оператора там. За разлика, при iphone 6 най-отдолу под изброените оператори, има опция за закупуване на sim free. Не знам това на какво се дължи, дали защото все още не е започнала официалната продажба на телефоните, дори и pre order-те, но ако не ме лъже паметта, миналата година при iphone 6, имаше вариант за избор на sim free телефон още от самото начало. Ако някой е по-запознат, моля ви нека го сподели. Благодаря! Редактирано Септември 11, 2015 от bache_kolio Цитирай
The Shaman Публикувано Септември 11, 2015 Публикувано Септември 11, 2015 Необвързаните телефони излизат малко по-късно в САЩ. 1 Цитирай
bache_kolio Публикувано Септември 11, 2015 Публикувано Септември 11, 2015 Благодаря за отговора! Цитирай
eek Публикувано Септември 11, 2015 Публикувано Септември 11, 2015 (редактирано) И аз да си кажа мнението. Това което забелязвам, че като изкючим камерата, която наистина има прогрес всичко останало е ей така да има какво да си кажем. Отдавна телефона се превърна в моден аксесоар. Въпреки ъпгрейдите така и не се появи някое приложение или игра, която да използва потенциала му , прайм си селфита, бичим си mine craft-a и така всяка година. Много шум за нищо Прочетох един интересен коментар за силата на Кук. Нищо лично против гейовете , но като истински такъв успя да се нагоди в ситуацията и да използва максимално това, което е направено преди него. Ако той беше новатор със сигурност до сега да има ТВ Sent from my iPhone using Tapatalk Редактирано Септември 11, 2015 от eek 3 Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Септември 11, 2015 Публикувано Септември 11, 2015 (редактирано) Минаха 2 дни и след първоначалния ми избор да пасувам на С-ката, в крайна сметка ще правя преордър утре сутринта за 6S+ Gold 64GB. Златен, понеже видях оня ден в iStyle един айпад с такъв цвят и направо се влюбих в него. А и все пак да усетя малко повече тръпката от нов телефон (последните 3 ми бяха все черни) Занимавам се (и) с фотография и прецених, че това може да е втория ми "апарат", а и 4К видеото + стабилизация "така както Епъл го прави" очаквам да е страхотно. Ако нямаше 4К, едва ли щях да се хвърля. 3D touch и live photos са също интересни нововъведения. Ако тръгнех да взимам втори малък бекъп апарат, щях най-вероятно да се спра на Sony RX100 IV, ама той е 2200 лв (и се говори, че има доста проблеми при снимане в 4К) А този ъпгрейд (след продажбата на 6+а ми) ще излезе около 400-500 лв. Вярно е, че в крайна сметка качеството м/у двете устройства не може да се съпоставя, но айфонът става за по-неангажиращи моменти и качествено видео. М/у другото май не се спомена досега, но 6S може да снима 1080p в 120fps, както и че вече има стабилизация при Timelapse mode (мяза малко на Instagram-ското отроче Hyperlapse). Редактирано Септември 11, 2015 от DreamcatcheR 1 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.