londongunner Публикувано Септември 27, 2015 Публикувано Септември 27, 2015 В Теленор най-рано след месец ако не и след 2. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
The Shaman Публикувано Септември 27, 2015 Публикувано Септември 27, 2015 Някой ще пробва ли дали наистина са водоустойчиви 2 Цитирай
simba4 Публикувано Септември 27, 2015 Публикувано Септември 27, 2015 Да бе чак да не повярвам! Sent from my LG-D331 using Tapatalk Цитирай
inutero Публикувано Септември 27, 2015 Публикувано Септември 27, 2015 Тва като слуха, ме може да си заредиш батерията до 100% за 2 секунди в микровълновата 2 Цитирай
The Shaman Публикувано Септември 27, 2015 Публикувано Септември 27, 2015 Ами не съвсем. Доста блогъри направиха подобни тестове с подобни резултати. Няма нищо официално, но... 2 Цитирай
Anthony Публикувано Септември 27, 2015 Публикувано Септември 27, 2015 А мен пък това ме впечатли повече: 4 Цитирай
MMJ Публикувано Септември 27, 2015 Публикувано Септември 27, 2015 Това беше добро, и мен ме впечатли. Обаче си мисля, че дроп тест на асфалт, ще покаже колко е издръжлив дисплея като го пуснат с лице надолу. Цитирай
simba4 Публикувано Септември 28, 2015 Публикувано Септември 28, 2015 Достатъчно че корпуса и екрана са по издържливи от 6-ца! Sent from my LG-D331 using Tapatalk Цитирай
Dean Публикувано Септември 28, 2015 Публикувано Септември 28, 2015 За мен и 6-цата си е доста добър като материал защото колкото и трудни за слагане и махане кейсове да слагах цяла година, нито една драскотина не се появи по корпуса. Много е устойчив на драскотини и на удари, но с кейс... Иначе така като гледам какъв е 6S си мисля, че ако го купя ще е най-добре да не му слагам никакви кейсове и протектори. И без това много отдавна искам да ползвам iPhone така, както съм го извадил от кутията, ама пуст страх... 3 Цитирай
Dean Публикувано Септември 28, 2015 Публикувано Септември 28, 2015 Да, появяват се едни микро драскотинки, които личат само под определени ъгъл и светлина, но реално не пречат при нормална употреба на телефона, просто самата мисъл, че ги има е дразнеща. Мисля, че са неизбежни.. На GALAXY S6 EDGE пък Home buton-а се драска като за световно и то грозно издраскване, просто ейтака от продължителната употреба, много е зле там работата, така че ние няма какво да се оплакваме. При iPhone с черната 5-ца имаше такъв проблем. Драскаше се сякаш от въздуха, дори наскоро докато моята 6-ца беше в сервиз ми бяха дали да ползвам 5-ца и само от слагането в джоба черната боя по лайсната падаше. 1 Цитирай
mirror Публикувано Септември 28, 2015 Публикувано Септември 28, 2015 Прекалено много се вглеждате в у-ва, които трябва да ни служат вярно... Лирично отклонение! Едно време имах калашник за определен период от време, който калашник беше доста очукан, но въпреки това ми донесе 5 дена домашен отпуск. 4 Цитирай
The Shaman Публикувано Септември 28, 2015 Публикувано Септември 28, 2015 Ако ти покажа екрана на Нокията на поддръжката ни, ще разбереш 3 Цитирай
dessyteneva Публикувано Септември 28, 2015 Публикувано Септември 28, 2015 Е, сега, ако е като ръфан от куче, колкото и да не му пречи, няма да го ползвам, аз съм маниячка на тая тема и винаги са ми идеални телефоните. Петицата ми беше точно черна, бях и трети собственик, нямаше прашинка като я продадох, нищо че се лющели и драскали. Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Цитирай
kal1ch Публикувано Септември 28, 2015 Публикувано Септември 28, 2015 Над 13 милиона бройки iPhone 6s и 6s Plus са продали Apple за 3 дни. http://www.apple.com/pr/library/2015/09/28Apple-Announces-Record-iPhone-6s-iPhone-6s-Plus-Sales.html Най-интересното от статията е, че са обявили списъка със следващите държави, в които ще се продава от 9 Октомври и България присъства. iPhone 6s and iPhone 6s Plus will roll out worldwide to more than 40 additional countries and territories beginning October 9 including Andorra, Austria, Belgium, Bosnia, Bulgaria, Croatia, Czech Republic, Denmark, Estonia, Finland, Greece, Greenland, Hungary, Iceland, Ireland, Isle of Man, Italy, Latvia, Liechtenstein, Lithuania, Luxembourg, Maldives, Mexico, Monaco, Netherlands, Norway, Poland, Portugal, Romania, Russia, Slovakia, Slovenia, Spain, Sweden, Switzerland and Taiwan. On October 10, countries include Bahrain, Jordan, Kuwait, Qatar, Saudi Arabia and United Arab Emirates. iPhone 6s and iPhone 6s Plus will be available in India, Malaysia and Turkey on Friday, October 16 and in over 130 countries by the end of the year. Бързах да го взема от Англия, за да не чакам до Ноември, а те взеха, че го пуснаха само 2 седмици по-късно. От Еконт ми потвърдиха, че телефончето ще е утре при мен. Довечера няма да спя... 2 Цитирай
dessyteneva Публикувано Септември 28, 2015 Публикувано Септември 28, 2015 Хаха, разбирам те напълно! Чакаме ревю ;-) Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Цитирай
Asen_77 Публикувано Септември 28, 2015 Публикувано Септември 28, 2015 Ако някой пускаше официално новите iPhone след 2 седмици, щеше да има реклами навсякъде. Цитирай
drjivago Публикувано Септември 28, 2015 Публикувано Септември 28, 2015 Едва ли ще имат количества като за реклами все още Цитирай
dessyteneva Публикувано Септември 28, 2015 Публикувано Септември 28, 2015 Може би в новия каталог на Теленор ще се появят, ще видим. Не ми се пита, защото все отговарят уклончиво... Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
kal1ch Публикувано Септември 28, 2015 Публикувано Септември 28, 2015 По принцип такъв тип информация подлежи на ембарго докато Apple не пуснат официално изявление. Предполагам, че рекламите ще тръгнат съвсем скоро. А и освен операторите има оторизирани препродавачи като Техномаркет и iCenter, които може и да не рекламират много много. Цитирай
Asen_77 Публикувано Септември 28, 2015 Публикувано Септември 28, 2015 Снимка от статията в калдата 2 Цитирай
dessyteneva Публикувано Септември 28, 2015 Публикувано Септември 28, 2015 Потвърждавам, следя ги в Туитър, има го. Цитирай
The Shaman Публикувано Септември 28, 2015 Публикувано Септември 28, 2015 Ето малко benchmark тестове : http://www.iclarified.com/51681/first-iphone-6s-storage-benchmarks-chart Цитирай
Izzy Публикувано Септември 28, 2015 Публикувано Септември 28, 2015 http://www.technomarket.bg/products/09146537/apple-iphone-6s-16gb-rose-gold Цитирай
dessyteneva Публикувано Септември 28, 2015 Публикувано Септември 28, 2015 Доставка 02.10, нали уж на 9-ти ще е официално тук? Техномаркет имам предвид. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
The Shaman Публикувано Септември 28, 2015 Публикувано Септември 28, 2015 Толкова са бързали, че чак бутона им за преордер на работи Оп, оправи се Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.