gosta Публикувано Декември 7, 2016 Публикувано Декември 7, 2016 С изключение на това, че спря да се увеличава и намалява звука от епълското дистанционно , не съм имал проблеми с най-новият софт и тв-то. П.п Браво на Гоги и Тунгарай Цитирай
gogi6 Публикувано Декември 9, 2016 Публикувано Декември 9, 2016 Гледам версия 2.1b2 на Popcorn излезе!Някой пробва ли я? Цитирай
gosta Публикувано Декември 10, 2016 Публикувано Декември 10, 2016 Днес ми остана малко време и пробвах новата бета на попкорн. Субтитри не тръгват иначе всичко върви мазно. 1 Цитирай
Cyberman Публикувано Януари 4, 2017 Публикувано Януари 4, 2017 на 07/12/2016 at 11:33, gogi6 написа: За тези с iPwnStore и версия 1.0.5 нагоре!Изтривате Popcorn от AppleTv-то!Сваляте тази версия(1.0.3)https://www.dropbox.com/s/klkvmlypb9gamdu/991460876116_VY74LH9YT6.ipa?dl=0 на компа!Логвате се с акаунта си в IPwnStore и отивате на Custom Ipa Signing.Ъплоудвате сваления файл и след като автоматично се свали го инсталирате на Atv-to:)Със съдействието на turganay Здравейте, от скоро съм собственик АТВ 4. Благодаря на gogi6. Аз нямам iPwnStore, но свалих неговото popcorntime от линка. Подписах и качих със Cydia Impoctor, работят субтитрите. ПС: Не че ги има за всички филми. Може ли да се добави друг сорс за субтитри примерно уни-то? Цитирай
gogi6 Публикувано Януари 4, 2017 Публикувано Януари 4, 2017 Не!Вече има версия 3.0,която работи на телефона!Утре ще тествам на Atv-то Цитирай
turganay Публикувано Януари 4, 2017 Публикувано Януари 4, 2017 При опит да инсталирам версия 3.0 на Apple TV , ми дава грешка, явно не са я оправили още. Не си изтривайте старата версия преди да пробвате с новата. Цитирай
gogi6 Публикувано Януари 5, 2017 Публикувано Януари 5, 2017 При мен се инсталира,но не успях да подкарам субтитритеИнтересно,че на телефона няма проблем.По-късно ще се опитам пак.Ще кача и версия 3.0 Цитирай
alexandersidi Публикувано Януари 9, 2017 Публикувано Януари 9, 2017 Привет на всички! Отскоро имам atv4 и time capsule. успях да свържа всички устройства - и атв-то и мака и айфона към капсулата едновременно ( нищо че от време на време атв-то дава че няма нет ) инсталирах си infuse и vlc и от двете програми виждам капсулата, но ми дава че папката е празна ( в нея имам само архив на мака и не знам това ли трябва да се отвори) та въпросът ми е какво трябва да направя оттук нататък за да мога да гледам филми директно от капсулата ? Цитирай
gogi6 Публикувано Януари 9, 2017 Публикувано Януари 9, 2017 С това можеш да си правиш папки на капсулата от телефонаhttps://itunes.apple.com/bg/app/fileexplorer-free/id510282524?mt=8С него можеш и да качваш всякакви файлове на капсулата!За да виждаш диска на капсулата,трябва да се логваш с user:administrator,pass:паролата на капсулата.Това важи за всички програми,с които искаш да имаш достъп до хард дискаСъщо да си разрешил от настройкит на Time Capsule шерването на диска Цитирай
alexandersidi Публикувано Януари 10, 2017 Публикувано Януари 10, 2017 Благодаря за отговора! Справих се и вече мога да гледам филм от капсулата Сега към новия проблем Изгледах няколкото клипчета за инсталиране на Коди и след като минах през всички фази веяе на последната в Xcode след като прави инсталацията и всичко което трябва ми излиза съобшение че този апп не е за това устройство? какво да правя оттук нататък? в Xcode избрах твОС в началото Цитирай
Monro Публикувано Януари 11, 2017 Публикувано Януари 11, 2017 По добре се разтърси назад в темата, гоги е дал един сайт с който ще подпишеш и използваш Коди, иначе с Xcode всяка седмица трябва да го качваш и всички аддони и настройки на ново... 1 Цитирай
alexandersidi Публикувано Януари 11, 2017 Публикувано Януари 11, 2017 благодаря за отговора. Опитах се да пробвам с Xcode, както и Impactor, за да мога да видя дали ще стане и дали има смисъл да инвестирам през сайтовете, които бяха написани тук. Така или иначе чакам два дни за регистрация. за съжаление обаче и с двете програми ми дава грешки Наистина не разбирам защо, но явно ще трябва да пробвам със сайтовете за подписване директно 1 Цитирай
gogi6 Публикувано Януари 11, 2017 Публикувано Януари 11, 2017 Имат проблем всички в момента.Уж обещаха до 24 часа да е наред всичкоОбщо взето инвестираш 0.50 $ ако е в ipastore и 1$ в iPwnStore за месец Цитирай
Tarashev Публикувано Януари 11, 2017 Публикувано Януари 11, 2017 А ако използваш Xcode, един път седмично го качваш. Разбира се Monro не е прав, защото ако го качваш със същия профил, настройките остават както си ги сетнал. Същото е валидно и при качване към по-висока версия. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
gosta Публикувано Януари 11, 2017 Публикувано Януари 11, 2017 @Tarashev дефинирай "един и същи профил", моля. Като инсталирах през Xcode преди , никога не ми е запазвало нищо. Сменям само сертификата , нали той изтича след 7 дни , а аидито си е моето .... И аз днес увиснах с не работещи приложения от Ipwnstore . Дано да е за кратко . Пишеше в сайта , че знаят за проблемите и щели да сменят сетфикатите ама.... Цитирай
Monro Публикувано Януари 11, 2017 Публикувано Януари 11, 2017 Всъщност, сега качих коди-то (даже версията от декември, защото явно съм бил с по-стара) чрез преподписване със същия профил и всички адони и настройки си ги имаше Цитирай
Tarashev Публикувано Януари 12, 2017 Публикувано Януари 12, 2017 @gosta - зареждаш си същият проект (ако си го запазил) и си ОК. Вж. по-горе! И Monro се е справил. Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Цитирай
Tarashev Публикувано Януари 12, 2017 Публикувано Януари 12, 2017 Същият проект имам пред вид@gostaSent from my iPhone using Tapatalk 1 Цитирай
alexandersidi Публикувано Януари 12, 2017 Публикувано Януари 12, 2017 на 1/11/2017 at 19:27, Monro написа: Всъщност, сега качих коди-то (даже версията от декември, защото явно съм бил с по-стара) чрез преподписване със същия профил и всички адони и настройки си ги имаше а можеш ли да ми пратиш линк с файловете от къде ги свали, защото при ме не стана и по двата описани начина, ipa... и ipwn... сайтовете не работят Цитирай
gosta Публикувано Януари 13, 2017 Публикувано Януари 13, 2017 http://mirrors.kodi.tv/test-builds/darwin/tvos/ Цитирай
gogi6 Публикувано Януари 13, 2017 Публикувано Януари 13, 2017 Това .deb файл!Как ще го инсталира? Цитирай
Monro Публикувано Януари 13, 2017 Публикувано Януари 13, 2017 От същия сайт го свалих да. Гоги iOS App Signer го прави на .ipa Цитирай
gosta Публикувано Януари 14, 2017 Публикувано Януари 14, 2017 Разбрах , че му трябва деб и да си го "сготви" с Xcode i Appsigner..... 1 Цитирай
gogi6 Публикувано Януари 14, 2017 Публикувано Януари 14, 2017 Грешката е моя!Нали съм с уиндоус Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.